Eskişehir Haberleri

Eskişehir Haberleri

ES Elazığspor'da Cüneyt Biçer dönemi

Teknik Direktör Ramazan Çelik'le yollarını ayıran ES Elazığspor, son olarak Eskişehirspor'u çalıştıran Cüneyt Biçer'le anlaşmaya vardı.

Elazığ takımları çeyrek finalde

Eskişehir'in ev sahipliği yaptığı Kadınlar Basketbol Federasyon Kupası'nda Elazığ İl Özel İdare ve Elazığ Basketbol Kulübü çeyrek finale yükseldi.

DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar: 'Elazığ, Ahıska Türklerini bir ensar gibi sahiplendi'

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ halkının Ahıska Türklerini bir ensar gibi sahiplendiğini belirten Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekteri Fuat Uçar, Tahliyelerde halkımız Ukrayna üzerinden Romanya'ya oradan da Edirne'ye giriş yaparak Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa ve Eskişehir'e yerleştirildi' dedi.

Epilepsi pili operasyonu sara hastalarının umudu oldu

Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi Kliniği epilepsi pili ameliyatıyla Türkiye'de kısa sürede merkez haline geldi, aralarında İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, Konya, Eskişehir, Samsun gibi büyükşehirlerinden olduğu 60 ilden başvuru geldi.1 yıl önce başlayan operasyonlarla 84 sara (epilepsi) hastası yapılan başarılı operasyonlarla sağlığına kavuşurken, çok sayıda başvurunun da bulunduğu öğrenildi.

Eskişehir'de kaçak mazota suç üstü

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak mazot ikmali sırasında suç üstü yaparak yaklaşık 61 litre motorin ele geçirdi.

Eskişehir'de otogar cinayetine 16 yıl 8 ay hapis

Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Termineli'nde yaşanan bir kavgayı ayırmak isterken hayatını kaybeden Vahit Ayrım'ın bıçaklanmasının ardından görülen duruşmada, zanlı Ahmet Ö.'ye 'olası kastla adam öldürmek' suçundan 16 yıl hapis cezası verildi.

Kavun için gelip motosiklet çaldılar

Eskişehir'de kamyonetin kasasından kavun çalarken park halinde bırakılan motosikleti fark eden hırsızlar, kavunu bırakıp motosiklet sahibinin vefat eden dayısından kalma aracı çaldılar.

Eskişehir'de feci kaza: 2 ölü 12 yaralı

Eskişehir’de işçileri taşıyan servis otobüsünün kaza yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, biri ağır olmak üzere 12 kişi ise yaralandı.

Sokak ortasında silahlı saldırı: 1 yaralı

Eskişehir'de meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Festival iptal edildi, 1 ton sucuk Elazığ'da depremzedelere ikram edildi

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde iptal edilen festivalden Elazığ'a getirilen 1 ton sucuk çadır kentteki depremzedelere dağıtıldı.

İlkokulu öğrencileri 225 ünite kan topladı

Eskişehir'de bir ilkokulda öğrenciler tarafından başlatılan kan bağışı seferberliği sonucunda 225 ünite kan toplandı.

Havacılar Derneğinden 3 bin aileye yardım

Havacılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Eskişehir'de 3 bin aileye erzak yardımında bulundu.

Eşini 15 yerinden bıçaklayan sanık “Bilinçli olarak yapmadım, şuurumu kaybetmiştim”

Eskişehir'de boşanma aşamasında olduğu eşini 15 yerinden bıçaklayan Harun S. dava duruşmasındaki savunmasında, 'Bilinçli olarak yapmadım. Şuurumu kaybetmiştim' dedi.

ATM fareleri bu kez kaçamadı

Eskişehir'de, ATM cihazlarına 'papağan' diye tabir edilen kart kopyalama cihazları yerleştirerek vatandaşın bilgilerini kopyaladıkları iddia edilen 3 şahıs yakalandı. Kentteki bir ATM'ye yerleştirilen cihazı polis ekiplerinin fark etmesiyle kaçan şüpheliler, kimlikleri tespit edilerek Sakarya, Bolu ve İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Başkomiser Kaya, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı

Eskişehir'de görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Başkomiser Oğuz Kaya'nın naaşı, memleketi Elazığ'da kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir’de kan donduran cinayet

Eskişehir'de, Afganistan uyruklu bir erkek şahsın parçalara ayrılarak valizlere konulmuş cesedi bulundu.

Cinayet şüphelisi 5 şahıs tutuklandı

Eskişehir'de sokak ortasında bir otomobile ateş açarak 1 kişinin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehirli oryantiring sporcusu Elif Gökçe Avcı Türkiye şampiyonu oldu

İnönü Belediyesi sponsorluğunda oryantiring yarışmalarına katılan Elif Gökçe Avcı, Samsun'da düzenlenen yarışmalarda üniversitelerarası Türkiye şampiyonu oldu.

Eskişehirspor: 3 - Birevim Elazığspor: 1

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Eskişehirspor, evinde ağırladığı Birevim Elazığspor’u 3-1 mağlup etti.

Elazığspor'da Eskişehirspor mesaisi

Kümede kalma mücadelesi veren ve geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet alan Birevim Elazığspor'da, Eskişehirspor maçı hazırlıkları devam ediyor.