En Çok Haberleri

En Çok Haberleri

Muhtarlar yeşil pasaport talep ediyor

Türkiye'nin son dönemde en çok konuştuğu konulardan birisi olan 'muhtarlıkların kapatılması' tartışmaları sürerken Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ise muhtarlara yeşil pasaport verilmesini talep etti.

Ocak ayında en çok hangi otomobil satıldı

Ocak ayında otomobil ve hafif ticari araç satışları 79 bin 701 adet ile ocak rekorunu kırdı. İşte en çok satılan otomobiller.

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara aktarıldı 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 9 milyar 374 milyon lira tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı. Çiftçilere en çok hububat ve baklagil desteği ile yem bitkileri desteği sağlandı. 

Temizer’den Sonra Elazığ’a en çok hizmet eden başkan

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’a kazandırdığı büyük yatırımlar ve hizmetlerle kamuoyunun takdirini topluyor. 

Naci Görür'den çok kritik açıklama! O bölgeyi yine uyardı

Bugün saat 11:19'da Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, bu bölge için daha önce açıklama yaptıklarını ifade etti.

Kızamık vakalarının en çok görüldüğü iller açıklandı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırşehir Valiliğini ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Kızamık vakalarıyla ilgilide açıklamalarda bulunan Bakan Koca komşu şehrimiz Diyarbakır’da da ağırlıklı olarak görüldüğünü söyledi. 

Recep Tayyip Erdoğan’a Destek En Çok Hangi İlden Gitti! Elazığ Kaçıncı Sırada?

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri tamamlandı. Yüksek Seçim Kurulunun açıkladığı kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hangi ilin daha çok destek verdiği ise merak konusu oldu. İşte il il yüzdelik oranlar…

En çok hasarlı bina hangi ilde? Elazığ kaçıncı sırada? 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, en çok yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı binası olan illeri sıraladı. İşte o tablo… 

Hemşehrimiz Naci Görür: Lütfen çok telaş etmeyin!

Deprem Uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, meydana gelen depremler ve yayımlanan haberler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Görür açıklamasında, “Lütfen çok telaş etmeyin. Artçıların hem büyüklüklerinin hem de sıklıklarının azalacağını düşünüyorum” dedi. 

YSK’dan depremzede seçmen listeleri adımı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 11 kenti doğrudan etkileyen deprem felâketlerinin ardından, seçimlerin bölgede “güven içinde” ve en çok seçmenin katılımıyla nasıl yapılacağını tartışıyor.

Enflasyon rakamları belli oldu!

Enflasyon rakamlarıyla birlikte Ocak ayında fiyatı artan ve azalan ürünler belli oldu. Buna göre, fiyatı en çok artan ürün yüzde 70,61 ile başka yerde sınıflandırılmayan diğer hizmetler oldu.

İki Türk’ten kanser aşısı müjdesi!

Geliştirdikleri koronavirüs aşısıyla geçtiğimiz yıllarda tüm dünyadaki en çok konuşulan isimler arasında yer alan Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin, şimdi de kanserle mücadele çalışmalarıyla gündem oldu. Almanya’nın dünyaca ünlü haftalık haber dergilerinden Focus’a kapak olan Türeci ve Şahin kanser aşısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte fiyatı en çok artan ürünler? 

Geçen yıl markette takip edilen ürünlerin hepsine zam gelirken, fiyatı en fazla artan ürün hem markette hem de üreticide kuru soğan oldu.

2022’nin en çok tercih edilen isimleri 

Geçen yıl 1 milyon 22 bin 737 bebek nüfus kütüklerine tescil edilirken, en çok tercih edilen isimler erkeklerde Alparslan, kızlarda ise Zeynep oldu. 2022 yılında doğan 8 bin 366 bebeğe Alparslan, 8 bin 870 bebeğe ise Zeynep adı verildi. 

ES Elazığspor kalesinde 16 gol gördü

TFF 3. Lig 1. Grup'ta geride kalan 11 haftada kalesinde 16 gol gören ES Elazığspor, grubunun en çok gol yiyen 3. takımı oldu.

Kış aylarının vazgeçilmezi ıhlamura talep arttı

Havaların soğumasıyla birlikte gripten ve soğuk algınlığından korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tuttu. En çok tercih edilen ürünlerin başında ise bağışıklık sistemini güçlendiren ıhlamur ve kış çayı yer aldı.

