Etkili Oldu Haberleri

Etkili Oldu Haberleri

Milletvekili Erol: Elazığ, Bingöl ve Tunceli de Afet Bölgesi ilan edilmeli 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6 Şubat depreminin 10 değil 11 ilde etkili olduğunu, Elazığ’da da yurttaşların günlerdir evlerine giremediğini belirterek, “Mağduriyetlerin olmaması için Elazığ mutlaka ama mutlaka afet bölgesi ilan edilmeli. Hatta deprem riski olan Bingöl ve Tunceli de afet bölgesi ilan edilmeli. Önleyici tedbirler alınmalı. Eğer bugün önleyici tedbirler alınmış olsaydı ne Maraş ne Adıyaman ne Malatya ne de Hatay bu haldeydi" dedi. 

Elazığ'da sis etkili oldu

Elazığ'da meteorolojinin önceden uyardığı sis kent genelinde etkili oldu, görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Aynı zamanda sis ile sonbaharın buluşması keyfine doyumsuz görüntüler oluşturdu.

Elazığ'da sağanak biranda bastırdı, onlarca araç yolda kaldı

Elazığ'da meteorolojinin uyardığı sağanak yağış yine etkili oldu. Biranda bastıran sağanak sonrasında yollarda kalan araçları itfaiye ekipleri kurtardı. Ekipler iş makineleriyle suyu tahliye etmek için canla başla çalıştı.

Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu, yollar nehre döndü

Elazığ'da meteorolojinin uyarısının ardından sağanak yağış etkili oldu. Bazı yollar adeta nehre dönerken vatandaşlar atlayarak geçti.

Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu

Elazığ'da meteorolojinin uyarısının ardından sağanak yağış etkili oldu.

Elazığ'da toz taşınımı etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce birçok il ve ilçe için yapılan toz taşınımı uyarısının ardından Elazığ'da da toz bulutu etkili oldu.

Bin 73 rakımlı Harput mart ayında beyaza büründü

Elazığ'ın bin 73 rakımlı tarihi Harput Mahallesi'nde mart ayında kar yağışı etkili oldu.

Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu

Elazığ'da sağanak yağış etkili olurken meteoroloji sel, su baskınları ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı vatandaşları uyardı.

Dalmış Beauty kaş tasarımının püf noktalarını açıkladı

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış kaş tasarımının yüzün genç ve dinç görünmesinde çok etkili olduğunu belirterek uygulama ile ilgili bilgi verdi.

Elazığ'da kar etkisini tekrar gösterdi

Elazığ'da meteorolojinin uyardığı kar yağışı, bugün akşam saatlerinde yeniden etkili oldu.

Elazığ'da yoğun kar yağışı

Elazığ'da öğle saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırdı. Yüksek kesimlerin yanısıra kent merkezinde de kar yağışı etkili oldu. Yağışla birlikte Elazığ beyaz örtüye teslim oldu. 

Elazığ'da sis etkili oldu

Elazığ'da sabah saatlerinde sis etkisini gösterdi.

Dalmış Beauty, kaş tasarımının püf noktalarını verdi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, kaş tasarımının yüzün genç ve dinamik görünmesinde etkili olduğunu söyledi.

Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu

Elazığ'da sağanak yağış etkili olurken meteoroloji sel, su baskınları ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı vatandaşları uyardı.

Elazığ'da şiddetli rüzgar etkili oldu, ağaçların dalları kırıldı

Elazığ'da meteorolojinin uyarısını yaptığı kuvvetli rüzgar ve fırtına kısa süreli etkili oldu. Kuvvetli rüzgar ile toz bulutları oluşurken, bazı ağaçların dalları kırıldı.

Tırlar çarpıştı, sebze ve meyveler yola saçıldı

Kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Elazığ-Bingöl karayolunda önündeki tıra çarpan sebze ve meyve yüklü tır devrildi, kazada 3 kişi yaralandı. Sebze ve meyvelerin yola saçıldığı kazada kötü hava şartlar nedeniyle trafik 2 saat süre ile ulaşıma kapatıldı, uzun araç kuyrukları oluştu.

Soğuğa aldırmadan giysilerini çıkartıp kick boks yaptılar

Kar yağışının etkili olduğu Elazığ'da kick boks tutkunu ve sporcusu iki arkadaşın giysilerini çıkartıp evlerinin önünde antrenman yapması dikkat çekti.

Elazığ'da kar etkili oldu, 101 köy yolu kapandı

Elazığ'da kar yağışı gece etkisini gösterdi, şuana kadar 101 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kısıtlamayla sessizliğe bürünen Elazığ güne karla uyandı

Meteorolojinin uyardığı kar yağışının etkili olduğu Elazığ, beyaza büründü. Kısıtlama ile sessizliğe bürünen kentte ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Elazığ'da kar etkili oldu, yolda kalanlara jandarma yetişti

Elazığ'da kar yağışı etkisini artırdı, yolda kalan sürücülerin imdadına jandarma ekipleri yetişti.

Elazığ'ın ilçelerinde kar etkili oldu, 20 köy yolu kapandı

Elazığ'ın ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle şuana kadar 20 köy yolu ulaşıma kapandı.

Elazığ'da karla kaplı bölgelerde yaban hayatına yem desteği

Elazığ'da kar yağışının etkili olduğu yüksek rakımlı bölgelerde yaban hayatının desteklenmesi için yem bırakıldı.

Elazığ'da ağaçlar kırağı tuttu, süs havuzları dondu

Sisin 2 gündür etkili olduğu Elazığ'da eksilerde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle ağaçlar kırağı tuttu, süs havuzları ise dondu.

Elazığ'da sis etkili oldu

Elazığ'da sabah saatlerinde sis belirli bölgelerde etkisini gösterdi. Meteoroloji ise bölge geneli için sis, buzlanma ve don uyarısı yaptı.

Meteorolojiden sis ve buzlanma uyarısı

Meteoroloji Elazığ için sis, buzlanma ve don uyarısı yaparken, sabah saatlerinde sis kısmen etkili oldu.

Maysak tayfunu Rusya’yı vurdu

Japonya ve Güney Kore'yi vuran Maysak tayfunu, Rusya'nın Vladivostok bölgesinde de etkili oldu. Binadan kopan plakalar yolda yürüyen bir kadına isabet ederken araçlar ve gemiler de tayfundan sürüklendi.

Elazığ'da hortum görüntülendi

Elazığ'ın Baskil ilçesinde kısa süreli hortum etkili oldu.

Elazığ'da kar yağışı etkili oldu, 73 köy yolu kapandı

Elazığ'da gece yarısı etkili olan kar yağışı kent genelinde 73 köy yolunu kapatırken, şehir merkezinin belirli bölgeleri de beyaza büründü.

Vali Kaldırım, öğrencilerle kartopu oynadı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, kar yağışının etkili olduğu tarihi Harput Mahallesi'nde öğrencilerle kar topu oynadı.

Elazığ'da kent merkezine mevsimin ilk karı yağdı

Elazığ'ın kent merkezinde mevsimin ilk kar yağışı, bugün sabah saatlerinde kısa süre etkili oldu. Meteoroloji ise 5 il için karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarısında bulundu.