Elazığ Ziyaret Haberleri

Elazığ Ziyaret Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce ertelenen Elazığ ziyaretinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Özhaseki: 3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Elazığ ziyaretinde yaptığı açıklamada; “3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız. Her ne kadar saklamaya çalışırlarsa çalışsınlar bu gerçek yüzlerinde ortaya çıkıyor.” dedi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı’dan Milletvekili Erol’a destek ziyareti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ ziyaretinde, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Gürsel Erol'u ziyaret ederek, seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti. İki siyasi isim, CHP Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Demirbağ: Palu’daki ağır hasarlı konutlar yerinde yapılacak 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Elazığ ziyaretinin ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu’ya 2 konuda müjde açıkladı. Milletvekili Demirbağ, Palu İlçesindeki ağır hasarlı konutların yenilerinin yerinde yapılacağını ve Çarşı merkezde kentsel dönüşüm uygulamasının hayata geçeceğini ifade etti. Milletvekili Zülfü Demirbağ ayrıca, yeni Palu Belediyesi Hizmet Binasının yapımı için daha önce çıkartılan 4 Milyon TL ödeneğe ilave olarak 2 Milyon TL daha ödeneğin sağlanacağını da açıkladı. 

Milli Eğitim Bakanı Özer'in Elazığ ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Elazığ'da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ'da ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu. 

Bakan Kurum Elazığ'a Geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.  

Atatürk'ün sohbet ettiği o küçük kız, 90 yaşında hayatını kaybetti

Atatürk'ün 1937 yılında Elazığ ziyareti sırasında kendisini karşılayanlar arasında görüp konuştuğu ve para verdiği küçük kız, 90 yaşında hayatını kaybetti.

Bülent Arınç'tan Elazığ ziyareti

Elazığ'ın ulaşım itibariyle belli hinterlanda itibar ettiğini ve ekonomik anlamda daha da güçleneceğini vurgulayan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, 'Elazığ'ın yurtdışına da hitap edecek gücü var. Elazığ, sadece İslam dünyası açısından değil. Belki Hristiyan aleminin de çok dikkat edeceği bir bölgedir. Belediyemizin yerel tanıtımı vilayetimizin daha büyük ölçekli tanıtımı belki de profesyonel bazı imkanları kullanarak Elazığ'ı ziyaret edilmesi yerler içerisine almalıyız' dedi.