Erkan Kandemir Haberleri

Erkan Kandemir Haberleri

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve invelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Elazığ’a geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: 'Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız. Bundan sonra bundan önce olduğu gibi bu milletin, bize gösterdiği istikamete yürüyeceğiz. AK Parti sevdası bu milletin sevdasıdır dedi.

AK Parti’li Kandemir: 'Teşkilatlarımızda yüzde 65 değişim sağladık'

Isparta'da partisinin il başkanlığını ziyaret eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongrelerin yüzde 70'ini tamamladıklarını ve Türkiye genelindeki parti teşkilatlarında yüzde 65 oranında değişim sağladıklarını söyledi.

Kandemir, muhalefeti sert sözlerle eleştirdi

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Libya tezkeresine karşı çıkan muhalefet partilerine sert sözlerle yüklendi. Kandemir, "Bunlar yerli değil. Bu toprakların dokusuna ait değiller." dedi. 

Kandemir: Türkiye'nin milli menfaatlerine muhalefet ediyorlar

Elazığ'da İlçe teşkilatlarını gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: AK Parti'ye muhalefet edeceğiz diye Türkiye'nin milli menfaatlerine muhalefet ediyorlar. Bunu iyi anlatmamız lazımdedi.