Ev Fiyatları Haberleri

Ev Fiyatları Haberleri

Başkan Albayrak: Elazığ’da ev fiyatlarında büyük bir artış yok 

Deprem sonrası ev fiyatlarının Elazığ’da fahiş derecede artmadığını ifade eden Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, vatandaşları evalırken yapısına ve malzemesine dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Avcıl: İnşaat sektörü ciddi bir darboğazda

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl, Elazığ'da inşaatların mevcut durumu, ev fiyatlarındaki artışlar ve imar plânı hakkında açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da kira fiyatları el yakıyor

Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem sonrası fırsatçıların fahiş oranda arttırdığı kiralık ev fiyatları, kentte 1 yıl içinde binlerce konutun yapılmasına rağmen hala düşmedi. Elazığ'da bazı mahallelerde kiralık ev fiyatları 4 bin lirayı aşarken, yüksek fiyatlar kiracıları kara kara düşündürmeye başladı.

Deprem fırsatçılarının kursağında kaldı

Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem sonrası fırsatçıların fahiş oranda arttırdığı kiralık ev fiyatları, kentte 1 yıl içinde binlerce konutun yapılmasıyla hızla düştü. Daha önce bin 500-2 bin TL arasında değişen kira fiyatları 800 ile bin TL'ye kadar geriledi.

Milletvekili Ağar,'Bunlar Elazığlı olamaz, bize fırsatçılık yakışmaz'

Deprem sonrası Elazığ'da ev fiyatlarını iki katına çıkaranlara tepki gösteren AK Parti Elazığ Milletvekili Tolğa Ağar,Her ev sahibini kastetmiyorum ama her kim ki deprem olmadan önceki kira bedelini deprem olduktan sonra iki katını çıkarmışsa elini vicdanına koysun. Bu kişilerin tespit edildiği anda bütün vatandaşlarımız lütfen bana ulaşsınlar. Ben bu insafsızlara gerekli işlemleri yaptırıp bizzat takipçisi olacağımdedi.