Evlat Haberleri

Evlat Haberleri

Milletvekili Işıkver'den, teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Gözde Işıkver'in evlatları Kerem, Eren ve Kağan, düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Kartakgül: Elazığ, üvey evlat muamelesini hak etmiyor!

Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, Elazığ’ın behemehal afet bölgesi ilan edilmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Kartakgül, 24 Ocak 2020 yılında yaşanan Elazığ depreminde binaların yeterince yıprandığını belirterek açıklamasında şunları söyledi:

Demirbağ: Huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz 

Şehit Aileleri Federasyonu tarafından düzenlenen programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Şehitlerimiz olmasaydı bugün milletçe huzur içinde yaşayamazdık. Benim de kayınpederim şehit düştü. Kıymetli şehit ailelerimize böyle evlatlar yetiştirdikleri için saygılar sunuyor, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. 

Evlatlarına otizm tanısı konulan çift, vakıf kurarak hayatlarını otizmli bireylere adadı

Elazığ'da yaşayan Emre ve Selma Alimoğlu çiftinin çocuklarına 6,5 yıl önce otizm tanısı konuldu. Hayatlarını çocuklarına adayan Alimoğlu çifti, kurdukları vakıfla da otizmli çocukların daha iyi bir eğitim almalarına öncülük etmeye başladı.

Diyarbakır Annelerinden Milletvekili Erol'a geçmiş olsun telefonu

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan aileler, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

2 buçuk yıldır boşanma davası süren baba, çocuklarını icra yoluyla görebiliyor

Elazığ'da eşi ile 2 buçuk yıldır boşanma aşamasında olan ve bu süre zarfında çocuklarını sadece 2 kez icra yoluyla görebilen baba, yetkililerden evlatlarına kavuşmak için yardım bekliyor.

O öğrencilerinin öğretmeni değil, 'Fethi Babası'

Elazığ'da bir oğlu hayatını kaybeden, bir oğlu da trafik kazası sonucu yatağa bağımlı kalan 3 çocuk babası 53 yaşındaki öğretmen Fethi Aydın, spor sayesinde bir çok genci batağa sürüklenmekten kurtarıp, hayatlarına dokundu. O öğrencilerin Fethi Babası, öğrenciler ise onun evlatları oldu.

Evlat katili babadan şok ifade:

Fatih'te oturduğu evde bipolar bozukluğu olan kızını öldüren emekli başkomiser Kemal A.'nın kızını neden öldürdüğü ile ilgili ifadesi ortaya çıktı. Baba ifadesinde, Kurtulsun diye yaptığım dediği öğrenildi.

Vefalı evlat, örnek ağabey

Elazığ'da yaklaşık 9 yıldır hasta olan 72 yaşındaki babasına hayatını adayan 26 yaşındaki Gürkan Özağaç, evinin bütün yükünü omuzlarında taşıyor. Babasının hastalığı sonrası okulu bırakmak zorunda kalan Özağaç, iki kız kardeşini okutarak herkese örnek oluyor.

Toprak,'Biz desteği hak eden bir takımız'

3. lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor'un Başkanı Ahmet Toprak, Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı. Hep takdir edilmeyi bekledik ama bir türlü beklenen desteği alamadık. Neden Elazığ Belediyespor'a üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz, biz desteği hak eden bir takımızdedi.

40 gün arayla iki evlat acısı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tır ile çarpışan otomobilde yanarak ölen 5 kişiden Melike Sülün'ün Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşadığı öğrenildi. 3 çocuklu ailenin 26 yaşındaki oğlu Hasan Özgür Sülün de 40 gün önce dere yatağında ölü bulunmuştu.

Elazığ'da 16 çocuk aile ortamına kavuştu

Elazığ'da Koruyucu Aile ile Evlat Edinme Hizmetiyle 16 çocuk aile ortamına kavuşturdu.