Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Haberleri

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Haberleri

Elazığ Valiliğine Erkaya Yırık atandı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Sakarya valiliğine atandı. Kayseri Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık Elazığ Valiliğine atandı.

Vali Kaldırım'dan Önce Teşekkür Sonra Uyarı

Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması bu gece sona eriyor. Bu süreçte her zaman destekleri olan muhtarlara Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'dan önce teşekkür sonra uyarı geldi.

Elazığ'da kaç pozitif vaka var?

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ'da Koronavirüs pozitif vaka sayısı ve taburcu edilen hasta sayısını açıkladı.

Vali Kaldırım: İftar sonrası cadde ve sokakları doldurmak yok

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Ramazan Ayında uygulanacak Koronaviris tedbirlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Vali Kaldırım'dan ödüllü kampanya 

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 20 yaş altı gençler için ödüllü kampanya başlattı.

Elazığ'da 1 Milyon Fide Üretilecek

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İl Özel İdare ve İpekyolu Gençlik Çalışmaları Merkezi işbirliğinde fide üretimine başlandığını, üretilen fidelerin yüzde 80 hibe ile çiftçilere verileceğini duyurdu.

Ünlü Sanatçıdan Kampanyaya Destek 

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın başlattığı 'Esnaf Kardeşliği' kampanyasına bir destek de ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten geldi.

ETSO Başkanı Arslan'dan kampanyaya destek

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından başlatılan 'esnaf kardeşliği' programına ilk destek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'dan geldi. 

Yöneticilerin kulağına küpe olsun

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve binlerce takipçisi olan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Vali Kaldırım’dan 20 Yaş altına kitap okuma çağrısı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Koronavirüs tedbirleri kapsamında soka çıkma yasağı getirilen 20 yaş altı gençlere seslendi.

Vali Kaldırım yeni tedbiri açıkladı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararı açıkladı.

Vali Kaldırım, İki Aylık Maaşını Bağışladı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.  

Pandemi Kurulu Yeni Kararlar Aldı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Başkanlığında  toplanan İl Pandemi Kurulu, koronavirün tedbirleri kapmsamında yeni kararlar aldı. 

Harput Öğrenci Yurdu Sağlık Çalışanlarına Tahsis Edildi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatıyla  Fırat Üniversitesi yerleşkesi içeresinde bulunan Harput Öğrenci yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edildi. 

Vali Kaldırım: Yaşlılarımız başımızın tacıdır

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yaşlı vatandaşlara karşı hizmette ve hürmette kusur edilmemesi uyarısında bulundu.

Vali Kaldırım: Şuana kadar olumsuz bir durum yok

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ'da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde şuana kadar olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.

81 ilden 81 okula orcikler Aziz şehirden

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un öğrenciler okula döndüklerinde, ilk ders gününün ilk  teneffüsünü 40 dakika yapacaklarını açıklamasının ardından Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, öğrencilere orcik gönderileceğini açıkladı.

Vali Kaldırım'dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,  Çanakkale Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

İstiklal Marşımız Türk Milletinin inancının yenilmez azminin destanıdır

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstiklal Marşı'nın milli marş olarak kabul edilmesinin 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Elazığ'ın Geleceğe Odaklanması Lazım

Elazığ MÜSİAD’ın Dost Meclisi Toplantılarının konuğu Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım oldu.

Vali Kaldırım'dan İş Dünyası ve Bankalara Çağrı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Esnaf Odaları, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifleri, Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve Banka Bölge Müdürleri ile bir araya geldi. Vali Kaldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, "Gelin hep birlikte seferberlik ilan edelim. Şehri kalkındırma seferberliği. Bunu başarırsak Elazığımız yaralarını hızlı sarar, hızlı kalkınır, esnafımız, iş dünyamız ve vatandaşımız mutlu olur." dedi.

Konteyner kentlerde son aşamaya gelindi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, depremde evleri ağır hasar gören aileler için geçici barınma merkezi olarak hazırlanan ve son aşamaya gelen konteyner kentleri inceledi.

Kaldırım çifti, çadırda kalan depremzedeleri ziyaret etti

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile eşi Berihan Kaldırım, deprem nedeniyle evleri hasar görüp çadırkentlerde yaşayan aileleri ziyaret etti, taleplerini yerinde dinledi.

Vali Kaldırım Jeotermal Çalışmasını Yerinde İnceledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,  Sivrice yürütülen Jeotermal Su Sondaj çalışmasını yerinde inceledi.

Vali Kaldırım Kovancılar İlçesinde Bir Dizi Açılış Programına Katıldı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kovancılar ilçesi ziyaretleri kapsamında bir dizi açılış programına katılarak, ilçe halkıyla bir araya geldi.

Vali Kaldırım'dan Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonları tescilleniyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından keşfedilen doğa harikası Saklıkapı ve Karaleylek kanyonların da yer tespiti yapılarak tescil işlemlerine başlandı.

Elazığ'da 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü etkinliği

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle açılan stant ve sergi alanlarını gezip ok attı.

Vali Kaldırım, Baskil'i ziyaret etti kanyonları inceledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Baskil ilçesinde çeşitli temaslarda bulunup yeni keşif Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarında inceleme yaptı.

Elazığ protokolü, özel bireylerle futbol oynadı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın yer aldığı protokol üyeleri özel çocuklarla futbol oynadı, neşeli anlar ortaya çıktı.