Erimli Haberleri

Erimli Haberleri

Keleş: Sivrice, Palu ve Yurtbaşı sahaları aydınlatıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice, Palu ve Yurtbaşı Sahalarının aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Yeni sistem LED projektörlerle donatılan sahalar, artık daha verimli ve daha tasarruflu bir şekilde kullanılacak.

Ayaz: Tasarruf tedbirleri kamu müteahhitlerini zora sokacak

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ni değerlendirdi.

Kamuda tasarrufun ayrıntıları belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, bugün açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Bakan Şahin tarafından bugün  kamuoyuna sunulacak olan yeni tasarruf ve verimlilik paketinde, kamu yöneticilerinin uyması gereken kurallar sıralandı. Uymayanlara ceza uygulanacak.

İşbirliği protokolü imzalandı

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin kullanımı ile doğal kaynaklar hızla tükenmekte, çevre kirliliği, iklim değişikliği ve enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir. Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz anlayışıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Tasarruf İçin Enerjik Eğitim” projesi hazırlandı.

Satranç kursları devam ediyor 

Elazığ Belediyesi tarafından çocukların yaz tatilini verimli kullanmalarına yönelik başlatılan satranç kursları devam ediyor. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık ilçe ve beldelerde de coşkuyla karşılandı

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık bu defa rotasını Alacakaya, Arıcak, Bükardı, Üçocak ve Erimli’ye çevirdi.

Aday Adayı Prof. Dr. Çoban ilçe temaslarını sürdürüyor 

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Baskil ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Baskil ilçesinin verimli toprağı ve üretim çeşitliliğiyle bereketin sembolü olduğunu ifade eden Çoban, “Aziz şehrin bu bereketli topraklarında yoksulluğun değil zenginliğin konuşulması, bu verimli toprakların tüm Elazığ’a değer üretmesi için 14 Mayıs bir milat olacaktır” dedi. 

Elazığlı çiftçiler Adana TAYEM’de 

Elazığ’dan 20 çiftçi Etkin ve Verimli Sulama Sistemleri konulu eğitimi almak için Adana’ya gitti. 

Yağışlar arıcıları da sevindirdi, rekoltede yükseliş bekleniyor

Elazığ Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Fırat Canbay, İnşallah bu sene geçen yıla göre çok iyi bir sezon geçireceğimiz umudu içerisindeyiz. Arıcılarımıza baktığımız zaman sezon başından itibaren 3 ila 4 yer gezerek noktaya geldi. En son ise konaklayacakları bal hasadı yapacakları bölgelerine gidecekler. Bizler Temmuz ayı içerisinde bal veriminin oluşacağı bir sezona giriş yapacağız. Bu yıl çok verimli bir yıl olacaktır dedi.

Genç girişimciden kurumları rahatlatacak yerli ve milli 'yüz tanıma' teknolojisi

Elazığ'da devletten destek alan genç girişimci Yavuz Akın, yerli ve milli yapay zeka tabanlı 'Yüz tanıma sistemi temelli geçiş kontrol sistemi' geliştirdi. Bu sayede klasik kartlı giriş sistemleri ile parmak izi okuyucuları rafa kalkacakken birçok kurum ve kuruluş personelin devam ve verimliliğini daha rahat kontrol edebilecek.

Sert geçen kış ve yaşanan kar yağışı arıcıları sevindirdi, verimli bir sezon bekleniyor

Güzel bir kış geçirdiklerini belirten Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, 'Bu bölge güzel bir kar yağış aldı. Arılarımız da Aralık ayı itibariyle bu bölgede kış uykusuna geçti. Verimli bir şekilde bahar ayına gireceğimizi ümit ediyoruz. Özellikle arıların kış dinlenmesi ne kadar sağlıklı olursa bahardaki verim, arıların gelişimi ve sağlıklı olması bir o kadar artı olarak yansımaktadır. 2022 yılı bizler için verimli bir sezon olacak' dedi.

Belediye ile Tapu Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Vatandaşların teknolojik gelişmelerden faydalanabilmesi, tapu işlem süreçlerinin kısaltılarak iş verimliliğinin artırılması, belediye ve tapu hizmetlerinin hızlı, güvenli ve elektronik ortamda sunulması amacıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer ve Tapu Müdürü Gazi Osman Tosun arasında protokol imzalandı.

Ercan: İYİ Parti'nin yükselişi devam edecek

Elazığlı İş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Genel Başkan Meral Akşener'in Bingöl ve Elazığ'da hakla buluşma programları ve ziyaretlerinin oldukça yoğun, verimli ve partilerinin halkın umudu olma yolunda yükselişini devam ettirdiğini göstermesi açısından başarılı olduğunu kaydetti.

Bahşi: Eğitimin verimliliği için sorunlar zamanında çözülmeli

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla açıklama yaptı.

Elazığ Belediyesi Mahallelere Mobil Atık Merkezleri Yerleştiriyor

Elazığ Belediyesi, doğal kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri dönüşüme tabi tutarak ekonomiye katma değer sağlamak adına çevreye yatırım yapmayı sürdürüyor.

Elazığ TSO Meclis Başkanı Yaşar,'Karakoçan'da Besi OSB projesinin başlatılması için süreçler start almıştır'

Karakoçan İlçesinde Tarıma Dayalı Besi OSB kurulması için düzenlenen toplantının çok verimliği geçtiğini belirten Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Bu büyük projenin başlatılması için süreçler start almıştır' dedi.

Feci Kaza: 1 Ölü 4 yaralı

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 

Tarım ve Orman Müdürü, küçükbaş hayvan yetiştiricilerini ziyaret etti

Tarım ve Orman Elazığ İl Müdürü Turan Karahan, Arıcak İlçesi Erimli beldesinde küçükbaş hayvan yetiştiricilerini ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi, HIMSS sertifikası alma sürecine girdi

Uluslararası ileri teknoloji ile sağlık hizmetlerinde verimlilik ve kalitenin artırılmasının hedeflendiği belirtilen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nin dünya çapında kabul gören bir model olan Sağlık Bilgi ve Yönetim Sistemleri Topluluğu (HIMSS) sertifikası alma sürecine girdiği bildirildi.

Elazığ'da iki belediye başkanı AK Parti'ye katıldı

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı ve Erimli Belediye Başkanları AK Partiye geçti.

Tutaş: Kamp verimli geçecek

Elazığ Belediyespor'un 10 günlük Antalya Kampının yarın gerçekleştirilecek olan ilk antrenmanla başlayacağı bildirildi.

Daha az harcama ile daha verimli tedavi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde, daha az harcama ile daha verimli tedavinin sağlanması ve tüm sağlık hizmetlerine ait maliyetlerin kaliteden ödün vermeden azaltılması amacıyla örnek bir çalışma yapıldı. 13. Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi'ne bildiri olarak sunulan örnek uygulama ile bilgi yönetim sistemi tasarımında stratejik yönetişime dayalı iş zekası için bir model geliştirilmesinin sağlanacağı ifade edildi.