Elazığ Ticaret Borsası Haberleri

Elazığ Ticaret Borsası Haberleri

Elazığ Ticaret Borsası’ndan Elazığspor’a otobüs desteği

Elazığ Ticaret Borsası Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak Elazığspor maçı için bir adet otobüs kaldıracağını duyurdu.

Alan: Üreticilerimize yeni fırsatlar sunuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası Meclisleri, ilimizde üretim ve istihdamın artırılması, yeni proje ve yatırımların görüşülmesi amacıyla ortak meclis toplantısı düzenlediler. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile Oda ve Borsa meclis üyeleri katıldı.

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Dumandağ’a Filistin’e desteklerinden dolayı plaket verildi

Türk Kızılay'ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a ''Filistin'e yardım'' etkinliğine verdiği destekten dolayı plaket taktim etti.

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

Elazığ Ticaret Borsası, Elazığ’ın sorunlarını Ankara’ya taşıdı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve üyeleri Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'ı ve AK Parti Elazığ Milletvekillerini ziyaret eden heyet Elazığ’ın sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

Ticaret Borsası, yerli otomobil TOGG’u teslim aldı 

Elazığ Ticaret Borsası, Türkiye'nin Yerli ve Milli Otomobili TOGG'u teslim aldı. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Ticaret Borsası’na teslim edilen TOGG’un Elâzığ’a hayırlı olmasını temenni etti. 

Başkan Dumandağ ve yönetiminin Tunceli temasları 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindekiler Tunceli’de hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu

Elazığ’da Canlı Hayvan Borsası Projesinin protokolü imzalandı 

Elazığ Ticaret Borsası tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansının desteği kapsamında Elazığ’da Gümüşkavak Mahallesinde hayata geçirilecek olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi için protokol imzalandı. 

Başkan Dumandağ, TOGG’da 112. sırada

TOBB 79. genel kurulunda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 112 nolu sırayı çekerek, TOGG’u Elazığ’a kazandırdı.

Cevdet Yılmaz, ETSO ve Ticaret Borsası’nı ziyaret etti 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eski Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Yılmaz, Elazığ, “İlk seçimde tavrını çok net bir şekilde ortaya koydu” dedi. 

Ticaret Borsası’ndan depremzedeler için gıda yardımı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu. 

Elazığ'da Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ kaza yaptı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, aracıyla yaptığı trafik kazasında hafif yaralandı.

Başkan Dumandağ'dan Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Başkan Dumandağ, Taleplerini Gündeme Getirdi

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, TOBB Ticaret Borsaları Konsey Toplantısına Katıldı

Dumandağ: 6. Bölge Meselesi Kalıcı Çözüme Kavuşturulmalı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, '6. Bölge için birlik ve beraberlik içerisinde şehrin tüm dinamikleriyle sürece katkı sunması ve bu doğrultuda 6. Bölge meselesinin kalıcı çözüme kavuşturulması gerekmektedir.' dedi. 

Elazığ Pilot İl Olsun

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Milli Emlak arazilerinin üreticilere verilmesi hususunda Elazığ'ın pilot il olması talebini Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye iletti. 

Başkan Dumandağ, Konteyner Yardımında Bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Akçakiraz Beldesi Hürriyet Mahallesinde 24 Ocak depreminde evi yıkılan bir depremzedeye konteyner yardımında bulundu.

Başkan Dumandağ ve Ticaret Borsası'ndan Kampanyaya Destek

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Dumandağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası'na Elazığ Ticaret Borsası ve Dumandağ şirketler grubu olarak destek sağlayacaklarını açıkladı.​

Başkan Dumandağ, Elazığ'ın taleplerini gündeme getirdi

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Ticaret Borsaları Konsey Toplantısında Elazığ'ın taleplerini dile getirdi.

Konteynerler Teslim Edildi

Elazığ Ticaret Borsası ve Dumandağ Ailesi tarafından yapılan konteynerler teslim edildi .

Başkan Dumandağ, TOBB Ticaret Borsaları Konsey Toplantısına Katıldı

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ TOBB Ticaret Borsaları Konsey Toplantısı'na katıldı.

Sağlık Kuruluşları İle Protokol İmzalandı

Elazığ TSO ve Elazığ Ticaret Borsası Üyeleri ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalarına Bağlı tüm Odaların Üyeleri ile eş ve çocuklarının istifade edebileceği Sağlık Sektörüne yönelik olarak protokoller Elazığ TSO’da tarafların katılımı ile imzalandı.

Ticaret Borsası'ndan öğrencilere giyim yardımı

Elazığ Ticaret Borsası,  Karakoçan ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yaptı. Yardımlar düzenlenen programla öğrencilere dağıtıldı.

Elazığ’da Oda ve Borsa Bölge İstişare Toplantısı Yapıldı

Elazığ da “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda ve Borsa Bölge İstişare Toplantısı” düzenlendi.