Esnaf Odası Başkanı Haberleri

Esnaf Odası Başkanı Haberleri

Havabulut: Esnafa yüklenen faiz kararından dönülmeli

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni kredi faiz oranlarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Havabulut’tan evlenecek çiftlere düğün hediyesi

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları Fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Ulaş: Yerel esnafımıza destek şart

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Ramazan ayında vatandaşların alışverişlerini yerel esnaflardan yapmalarını istediklerini, yerel esnafın fiyatları ulusal marketlerin fiyatlarından daha uygun olduğunu ve yerel seçimlerin sonrasında ekonominin eski günlerine dönmesini beklediklerini ifade etti.

Havabulut: Kredi kartlarına yapılacak düzenleme düzeni bozar

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, kredi kartlarında yapılacak düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı. 

Başkan Özdoğan’dan, yerel esnafa destek çağrısı

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Ramazan Ayında hayırseverlerin ramazan kolilerini yerel esnaftan yapmasını isteyerek yerel esnafın ülkemizin bacasız sanayisi olduğunu söyledi.

Başkan Ulaş: Yetkilileri göreve çağırıyoruz

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 24-28 Ocak tarihlerinde Elazığ’da düzenlenecek ‘Moda Festivalinin’ mutlaka iptal edilmesi gerektiğini ifade ederek “Yerel esnafımız kan ağladığı bugünlerde günlerde ilimizde giyim festivali düzenlemesi yerel esnafa büyük darbe vuracak. Festivalin iptal edilmesi için yetkileri göreve çağıyoruz” dedi.

Başkan Havabulut, Ankara'da görüşmeler gerçekleştirdi 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, esnafın sorunlarının çözümü için ziyaretlerine devam ediyor. 

Başkan Havabulut: Cumhurbaşkanımızdan prim gün sayısının düşürülmesini bekliyoruz 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı prim gün sayısının indirilmesiyle ilgili müjdesinin yasalaşmasını beklediklerini duyurdu. 

Özdoğan: Esnaflarımız görmezden geliniyor

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, esnafın sorunlarını dile getirdi.

Kahveciler Odasından müzeye destek 

Elazığ Kahvehaneciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanı Ferhat Evsen, ETUDER Kahve Fincan Müzesi’ni ziyaret ederek, destek sözü verdi. 

Başkan Havabulut: Esnaf da mağdur olmamalı! 

Asgari ücrete yapılacak olan ara zam ile ilgili Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut açıklamalarda bulundu. 

Başkan Özdoğan esnafı dinledi 

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, kurum müdürleri, Kovancılar Sanayi Sitesindeki esnafların işyerlerini ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. 

Havabulut: Elazığ'ın deprem gerçeği görmezden gelinmemeli 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 İl için uygulanan OHAL kararının yeniden gözden geçirilerek Elazığ'ın da "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" kapsamına alınması gerektiğini vurguladı. 

Özdoğan: Bağ-Kur primleri esnafımızı mağdur ediyor

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, 1 Ocak itibariyle BAĞ-KUR primlerine yapılacak zam esnafı çok mağdur edeceğini ifade etti.

Türkoğlu, adaylığını açıkladı

Elazığ Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Ocak ayında yapılacak seçimlerde oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Başkan Özdoğan: Esnafımız Bağ Kur primlerinin artırılmasını istemiyor

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, asgari ücrete gelecek zam oranıyla birlikte yeni yılda BAĞ-KUR primleri de aynı oranda zamlanacak olması esnafı çok mağdur edeceğini ifade etti.

Başkan Ulaş'ın acı günü

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş'ın kardeşi Vahap Ulaş (42)vefat etti.

Özdoğan: Fiyat artışları yerel esnafı mağdur ediyor

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, son günlerde gıda ürünlerde gelen zamlar küçük esnafı çok mağdur ettiğini ifade ederek fiyat artışlarını stokçuların yaptığını ifade etti.

Başkan Özdoğan: Esnafımıza can suyu lazım

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, küçük esnafın çok zor durumda olduğunu ifade ederek esnafa acilen faizsiz can suyu kredisi verilmesi gerektiğini ifade etti.

Oda Başkanı vefat etti

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Bozkurt vefat etti.

Başkan Ulaş: Okulların açılacak olması esnaflarımızı mutlu etti

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, okulların açılacak olmasıyla birlikte esnaflarımızın işlerinde bir canlanma olduğunu ifade ederek vatandaşlara seslenerek alış verişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi.

Özdağ: Esnafımız mağdur

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ilçelerinde ulusal marketlerin mantar gibi çoğaldığını ifade ederek, 'Kovancılar ilçemizde yeni açılacak ulusal marketlerle sayının 15’i geçecek bu marketlere kim dur diyecek. Elektrik faturaları da bir önceki aya göre çok yüksek geldi. AKSA ne yapmaya çalışıyor' dedi.

Başkan Ulaş'tan desteklerden faydalanacak esnaflara uyarı

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, son açıklanan 'Esnafa Hibe Destek Paketi' konusunda bilgi kirliliği olduğunu belirterek, Bakanlığın belirttiği ana faaliyet kodları tutan tüm esnafların destekten faydalanacağını söyledi.

Başkan Özdoğan: Kahveci ve Kantinci Esnafı Mağdur

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, kahveci esnafının ve kantinci esnaflarının çok zor durumda olduğunu ifade ederek esnaflarımız bu gidişle mesleklerini bırakma noktasına geldiğini söyledi.

Başkan Ulaş: 2020 Yılında En Çok Elazığ Esnafı Mağdur Oldu

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 2020 yılında en çok Elazığ esnafının mağdur olduğunu ifade ederek 6. bölge teşviklerinden yararlanan Elazığ'ın, 4. bölge teşvik kapsamına alınmasının kabul edilmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Başkan Türkoğlu: Herkes Mesleğinin Adabına Göre Davransın

Elazığ Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu; Kurban Bayramında yoğunluk oluşmaması için erkek kuaförleri 26 Temmuz pazar günü, bayan kuaförlerimizde 28 Temmuz Salı günü işletmelerini açabileceklerini söyledi.

Konfeksiyonculardan Özel İstek

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, konfeksiyoncu işletmelerinin bayrama kadar saat 23.00’e kadar açık olmasını istediklerini ifade ederek bu konuda yetkililerden istedi.

Türkoğlu: Esnafımıza destek verilmeli

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Koranavirüs dolayısıyla kapalı olan esnafların çok zor durumda olduğunu ifade ederek esnaflara asgari ücret miktarında destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Ulaş: Esnaflarımız Mağduriyet Yaşıyor

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş,  Esnafların zorlu bir süreçten geçtiğini ifade ederek, bazı bankaların esnafları mağdur ettiğini söyledi.