Elazığspor Haberleri

Elazığspor Haberleri

Elazığspor’da transfer yasağına engel borç ne kadar?

Elazığspor’da transfer yasağının kaldırılmasına engel borcun yaklaşık olarak 11 milyon lira olduğu belirtildi.

Yılmaz, Elazığspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Bir süredir ismi Çimentaş Elazığspor Kulübü Başkanlığı için geçen Ahmet Feti Yılmaz, basın açıklaması yaparak, 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede Elazığspor’a başkan adayı olduğunu duyurdu.

Elazığspor’da iç transfer el yakıyor

Elazığspor’da iç transfer görüşmeleri el yakıyor. Bülent Yenihayat’ın raporu doğrultusunda kalmaları istenilen 10 oyuncuyla yapılan görüşmelerde istenilen rakamlar dudak uçuklatıyor 

İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaadini yerine getirdi

Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaat ettiği şampiyonluk prim sözünü yerine getirdi.

Açıkkapı: Bu soykırım karşısında sessiz kalanlar, bu suça ortak olmaktadır

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Filistin’deki katliamlara, Elazığspor’un 2. Lig’e yükselişine ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararlarına değindi.

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

Elazığspor’da ilk ayrılık gerçekleşti

11 golle Elazığspor’un bu sezon en fazla gol atan oyuncusu olan Bahattin Köse, Bordo Beyazlı takımımızdan ayrılan ilk oyuncu oldu

Erol, TBMM’DE Elazığspor’un şampiyonluğunu konuştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM’nde Elazığspor’un Şampiyonluğuyla ilgili yaptığı konuşmada, şehrin marka değeri olan Elazığspor’un şampiyonluğunun şehirdeki algıyı değiştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Elazığspor Kulübü kupa töreni programını açıkladı

TFF 3.Lig 2.Grupta Şampiyon olan Elazığspor Kulübü, Kupa Töreni Programını açıkladı. Elazığspor, TFF 3.Lig 2.Grupta Play Off Finalinde Orduspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Elazığspor’un kutlama programı belli oldu

Elazığspor’da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor’u 3-0’lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

Elazığspor için karşılama töreni yapılacak

Şampiyon Elazığspor’un ilimizde görkemli bir şekilde karşılanması ve kutlamalarının yapılması için hazırlıklar başladı.

Ve Şampiyon Elazığspor

TFF 3.lig 2.grup Play-Off finalinde Elazığspor, 52 Orduspor ile karşı karşıya geldi.

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan taraftarlara 5 otobüs

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan taraftarlara bir jest daha… Başkan Şerifoğulları, Elazığspor’un Final karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için 5 adet otobüs tahsis etti

Play – Off müsabakası için ayrılan taraftar sayıları belli oldu!

Elazığspor’umuzun İstanbul’da karşılaşacağı 52 Orduspor maçı için her iki takıma ayrılan taraftar sayıları belli oldu.

Gürsel Erol’dan önemli çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem Elazığ’da ve İstanbul ile çevresindeki illerde yaşayan Elazığlıları Cumartesi günü oynanacak maçta takımının yanında yer alamaya davet etti.

Bahçeci: Gün birlik olma günüdür

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erhan Bahçeci, hafta sonu oynanacak olan Çimentaş Elazığspor - 52 Orduspor maçı öncesi yaptığı basın açıklamasında İstanbul'da bulunan tüm hemşehrilerimize ve Elazığ'a gönül vermiş vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak maça davet etti.

Final maçı biletleri satışta

TFF 3. Lig Play-Off final maçı biletleri satışa çıktı.

Gülyüz: Nerde olursa olsun takımımızı yalnız bırakmayız

Emlakçılar Derneği Başkanı ve iş insanı Nuri Gülyüz, Cumartesi günü final karşılaşmasına çıkacak olan Elazığspor'a başarılar dileyerek “Elazığ’ımızı bu kadar kenetlenmesinin çok güzel inşallah takımımızı çok güzel yerlerde göreceğiz” dedi.

Elazığ Ticaret Borsası’ndan Elazığspor’a otobüs desteği

Elazığ Ticaret Borsası Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak Elazığspor maçı için bir adet otobüs kaldıracağını duyurdu.

Kurnaz, Elazığspor maçı için otobüs tahsis etti

Elazığ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Turan Kurnaz, Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak Elazığspor maçı için bir adet otobüs tahsis ettiğini açıkladı.

BAŞKAN TELÇEKEN: “ELAZIĞSPOR İÇİN İSTANBUL’DA KENETLENİYORUZ”

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak Çimentaş Elazığspor ile 52 Orduspor maçı öncesi bir basın açıklaması yaparak şehrin tüm dinamiklerinin Elazığspor etrafında birleşmeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Öztürk Elazığspor Maçı İçin 2 Otobüs Tahsis Etti

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi Günü İstanbul’da Rams Park’ta oynayacağı final maçı için 2 otobüs tahsis etti.

Koca: Gün Elazığspor’a destek günüdür

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, İstanbul ve çevre illerdeki tüm Elazığ Derneklerine çağrıda bulunarak kimliğinde Elazığ yazan herkesi maça gitmeleri çağrısında bulundu…

Başkan Alan, Elazığspor maçı için 2 otobüs tahsis etti

TFF 3. Lig Play-Off 3. Turu’nda sahasında Efeler 09 SFK’yı mağlup ederek play-off finaline yükselme başarısı gösteren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un 25 Mayıs cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi şehirde ve İstanbul’da yaşayan Elazığlıların heyecanı dorukta.

Elazığspor’dan final biletleriyle ilgili açıklama

Cumartesi günü oynanacak Çimentaş Elazığspor- 52 Orduspor maçı için Elazığspor vatandaşlara çağrıda bulundu.

İş insanı Yüksel Ercan’dan Elazığspor’a destek 

3.Lig 2. Grupta Play Off finali oynayacak olan Çimentaş Elazığspor’a prim destekleri devam ediyor.

Elazığspor’a prim desteğinde bulunanlar açıklandı

Elazığspor Kulübü, yönetim kurulunun girişimleriyle kulübe şampiyonluk yolunda destek vereceğini açıklayan isimlerin listesini kulüp resmi hesaplarından kamuoyu ile paylaştı.

Işıkver’den Elazığspor’a 1 Milyon TL prim sözü

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Elazığspor'un MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyla medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Elazığspor’un şampiyon olması halinde futbolculara 1 milyon lira prim vereceğini açıkladı.

Başkan Koca’dan çağrı!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, bu memleketin ekmeğini yiyen Elazığlı işadamlarına seslenerek Elazığ’ın tanıtımında en büyük marka değeri olan Elazığspor’a can suyu olmak adına prim desteği konusunda göreve çağırdı…