Estetik Haberleri

Estetik Haberleri

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına katıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı.

Elazığ Hipodromuna sanatsal dokunuş

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Elazığ Hipodromu, yapılan at heykelleri ile farklı bir estetik kazandı.

Dalmış Klinikten yanak dolgusu önerisi

Dalmış Estetik ve Güzellik Merkezi işletmecisi Mehmet Sait Dalmış, yanak dolgusu hakkında bilgi vererek işlemin mutlaka profesyonel bir hekim tarafından yapılması gerektiğini bildirdi.

'Fransız askısına ilgi her geçen gün artıyor'

Dalmış Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi sorumlusu ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde Fransız askısı işlemine yoğun bir talebin olduğunu belirterek işlemle ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Dalmış Beauty'den erkeklere gençleştiren estetik önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde erkekler arasında da estetik uygulamalarının yaygınlaştığını belirterek erkeklere özel estetik uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Uzmanlar ebeveynleri uyardı: Süt dişleri, daimi dişler için rehber görevi görür

Halk arasında süt dişi ile ilgili yanlış bir kanının olduğunu belirten diş hekimi Mahmut Aslan, ''Süt dişleri hem estetik hem beslenme hem de çiğneme adına büyük bir fonksiyon sahibidir. Yerine gelecek olan daimi dişler için de rehber görevi görmektedir'' diyerek ebeveynleri uyardı.

Op. Dr. Nurten Yavuz: “Annelik estetiği ile deformasyonlar düzeltilebilir”

Op. Dr. Nurten Yavuz, kadınların doğum ve emzirme süreci bittikten belli bir süre sonra vücutlarının toparlanarak eski gerginliğe kavuşması için yapılan annelik estetiğinin deformasyonları düzelttiğini söyledi.

Vali Fahri Bey Caddesi Işıl Işıl

Elazığ Belediyesi, şehir yaşamına estetik açıdan katkı sunmak amacıyla yol çalışmalarından peyzaj düzenlemelerine yeni park alanlarından temizlik işlerine her alanda hizmet vermeyi sürdürüyor.