Euro Haberleri

Euro Haberleri

UEFA Merih Demiral kararını açıkladı! 

UEFA Disiplin Kurulu, EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Melih Demiral'a 2 maç ceza verdi.

Milyonlar tek yürek!

EURO 2024 son 16 turu maçında Türkiye, Avusturya ile mücadele edecek. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

TOGG B-SUV tavan fiyatı belli oldu 

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 1.8 milyar Euro’luk yatırımla 2023 yılında üretime başlayan şirketin 2027 yılı gibi kâra geçmesini beklediklerini söyledi. Karakaş, ayrıca "Üçüncü aracımız (B-SUV) ilk ikisinden daha küçük olacak ve daha ucuz olacak ancak fiyatı 20 bin Euro olmayacak” dedi.

Ayasofya'da ibadet ve kültür ziyaretlerinin girişleri ayrıldı

Camiye ibadet etmek için gelenler ve turistik gezi amaçlı gelenler için gerçekleştirilen düzenleme sonrasında, giriş kapıları ayrıldı. Bugün yürürlüğe geçen düzenlemeye göre turistler içeri girebilmek için 25 Euro ödeyecek.

Dolar 25 lirayı da aştı! 

Merkez Bankası'nın dün 27 ay sonra yaptığı faiz artışı sonrası dolar ve euro adeta çıldırdı. Faiz artışını yeterli görmeyen döviz kurları dakika dakika rekor üstüne rekor kırdı. Dolar yeni güne tarihi bir rekor daha kırarak başladı. Dolar tarihte ilk kez 25 lirayı aştı. Vatandaş "Dolar kaç TL oldu" diye ekranlardan gözünü ayıramaz hale geldi.

Altın fiyatları fırladı şubat rekoru geldi! 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bir süredir düşüşte olan altın 17 Mart sabahı bir anda fırladı ve gram altın 1181 lira seviyesini gördü. Uzmanlara göre bu yükselişin devamı var. 2023 yılı tahminleri ne yönde? Öte yandan dolar ve Euro'da da yükseliş var. İşte piyasalarda son durum.

30 Ağustos'un 100'üncü yıl dönümünde Ağrı Dağının zirvesinde bayrak açtılar

Elazığ'a yaklaşık 150 milyon euroluk yatırım yapıp 3 bin 500 kişiye de istihdam sağlayan Saka Holding yöneticileri, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Ağrı Dağına tırmanıp bayrak açtı.

Tablosunun Dali'ye ait olduğunu düşünen şahıs 5 milyon Euro'ya satışa çıkardı

Elazığ'da yaşayan İbrahim Solmaz, antikacı arkadaşından satın aldığı tablonun Salvador Dali'ye ait olduğunu iddia etti. Solmaz, tabloyu 5 milyon Euro'ya satışa çıkardı

Elazığ TSO Heyeti Kuzey Makedonya’da temaslarda bulundu

Uşak Üniversitesi koordinatörlüğünde Elazığ TSO’nun da ortak olduğu  Seven Doors to Europe isimli Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında Ülkemizden Fırat Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi ile birlikte  Elazığ TSO, İnegol TSO, Burdur TSO, Sivas TSO ve Gaziantep Ticaret Odası temsilcilerinin katılımı ile Makedonya'da çalışma ziyareti düzenlendi. 

Eurocup Women: Elazığ İl Özel İdare: 65 - Sepsi Sic: 71

Eurocup Women B Grubu 5. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı Romanya ekibi Sepsi Sic'e 71-65 yenilerek gruptan çıkma şansını matematiksel olarak kaybetti.

Elazığ İl Özel İdare Eurocup sahnesinde

Eurocup'ta bu sezon istediği sonuçları alamayan Elazığ İl Özel İdare, B Grubu 5. hafta maçında Romanya ekibi Sepsi Sic'i ağırlayacak.

Eurocup Women: Uni Gyor: 77 - Elazığ İl Özel İdare: 65

Eurocup Women B Grubu 4. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, Macaristan'da karşılaştığı Uni Gyor'e 77-65 mağlup oldu.

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Acer: 'Zor günler geçiriyoruz ama pes etmeyeceğiz'

Eurocup Women B Grubu 3. hafta maçında evinde BC Prometey'e mağlup olan Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Hakan Acer, zor günler geçirdiklerini ifade ederken Ukrayna takımının Başantrenörü Viktoria Bolshakova ise zorluk derecesi yüksek bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Eurocup Women: Elazığ İl Özel İdare: 66 - BC Promotey: 78

Eurocup Women B Grubu 3. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı Ukrayna ekibi BC Prometey'e 78-66 mağlup oldu.

