Esnaf Odaları Haberleri

Esnaf Odaları Haberleri

Vali Toraman müdahale etti! Elazığ’da somun ekmek kaç lira oldu?

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın girişimi ile Elazığ’da Somun Ekmek 8 liradan satılmaya başlandı. Elazığ’da ekmek zammı ile ilgili son karar verildi.

Kurnaz, Elazığspor maçı için otobüs tahsis etti

Elazığ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Turan Kurnaz, Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak Elazığspor maçı için bir adet otobüs tahsis ettiğini açıkladı.

Elazığ’da esnaflar ayaklandı!

Faiz artırımı kararının ardından esnaf ayaklandı, oda başkanları karardan dönülmesi için çağrıda bulunuyor. Esnaf ve sanatkarlar odası birliği başkanı turan kurnaz da, başkanlarını yanına alarak, ortak bir açıklama yaptı ve “Elazığ’ın Cezası Bu Olmamalıydı” dedi.

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi. Elazığ'da esnafın nabzını tutan Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte yerel iş insanları ve sanatkarların görüş ve önerilerini dinledi.

Başkan Alan,  esnaf odalarını ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimizin ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına katkıda bulunan işletme ve STK’ların ardından Esnaf Odalarını ziyaret etti.

Elazığ Bakır Madenliler Derneği’nde bayrak değişimi 

Elazığ Bakır Madenliler Derneği Başkanı Nadir Yalap sağlık sorunları nedeniyle görevini Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz’a devretti. 

Kurnaz: Esnaf odalarının davet edilmemesi üzüntüyle karşılandı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz Şehidimiz Fethi Sekin’in anma törenine davet edilmemelerine tepki gösterdi. 

Esnaf Odaları başkanlarına kooperatifçilik eğitimi verildi 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri birlikleri Merkez Birliği tarafından düzenlenen eğitim programında esnaf odası başkanlarına temel kooperatifçilik eğitimi verildi 

Elazığ TSO Yönetiminden esnaf odalarına ziyaret

Ocak ve Şubat aylarında bazı Meslek Odalarda yapılan ve yönetimleri belli olan Odaları ziyaret eden Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni seçilen Oda yönetimlerine başarılar dilediler.

Yıldırım: Sivil toplum kuruluşları şehrin taşıyıcı sütunlarıdır

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, esnaf odaları seçimlerinin ardından başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Kaldırım'dan İş Dünyası ve Bankalara Çağrı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Esnaf Odaları, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifleri, Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve Banka Bölge Müdürleri ile bir araya geldi. Vali Kaldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, "Gelin hep birlikte seferberlik ilan edelim. Şehri kalkındırma seferberliği. Bunu başarırsak Elazığımız yaralarını hızlı sarar, hızlı kalkınır, esnafımız, iş dünyamız ve vatandaşımız mutlu olur." dedi.