Veresiye defteri çalınan fırıncı, 10 kiloluk zeytinyağının çalınmadığına sevindi

Elazığ'da çalıntı araçla gelip bir fırın ve kahvehaneye giren acemi hırsızlar, birçok eşyanın yanı sıra veresiye defterini de çaldı. Alacaklılarının bir kısmının borcunu ödediğini dile getiren fırıncı, en çok da 10 kilo zeytin yağının çalınmadığına sevindi.

Elazığ'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli yakalandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 1 şüpheli yakalanırken çok sayıda silah ve malzeme ele geçirildi.

Elazığ'da sahte para operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da polisin yaptığı sahte para operasyonunda 2 şüpheli tutuklanırken çok miktarda sahte para ele geçirildi.

Rafadan Tayfa Elazığlı Miniklerle Buluştu

Türkiye’nin en çok ilgi gören animasyon çizgi filmi Rafadan Tayfa tiyatro ekibi, Elazığlı miniklerle buluştu.

Rafadan Tayfa Elazığlı miniklerle buluştu

Türkiye'nin en çok ilgi gören animasyon çizgi filmi Rafadan Tayfa tiyatro ekibi, Elazığlı miniklerle buluştu.

İş insanı Demirci Bloomberg HT'ye Canlı Yayın Konuğu Oldu

Elazığlı iş insanı, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Türkiye'nin en çok izlenen ekonomi televizyon kanalı BloombergHT'nin canlı yayın konuğu oldu.

Vakaların arttığı Elazığ'da İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Polat, vatandaşları uyardı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık korona virüs haritasına göre, vaka sayıları en çok artan iller arasında yer alan Elazığ'da halkı tedbirlerle ilgili uyaran İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Her an yeni vaka sayılarına dahil olabilirisiniz dedi.

Elazığ Belediyesi çocukların isteğini geri çevirmedi

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri sosyal medya hesabından çocukların istekleri doğrultusunda anket yaptı. En çok hamburger istenmesi üzerine meclis üyeleri çocuklara hamburger dağıttı.

Vaka yoğunluğu en çok artan 10 il arasına giren Elazığ'da vatandaşlar, kuralların ve aşının önemine dikkat çekti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il arasına giren Elazığ'da vatandaşlar, kuralların ve aşının önemine dikkat çekti.

Mikser döke döke ilerledi, cadde betona bulandı

Elazığ'da seyir halindeki bir mikserden dökülen betonlar caddeye yapıştı. Bu durumdan en çok sürücüler etkilenirken, vatandaşlar soruna çözüm bulunmasını istedi.

İç yağ, hayvansal yağ tüketen ve sigara içenlerde prostat kanseri daha çok görülüyor

Dünyada her yıl yaklaşık 1 milyon 700 bin kişiye prostat kanseri teşhisinin konduğuna dikkat çeken Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op. Dr. Eyyüp Oğuz, şimdilerde akciğer kanserinden sonra en çok ikinci sırada yer alan prostat kanserinin ilerleyen yıllarda hayat standartlarının gelişmesi, tanı yöntemlerinin artması ve yaşlanmanın da uzamasıyla artacağını öngördüklerini belirterek 50 yaş ve üstü vatandaşları tahlil yaptırmaları konusunda uyardı.

Vaka sayısının en çok arttığı Elazığ'da maskesiz vatandaş, herkesi maske takmaya davet etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yayınladığı insidans haritasında Türkiye'de ikinci sırada olan Elazığ'da vatandaşlardan hem ilginç hem de sert tepkiler geldi. Maske takmayan bir vatandaş herkesi maske takmaya davet etti.

Elazığ'a has baharatlar vatandaştan tam puan alıyor

Elazığ'a has baharatlar hem ürün çeşitliliği bakımından hem de lezzet acısından vatandaşın ilgisini çekiyor. Kente has yedi türlü baharatı en çok rağbet gören ürünlerin başında geliyor.

Medeniyetler beşiği Harput, kısıtlama ile tekrar boş kaldı

Elazığ'ın UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 4 bin yıllık geçmişe sahip medeniyetler beşiği Harput Mahallesi, en çok ziyaretçi aldığı bahar da sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü. İlkbahar renkleriyle huzur veren tarihi mahalle drone ile görüntülendi.