Etti Haberleri

Etti Haberleri

Bakan Işıkhan müjdeli haberi paylaştı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.

16 ile yeni vali atandı 

16 ilde vali değişikliğini içeren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girdi. Bu kararla 12 ilin valisi de "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.

Başkan Şerifoğulları; Depreme dayanıklı, dirençli bir elazığ için yoğun mesaisini sürdürüyor

Elazığ’ın daha güçlü ve daha güvenli yarınlarını inşa etmek için yoğun çalışmalarını sürdüren ve depreme dayanıklı, dirençli bir şehir olma yolunda önemli adımlar atmayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Nazırlı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi’nin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için ödenek talep etti.

Taşkesen, çiftçileri dinledi

Tarım ve Orman İl Müdürü Sadettin Taşkesen, Karakoçan'da mısır silaj hasadı yapan çiftçilerle bir araya geldi.

Başkan Özkan: 21 Eylül’de Koruk Köyü’nde buluşalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ’ın Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

Keleş, Koruk Köyü’nü ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Koruk Köyü’nü ziyaret etti. Keleş, ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Elazığ’da bir belediye başkanı daha partisinden istifa etti!

Yeniden Refah Partili Beyhan Belediye Başkanı Bayram Öztürk, 6 Belediye Meclis Üyesiyle birlikte partisinden istifa etti.

4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı yapılacak

Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi İşbirliğinde ortaklaşa düzenlenecek 4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elazığ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halef Ortaç, fuarın Elâzığ ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek fuara tüm Elâzığ halkını ve sektör temsilcilerini davet etti.

Motorinde indirim

Ekonomist İris Cibre'ye göre, motorin fiyatlarında 1 TL civarında bir indirim bekleniyor. Cibre, paylaşımında indirimin çarşamba günü itibarıyla geçerli olacağını ifade etti.

Narin cinayetinde ilk itiraf geldi!

Dün Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Narin'in çuval içerisindeki cesedini amcadan aldığını ve dere yatağına götürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Müdür Cebeloğlu vefat etti

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu hayatını kaybetti. Merhum Cebeloğlu için bugün ikindi namazına müteakip Sürsürü Merkez Camisinde cenaze namazı kılınacak.

Keleş ve Şerifoğulları yaralı askeri ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan askeri ziyaret etti.

Zabıta Teşkilatı’ndan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, şehirde huzur ve düzenin sağlanması için özveri ile çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

YRP’de şok istifa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Gülpınar, siyasi hayatına bağımsız olarak devam edeceğini söyledi.

İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi

Elazığ İmam Hatip Lisesi 1984 – 1985 yılında mezun olan öğrenciler 39 yıl sonra 6. Kez bir araya geldiler. Gerçekleştirilen etkinlik ile eski arkadaşlar hasret giderdi ayrıca yitirdikleri arkadaşlarını dualarla yâd ettiler.

Vali Kaldırım'ın acı günü

Elazığ eski Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın annesi Hamide Kaldırım hayatını kaybetti.

Açıkkapı: Kentsel dönüşüm kampanyaları için görüşmelerimiz sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında Elâzığ’da da kentsel dönüşüm ve yarısı bizden kampanyalarının uygulanması için görüşmelere devam ettiklerini söyledi.

MTF Başkanı Uçar, son yolculuğuna uğurlandı

Elazığlı Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar vefat etti. Merhum Uçar, İstanbul’da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Keleş: Konutlar yakında teslim edilecek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sivrice, Baskil Palu, Alacakaya Ve Arıcak ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Sivrice ve Baskil ilçelerinde konutların eylül ayı sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Harput’a yaz aylarında yoğun ilgi

Tarihi Harput bölgesi, hafta sonu hem tarih meraklılarını hem de doğaseverleri ağırladı. Vatandaşlar, Harput’taki müzeleri ziyaret ederek bölgenin zengin tarihine tanıklık etti, ardından piknik alanlarında keyifli saatler geçirdi.

Bekir Yunus Uçar vefat etti

Merhum Timurtaş Hoca’nın oğlu olan Bekir Yunus Uçar, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Rektör Göktaş, mazbatasını YÖK başkanından aldı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş mazbatasını aldı.

ELMİYAD’DA bayrak değişimi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti’nin uygulamış olduğu tüzüğe göre Dönem Başkanlığını yürüten Erhan Bahçeci, görevini Fırat Öztürk’e devretti.

Milletvekili Işıkver, hayırda yarışanlar kervanında

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın organize ettiği sünnet şöleninde sünnet çocuklarını sevindirdi.

Elazığ İl Yöneticilerinin Ankara temasları sürüyor

Elazığ İl Yöneticileri Ankara temasları doğrultusunda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay’ı ziyaret etti

Vali Hatipoğlu, Kovancılar'da

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, ilçe temaslarına Kovancılar ile devam etti. Kaymakam Mustafa Dilekli ve ilçe protokolüyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde gezen ve vatandaşlarla buluşan Vali Hatipoğlu, ilçede gidilmedik yer bırakmadı.

Elazığ İl Yöneticileri Savunma Sanayi Başkanı ile bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Elâzığ İl Yöneticileri, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile bir araya gelerek Elâzığ’daki savunma sanayi yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.