Erkek Haberleri

Erkek Haberleri

Milletvekili Işıkver'den, teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Gözde Işıkver'in evlatları Kerem, Eren ve Kağan, düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşti

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşecek

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30’da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

Elazığ Belediyesi, noter kurası ile 35 daimi işçi alımı yapacak

Elazığ Belediyesi, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile daimi olarak istihdam edilmek üzere toplam 35 erkek işçi alımı gerçekleştirecek.

Yasemin Açık Vakfı ilk projesinde sürdürülebilir kalkınma için kadınları destekleyecek

Türkiye’de iş gücüne dahil olmayan yaklaşık 30 milyonluk nüfusun 21,2 milyonunu kadınlar oluşturuyor. TÜİK’in 2023 yılı son çeyrek verilerine göre 8,6 milyon kadının iş gücüne katılmamasının nedeni ev işleri olurken bu sebeple iş gücüne katılamayan erkeklerin sayısı ise sıfır! İstihdam edilen nüfusta ücretsiz aile işçisi olarak çalışanların yüzde 68’ini de kadınlar oluşturuyor. Yasemin Açık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, kadınlara atfedilen toplumsal roller nedeniyle yaşanan eşitsizliklere dikkat çekerek, “Deprem bölgesindeki kadınlar için şartlar çok daha ağır. Biz de gerek bölgenin daha hızlı toparlanması gerekse toplumsal cinsiyet eşitliğine ve kadınların kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılında kurulan vakfımızın ilk projesini deprem bölgesinden başlayacak şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Elazığ’da kadınlar mı, erkekler mi daha uzun yaşıyor? 

2023’te Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de ortalama yaşam süresi 78,3 olarak açıklandı. 

Elazığ Su Topu Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak 

U17 Erkek E Grubu Su Topu Türkiye Şampiyonası Eleme Turu 1. Devre Sutopu müsabakaları Elazığ’da gerçekleştirilecek. 

Erdem ailesinin mutlu günü

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personellerinden Kayhan Fazıl Erdem'in oğlu Muaz Kayhan Erdem düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı...

Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor 

Umut Kervanı Vakfı Elazığ Şubesi, Elazığ’a yerleşen depremzede ailelere ve komşu şehir Malatya’da yardım faaliyetlerine, kadın ve erkek tüm gönüllüleri ile birlikte Ramazan Ayında da faaliyetlerine devam ediyor. 

2022’nin en çok tercih edilen isimleri 

Geçen yıl 1 milyon 22 bin 737 bebek nüfus kütüklerine tescil edilirken, en çok tercih edilen isimler erkeklerde Alparslan, kızlarda ise Zeynep oldu. 2022 yılında doğan 8 bin 366 bebeğe Alparslan, 8 bin 870 bebeğe ise Zeynep adı verildi. 

Yıldız Hentbolcular kupalarına kavuştu 

Elazığ’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Kız-Erkek Müsabakaları 96 sporcunun katılımı ile tamamlandı. 

U18 Basketbol Yerel Lig müsabakaları başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol il temsilciliğinin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U18 kız-erkek yerel lig müsabakaları başladı.

Aksaray Gençlik, 2. Lig'den çekildi

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Aksaray Gençlikspor, maddi imkansızlıklardan dolayı ligden çekildi.

Elazığ GSB hentbol takımları çalışmalara başladı

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü hentbol kız-erkek takımları 2. Ligde mücadelesine devam ediyor.

Elazığ'da U16 Basketbol Yerel Lig müsabakaları başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliği'nin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U16 Kız-Erkek Yerel Lig müsabakaları başladı.

Elazığ'da Basketbol Yerel Lig U14 müsabakaları tamamlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğinin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U14 kız-erkek Yerel Lig müsabakaları sona erdi.

Elazığ'da basketbol yerel lig müsabakaları başladı

Elazığ Basketbol İl Temsilciliği'nin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U14-U16-U18 kız-erkek Yerel Lig müsabakaları başladı.

Voleybolda Elazığ takımları kayıp

Kadınlar 2. Ligi'nde Elazığ Belediyesi Voleybol 4. hafta maçında Hatay deplasmanından puansız dönerken, Erkekler 2. Ligi'nde Aksaray Gençlik ilk maçında Mardin ekibine yenildi.

Vejetaryen olması kasap olmasına engel olmadı, çalışma titizliğiyle erkeklere taş çıkardı

Kasap kocasının 30 yıllık mesleğine ortak olan Elazığ'ın ilk kadın kasabı Mürüvvet Burhan, vejetaryen olmasıyla dikkat çekiyor.

Hafızlık yarışması bölge birincisi Elazığ'dan

Hafızlık eğitimi verilen Kur'an kursları arası hafızlık yarışması Erzurum'da yapıldı. Yarışmada Elazığ Altın Çevre Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğrencisi Muhammet Mustafa Selami bölge birincisi oldu.

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması bölge birincisi Elazığ'dan

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 yılı hafızlık eğitimi verilen Kur'an kursları arası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması bölge finali, Bayburt Yusufiye Camiinde düzenlendi. Yarışmada bölge birincisi Elazığ Altın Çevre Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğrencisi Muhammet Fatih Yel bölge birincisi oldu.

Bu kıraathaneye erkekler giremiyor

Elazığ'ın Hal köyünde yaşayan 55 yaşındaki Ayşe Günay, babasından kalan kıraathaneyi restore ederek sadece kadınların girebildiği kahvehaneye çevirdi.

Nisanur Yıldırım, Türkiye 3'üncüsü oldu

Kırıkkale'de yapılan Yıldız Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım, 52 kiloda Türkiye 3'üncüsü oldu.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den erkeklere bakım tavsiyesi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, erkeklerin de en az kadınlar kadar güzellik merkezlerine gidip bakım yaptırdığını belirterek kendilerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Elazığ'da 65 öğrenci kapasiteli Kur'an kursunun açılışına katıldı

Elazığ'da Miraç Eğitim Derneği tarafından yaptırılan 65 öğrenci kapasiteli Baskil Yatılı Erkek Kur'an Kursunun açılışı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve beraberindekilerle birlikte gerçekleştirildi.

Elazığ GSK'dan 4 sporcu U16 Milli Takımı'na çağrıldı

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Hentbol Takımı'ndan 4 sporcu, U16 Milli Takım kampına davet edildi.

Uzm Dr. Kapan: 'MS hastalığı erkeklere oranla kadınlarda 2 kat daha fazla görülür'

Elazığ Mediline Hastanesi Nöroloji Hastalıkları Uzmanı Oktay Kapan, 30 Mayıs Dünya MS Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunarak, MS hastalığının erkeklere oranla kadınlarda 2 kat daha fazla olduğunu söyledi.

Hayalini gerçekleştirdi, gurbetten dönüp 300 yıllık köyün ilk kadın muhtarı oldu

Hayatının yaklaşık 15 yılını gurbette geçiren Hatice Cumurcu Görür, doğup büyüdüğü köyüne dönerek muhtar oldu. 4 erkek adayla yarışan ve 300 yıllık köyün ilk kadın muhtarı olan Görür, hayalini gerçekleştirdi.

'Yapamazsın' dediler, o şimdi eserleri ile erkeklere taş çıkarıyor

Elazığ'da hobi olarak başladığı ahşap yakma ve oyma sanatında erkeklere taş çıkartan 2 çocuk annesi Mine Karakaş, 5 metrekarelik atölyesinde aile ekonomisine katkı sağlıyor.