Eleştiri Haberleri

Eleştiri Haberleri

Milletvekili Erol’dan, Ak Parti milletvekillerine eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Milletvekillerinin paylaşımları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Milletvekillerinin kamu kurumlarının rutin çalışmalarını siyaset malzemesi haline getirdiklerini söyledi.

Açıkkapı: Tarımsal destekleri sürekli arttırdık 

Tarım ve Orman Bakanlığının 2023 yılı bütçe görüşmesinde söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, tarım alanında eleştirilerde bulunan muhalefete yapılan hizmetleri paylaşarak cevap verdi. 

Prof. Dr. Keleş’ten muhalefete bakanlık eleştirisi: Bu iş konuşmakla olmaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve kurum ziyaretlerine devam etti.

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

Milletvekili Erol’dan atama eleştirisi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanan Aydın Polat’ın, yeniden Bingöl’e görevlendirmesine tepki gösterdi.

Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili MHP'ye yönelik eleştirilere yanıt verdi. Bahçeli, ' Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor' dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Ankara'da oturduk, nutuklar attık 'bize oy verin' dedik'

Elazığ'da vatandaşlara seslenen ve öz eleştiri yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ankara'da oturduk, nutuklar attık 'bize oy verin' dedik. Siz de vermediniz, haklısınız' dedi.

DEMİRCİ'DEN ÖZCAN'A SERT ELEŞTİRİ: ELAZIĞ’IN ÖNDERE İHTİYACI VAR, BU BENİM DİYORSUN; FAKAT 10 SENEDİR KAYIPSIN

Elazığlı sevilen iş insanı, ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ, son zamanlarda Elazığ’da toplantılar yapan, seçime hazırlanan Ali ÖZCAN hakkında bir basın açıklaması yayınladı…

Hakemin verdiği kararlar taraftara saç baş yoldurdu

Elazığspor Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grup'un 19. haftasında erteleme maçında oynadığı Başkent Gözgözler Akademi FK ile oynadığı maçta hakemin verdiği ve büyük eleştirilere neden olan kararları videolar eşliğinde paylaştı. Hakemin verdiği kararlar taraftara ve izleyenlere saç baş yoldurttu.

Dındik, çok konuşulacak karikatürü manşetten verdi

Elazığ'da yayın yapan mizah gazetesi Dındik, Elazığ'ın en önemli sorunlarından biri olan göç problemini gündeme taşıdı. Derginin 18. sayısında Elazığ'dan göç eden ancak Elazığ hasreti çekenleri mizahi bir dille eleştirildi.

Trump: New York'tan herkes kaçıyor

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle zor günler geçiren New York Valisi Andrew Cuomo’ya yönelik eleştirilerde bulunan ABD Başkanı Donald Trump, New York şehrinin tam bir karmaşa halinde olduğunu ve herkesin şehirden kaçtığını söyledi.

Milletvekili Erol, Siyasileri ve Yerel Yöneticileri Eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, son zamanlarda Elazığ'ın gündeminde yer teşkil eden konulara  değinerek, siyasilere ve yerel yöneticilere eleştiride bulundu. 

Şerifoğulları: Vaatlerimi gerçekleştiremezsem siyaseti bırakacağım

Elazığ Belediye Meclisinde kabul edilen 617 Milyon TL’lik 2020 bütçesi AK Parti ve İyi Parti Gurubu tarafından eleştirildi.

Milletvekili Erol, halk kürsüsünde vatandaşları dinledi

Halk kürsüsünde vatandaşları dinleyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,'Elazığ milletvekili olarak bugün karşınıza çıkayım beni de eleştirin hatam veya eksiğim varsa beni de sorgulayın diyorsam, bu kendime olan güvenimden dolayı değildir. Bu Elazığ halkına olan güvenimdendir' dedi.