Engelli Vatandaş Haberleri

Engelli Vatandaş Haberleri

Elazığ Belediyesi; Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi; yaşlı, kimsesiz ve engellilere yönelik ev tadilatı, ev temizliği, sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaçlar kapsamında verdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Elazığ'da engelli vatandaşlara yönelik bilgisayar kursu

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde ücretsiz olarak açılan kurslar, uzman hocalar eşliğinde eğitimlerine devam ediyor.

Engelli vatandaş için beton yol yapıldı

Elazığ'da engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye kullanımını kolaylaştırmak için beton yol yapıldı.

Türk Kızılayı engelli vatandaşları yalnız bırakmadı

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi tarafından Maden ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Hayvanlarının yemi karla kaplı çadırın altında kalan engelli vatandaşın imdadına jandarma koştu

Elazığ'da hayvanlarının yemi yoğun kar yağışı sebebiyle yıkılan çadırın altında alan engelli vatandaşın yardımına jandarma koştu.

Elazığ'da Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi.

Özel hastaneden Uluslararası İşitme Engelliler Haftası'nda engellilere ücretsiz muayene

Medical Park Elazığ Hastanesinde 23-29 Eylül Uluslararası İşitme Engelliler Haftası kapsamında engelli vatandaşlara ücretsiz göz muayenesi yapıldı.

Elazığ'da 80 Akülü, 50 Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Hollanda Türk Federasyonunun öncülüğünde başlatılan 'Engelsiz Elazığ' projesi kampanyası kapsamında hayırsever vatandaşlar tarafından alınan 80 akülü ve 50 tekerlekli sandalye Elazığ'daki engelli vatandaşlara dağıtıldı. 

Elazığ Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Destek

Elazığ Belediyesi sosyal belediyecilik ilkesiyle yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda, 30 adet akülü tekerlekli sandalye, 20 adet tekerlekli sandalye, 10 adet yürüteç ve 6 adet koltuk değneğini ihtiyaç sahiplerine teslim etti. 

Engelli Vatandaşın Evi Temizlendi

Elazığ Belediyesi, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşam kalitelerini artırmaya yönelik başlattığı ‘Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti’ uygulamasını sürdürüyor.

Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve engelli vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sunmak amacıyla hayata geçirilecek Engelsiz Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Elazığ Belediyesi, Engelli Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Elazığ Belediyesi, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yaşamlarını kolaylaştırmak için temizlikten bakıma gıdadan barınmaya her açıdan hizmet etmeyi sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi’nden Alışveriş Hizmeti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla ihtiyaçlarını giderecek kimsesi olmayan 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlar ile kronik hastaların evlerinden çıkmamaları için market, eczane ve fırın alışverişleri belediye ekiplerince yapılıyor.

Umre Hayaline Kavuştular

Elazığ İl Müftülüğü’nün engelli vatandaşlara yönelik yürüttüğü umre ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler kursları devam ediyor.

Çukura düşen engelliyi itfaiye kurtardı

Konya'da bisikletiyle birlikte yol çalışması için açılan çukura düşen bedensel engelli vatandaş itfaiyenin uzun uğraşları sonunda bulunduğu yerden çıkarıldı.