Eurocup Haberleri

Eurocup Haberleri

Eurocup Women: Elazığ İl Özel İdare: 65 - Sepsi Sic: 71

Eurocup Women B Grubu 5. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı Romanya ekibi Sepsi Sic'e 71-65 yenilerek gruptan çıkma şansını matematiksel olarak kaybetti.

Elazığ İl Özel İdare Eurocup sahnesinde

Eurocup'ta bu sezon istediği sonuçları alamayan Elazığ İl Özel İdare, B Grubu 5. hafta maçında Romanya ekibi Sepsi Sic'i ağırlayacak.

Eurocup Women: Uni Gyor: 77 - Elazığ İl Özel İdare: 65

Eurocup Women B Grubu 4. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, Macaristan'da karşılaştığı Uni Gyor'e 77-65 mağlup oldu.

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Acer: 'Zor günler geçiriyoruz ama pes etmeyeceğiz'

Eurocup Women B Grubu 3. hafta maçında evinde BC Prometey'e mağlup olan Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Hakan Acer, zor günler geçirdiklerini ifade ederken Ukrayna takımının Başantrenörü Viktoria Bolshakova ise zorluk derecesi yüksek bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Eurocup Women: Elazığ İl Özel İdare: 66 - BC Promotey: 78

Eurocup Women B Grubu 3. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı Ukrayna ekibi BC Prometey'e 78-66 mağlup oldu.

Elazığ İl Özel İdare, BC Prometey karşısında

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda oynanması gereken Nesibe Aydın maçının rakip takımda görülen korona virüs vakaları nedeniyle ertelenmesinden ötürü Elazığ İl Özel İdare, gözünü Eurocup randevusuna dikti.

Eurocup Women: Sepsi Sic: 62 - Elazığ İl Özel İdare: 47

Eurocup Women B Grubu 2. hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, deplasmanda karşılaştığı Romanya ekibi Sipsi Sic'e 62-47 mağlup oldu.

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Hakan Acer: ''Grup maçlarına galibiyetle başlamak önemliydi''

Eurocup Women B Grubu ilk hafta maçında Macaristan ekibi Uni Gyor'u mağlup eden Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Hakan Acer, inişli çıkışlı bir maç oynadıklarını belirterek, Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Eurocup Women: Elazığ İl Özel İdare: 74 - Uni Gyor: 67

Eurocup Women B Grubu ilk hafta maçında Elazığ İl Özel İdare, Macaristan ekibi Uni Györ'ü 74-67 mağlup etti.

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup serüvenine başlıyor

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup Women B Grubu ilk maçında Macaristan ekibi Uni Gyor'u konuk edecek. Bordo-beyazlı kulüp bu maçın biletlerini yarın satışa çıkartacak.

Elazığ İl Özel İdare'nin rakipleri belli oldu

Eurocup Women eleme turunda Paok'u eleyerek gruplara kalan Elazığ İl Özel İdare'nin rakipleri netleşti.

Elazığ'da Eurocup coşkusu

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup eleme turu ikinci maçında da PAOK'u mağlup ederek tarihinde ikinci defa Eurocup gruplarında mücadele etme hakkı kazandı.

Eurocup Women: Elazığ İl Özel İdare: 80 - PAOK: 76

Eurocup Women eleme maçında Elazığ İl Özel İdare, ikinci maçta da PAOK'u 80-76 mağlup ederek, B Grubu'na yükselen taraf oldu.

Başantrenör Akkaya: 'Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim'

ELAZIĞ (İHA) – Eurocup eleme turu ilk maçının ardından açıklamalarda bulunan Elazığ İl Özel İdare Başantrenör Aziz Akkaya, 'Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim. Maçın başındaki fark herkesi yanılttı, sonuçta onlar da kötü bir takım değil. Sonuçta biz daha iyi oynadık, onlar da kaçırmışlardı' dedi.

Eurocup Women: Paok: 58 - Elazığ İl Özel İdare: 62

Eurocup Women B Grubu'nda yer alacak takımın belirleneceği ön eleme maçlarının ilkinde Elazığ İl Özel İdare, Paok'u 4 sayı farkla yendi ve rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Elazığ İl Özel İdaresi Asbaşkanı Dağ: 'Rövanş maçına devlet büyüklerimizi davet edeceğiz'

Elazığ İl Özel İdare Asbaşkanı Ferhat Dağ, Eurocup ve lig hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Dağ, PAOK ile oynayacakları rövanş maçına devlet büyüklerini davet edeceklerini söyledi.

Eurocup'ta Elazığ İl Özel İdare - Paok maçları Elazığ'da oynanacak

Kadınlar Eurocup'ta mücadele edecek Elazığ İl Özel İdare'nin Eurocup ön eleme turunda Yunanistan ekibi Paok ile oynayacağı iki maç rakibin talebi üzerine Elazığ'da oynanacak.

B. Elazığ İl Özel İdare, Çekya'da

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden, B. Elazığ İl Özel İdare, Eurocup Women maçları için Çekya'nın başkenti Prag'a gitti.

Olcay Orak: 'Hedeflerimiz büyük'

Yeni sezonda hem EuroCup'ta, hem de Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde başarı hedefleyen B. Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak, 'Hedeflerimiz büyük, var gücümüzle sezona hazırlanıyoruz' dedi.

Elazığ İl Özel İdare'nin Avrupa rakipleri belli oldu

Yeni sezonda Eurocup'ta mücadele edecek olan Elazığ İl Özel İdare'nin grubu ve rakipleri belli oldu.

Elazığ İl Özel İdare'nin yeni transferleri iddialı

Yeni sezonda Eurocup ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde başarı hedefleyen Elazığ İl Özel İdare'nin yeni transferleri, iddialı olduklarını söyledi.

Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı hazırlıklara başladı

Yeni sezonda Eurocup ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi olmak üzere iki kulvarda mücadele edecek olan Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı hazırlıklara başladı. Başantrenörü Olcay Orak, iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Elazığ’ın Perileri Avrupa’ya Kanat Çırpıyor

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı önümüzdeki sezon Eurocup’ta ülkemizi temsil edecek.