Evden Haberleri

Evden Haberleri

Başarılı İsim YRP'nin başına mı geliyor!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş'in görevden alınmasının ardından yeni il başkanı nın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken parti içinden uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın İl Başkanı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı..

Yeniden Refah Partisi Başkanlığına tanıdık isim mi geliyor!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in görevden alınması sonrası yeni il başkanı kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi.

Jeofizik Mühendisi Ramazan Bulut hayatın kaybetti 

İl Özel İdaresi’nde Çalışan Mühendisler, Malatya’dan görevden dönerken, kullandıkları araç, Elazığ – Malatya Karayolu’nun 45’inci kilometresinde kontrolden çıkarak, bariyerlere saplandı. Kazada mühendislerden Ramazan Bulut hayatını kaybetti, Ergün Atabay ise yaralandı. 

Karaboğa görevden alındı

Yeniden Refah Partisi Karakoçan İlçe Başkanı Mehmet Karaboğa görevden alındı.

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Her evden bir oy istiyorum

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, ‘’ HER EVDEN BİR OY İSTİYORUM’’ kampanyasını Palu ve Kovancılar’da vatandaşlara anlattı.

Elazığ'da eve giren 1 metrelik yılan paniğe neden oldu, ailenin yardımına itfaiye ekipleri yetişti

Elazığ'da bir eve giren yılan, aile sakinlerini paniğe sürükledi. Yılan, itfaiye ekiplerinin yardımı ile evden çıkarılarak doğal ortamına bırakıldı.

Elazığ'da 9 ayrı evden hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı

Elazığ'da 9 ayrı evden hırsızlık yapan 2 şüpheli, polis ekiplerinin 1630 saatlik güvenlik kamerası ve KGYS incelemelerinin ardından tespit edilerek yakalandı.

Evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi, gerçek bambaşka çıktı

Elazığ'da bir evden gelen kötü kokulardan rahatsız olan işletme sahibi, ev sahibinin öldüğünü düşünerek durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, balkondan girdiği evde kokmuş etlerle karşılaştı.

Elazığspor'da Levent Eriş dönemi

Elazığspor, Cafer Aydın'ın görevden alınması sonrası eski hocası Levent Eriş ile anlaşmaya vardı.

Elazığ'da bir evden hırsızlık yapan 4 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir evden hırsızlık yapan ve polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalanarak adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or görevden alındı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, Genel Merkez tarafından görevden alındı. Or ile birlikte İl Yönetimi ve 9 İlçe Başkanlığı da Genel Merkez tarafından feshedildi.

Elazığ'da ev ve otomobil faresi yakalandı

Elazığ'da üç evden hırsızlık yapan ve otomobil çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ'da 3 gündür kayıp olan genç bulundu

Elazığ'da iş aramaya gidiyorum diyerek evden çıkan ve 3 gündür haber alınamayan Cumali Cankara, polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

İş aramaya gidiyorum diyerek evden çıkan 27 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor

Elazığ'da iş aramaya gidiyorum diyerek evden çıkan Cumali Cankara'dan (27) 3 gündür haber alınamıyor.

Çaldığı televizyonu böyle götürdü

Elazığ'da bir evden televizyon ve 3 saat çalan şüpheliler, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı.

Kerpiç evden, çelik modern eve

Elazığ depreminin ardından kerpiç evleri hasar alan resmiyette 98 yaşında olan ancak 20'li yaşlarda kimlik çıkartıldığı için 117 yaşında olduğunu belirten Selahattin dede ile eşi İsmigül Taştan çifti çelikten yapılan konforlu evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Selahattin dedenin eşi İsmigül Taştan, Eski evimiz kerpiçti, 50 yıllıktı çocuklarım geliyordu, yatacak yer yoktu ama şimdi Cuma'dan geliyorlar Pazar'a kadar hepsi rahat ediyor, torunum 'Babaanne ev çok geniş çok güzel' diyordiyerek anlatması ise mutluluğunu özetledi.

3 yaşındaki çocuk, jandarmanın dikkati sayesinde bulundu

Elazığ'da gece ailesinden habersiz evden çıkan ve 2 kilometre uzaklaşan 3 yaşındaki Ömer Asaf Uçar, devriyede olan jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde fark edilip önce koruma altına alındı, ardından ailesine kavuşturuldu.

Eve giren hırsızlar ne bulursa çaldı

Elazığ'da girdikleri bir evden çaydanlıktan, televizyona, tost makinesinden, kombiye kadar bir çok eşya çalan 3 şüpheli polisin çalışması sonucu yakalandı. Yakalanan 3 şüphelinin ise toplamda 75 suç kaydı çıktı.

Kayıp çocuğu 6 saat sonra iz takip köpeği buldu

Elazığ'da kayıp olarak aranan 13 yaşındaki çocuk, jandarma ekiplerinin iz takip köpeği ile yaptığı 6 saatlik çalışma sonrasında evinden 4 kilometre uzakta bulunup ailesine teslim edildi. Korkan çocuğu jandarma ekibi teselli ederken, telefonunu kaybettiği için evden kaçtığı öğrenildi.

Milletvekili Erol,' İl Başkanı ile aynı dil, tarz ve üsluba dayalı bir siyaset geliştiremedik'

Görevden alınan CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ile aralarında sorun yaşadıklarını aktaran Milletvekili Gürsel Erol,İl Başkanı ile benim aramdaki sorundan kaynaklı ilçelerle koordinasyonumuz kopmuştu. İl başkanı ile aynı dil, aynı tarz ve aynı üsluba dayalı bir siyaset geliştiremedik, birlikte çalışamadık dedi.

Bingöl’de bir evden 7 yılan çıkartıldı

Bingöl'de bir köydeki evden 7 tane yılan çıkartıldı.

Samsun'da bir gecede 6 evden hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı

Samsun'da bir gecede 6 evden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı, jandarmanın takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da 4 hırsızlık şüphelisi kaçmaya çalışırken yakalandı

Elazığ'da bir evden hırsızlık olayına karışan 4 şüpheli, kaçmaya çalışırken peşlerine düşen jandarma ekipleri tarafından çalıntı malzemelerle yakalandı.

Covidli hasta, karantinayı ihlal etti, meydanda polis tarafından yakalandı

Elazığ'da Korana virüs (Covid-19) testi pozitif olmasına rağmen karantinayı ihlal edip evden çıkan şahıs, polis ekipleri tarafından meydanda yakalandı. Eldivenleri olmadığı halde rahat tavırlarıyla direğe dokunan şahıs, polis gözetiminde ambulansa alınarak yurda götürülürken, hakkında da 3 bin 150 TL'lik cezai işlem uygulandı.

Aydın'da iki gün önce kaybolan genç, ağaçta asılı halde bulundu

Aydın'ın Söke ilçesinde iki gün önce evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan genç, Kuşadası'nda ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu.

Torul’da kepçe gelin arabası oldu

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde dünya evine giren iş makinesi operatörü damat, gelini evden kepçeyle alarak şehir turu attı.

Suç makinesi hırsızlar suçüstü yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir evden 10 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan ve çok sayıda suça karışan 2 hırsız, Kartepe'de bir evi soymaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı.

Sahibinin hayatını kaybettiği evden 3 kamyon çöp çıkarıldı

Mersin'de geçtiğim günlerde hayatını kaybeden kimsesiz yaşlı bir şahsın evinden 3 kamyon çöp çıktı.

Televizyona Uyarak Evden Cuma Namazı Kılınabilir mi?

Televizyona Uyarak Evden Cuma Namazı Kılınabilir mi?