Elazığ İl Özel İdare, BC Prometey karşısında

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda oynanması gereken Nesibe Aydın maçının rakip takımda görülen korona virüs vakaları nedeniyle ertelenmesinden ötürü Elazığ İl Özel İdare, gözünü Eurocup randevusuna dikti.

Eurocup Women: Sepsi Sic: 62 - Elazığ İl Özel İdare: 47

Eurocup Women B Grubu 2. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, deplasmanda karşılaştığı Romanya ekibi Sipsi Sic'e 62-47 mağlup oldu.

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Hakan Acer: ''Grup maçlarına galibiyetle başlamak önemliydi''

Eurocup Women B Grubu ilk hafta maçında Macaristan ekibi Uni Gyor'u mağlup eden Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Hakan Acer, inişli çıkışlı bir maç oynadıklarını belirterek, Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Eurocup Women: Elazığ İl Özel İdare: 74 - Uni Gyor: 67

Eurocup Women B Grubu ilk hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, Macaristan ekibi Uni Györ'ü 74-67 mağlup etti.

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup serüvenine başlıyor

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup Women B Grubu ilk maçında Macaristan ekibi Uni Gyor'u konuk edecek. Bordo-beyazlı kulüp bu maçın biletlerini yarın satışa çıkartacak.

Elazığ İl Özel İdare'nin rakipleri belli oldu

Eurocup Women eleme turunda Paok'u eleyerek gruplara kalan Elazığ İl Özel İdare'nin rakipleri netleşti.

Elazığ'da Eurocup coşkusu

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup eleme turu ikinci maçında da PAOK'u mağlup ederek tarihinde ikinci defa Eurocup gruplarında mücadele etme hakkı kazandı.

Eurocup Women: Elazığ İl Özel İdare: 80 - PAOK: 76

Eurocup Women eleme maçında Elazığ İl Özel İdare, ikinci maçta da PAOK'u 80-76 mağlup ederek, B Grubu'na yükselen taraf oldu.

Başantrenör Akkaya: 'Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim'

ELAZIĞ (İHA) – Eurocup eleme turu ilk maçının ardından açıklamalarda bulunan Elazığ İl Özel İdare Başantrenör Aziz Akkaya, 'Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim. Maçın başındaki fark herkesi yanılttı, sonuçta onlar da kötü bir takım değil. Sonuçta biz daha iyi oynadık, onlar da kaçırmışlardı' dedi.

Eurocup Women: Paok: 58 - Elazığ İl Özel İdare: 62

Eurocup Women B Grubu'nda yer alacak takımın belirleneceği ön eleme maçlarının ilkinde Elazığ İl Özel İdare, Paok'u 4 sayı farkla yendi ve rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Elazığ İl Özel İdaresi Asbaşkanı Dağ: 'Rövanş maçına devlet büyüklerimizi davet edeceğiz'

Elazığ İl Özel İdare Asbaşkanı Ferhat Dağ, Eurocup ve lig hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Dağ, PAOK ile oynayacakları rövanş maçına devlet büyüklerini davet edeceklerini söyledi.

Eurocup'ta Elazığ İl Özel İdare - Paok maçları Elazığ'da oynanacak

Kadınlar Eurocup'ta mücadele edecek Elazığ İl Özel İdare'nin Eurocup ön eleme turunda Yunanistan ekibi Paok ile oynayacağı iki maç rakibin talebi üzerine Elazığ'da oynanacak.

6. President Cup Europa Şampiyonası'nda 57 kiloda Gülse Polat 2. oldu

İstanbul'da düzenlenen 6. President Cup Europa Şampiyonası'nda 57 kilogramda Gülse Polat 2'nci olarak Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

B. Elazığ İl Özel İdare, Çekya'da

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden, B. Elazığ İl Özel İdare, Eurocup Women maçları için Çekya'nın başkenti Prag'a gitti.

Serbest piyasada döviz fiyatları

Dolar 7,3670 liradan, euro ise 8,7200 liradan güne başladı.

Olcay Orak: 'Hedeflerimiz büyük'

Yeni sezonda hem EuroCup'ta, hem de Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde başarı hedefleyen B. Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak, 'Hedeflerimiz büyük, var gücümüzle sezona hazırlanıyoruz' dedi.