Facia Haberleri

Facia Haberleri

İşçilerin yerleri belli oldu!

Erzincan'ın İliç ilçesindeki Anagold Madencilik tarafından işletilen Çöpler Altın Madenindeki toprak kaması felaketiyle ilgili son bilgileri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya verdi. 10 milyon metreküp toprak, saniyede 10 metre hızla yaklaşık 800 metre kaydı. 9 işçi toprağın altında kaldı. Altın madeninde işlenen toprağın siyanürlü olduğu iddia edildi. Yetkililer yalanladı. İşte altın madeni faciasında son durum...

Milletvekili Erol: Yapılan işler facianın önüne geçti 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen depremin 4. yılında açıklamada bulundu. 

Gece yarısı facianın eşiğinden dönüldü: Yangına uykusunda yakalandı

Elazığ'da tek katlı bir ev, çıkan yangında küle döndü. Bitişiğindeki evde yalnız yaşayan ve yangına uykuda yakalanan bir vatandaşın da mahallelinin sesine uyanmasıyla son anda kurtuldu. Ekiplerin müdahalesi ile sonucu yangın kontrol altına alınırken ev ise küle döndü.

2 çocuklu aile ölümden saniyelerle kurtuldu, o anlar kameralara yansıdı

Elazığ'da tarihi Kapalıçarşı'da yapılan sundurmanın çökmesi sonucu 5 işçinin hafif yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. 2 çocuklu bir ailenin ise saniyeler ile kurtulduğu olayda, büyük bir faciadan dönüldüğü görüldü.

Tarihi Kapalıçarşı'da sundurma çöktü: 5 yaralı

Elazığ'da bulunan tarihi Kapalıçarşı'da yapılan sundurmanın çökmesi sonucu 5 işçi hafif yaralanırken, büyük facia atlatıldı.

Elazığ'da facianın eşiğinden dönüldü

Elazığ'da çatı onarımı yapıldığı sırada alev alan tüpü söndürmek isteyen işçi, tüpün üstüne atladı. Yangını söndüremeyen işçi, tüpü 5 katlı binadan boşluğa bıraktı. Valilik otopark bölümüne kadar gelen alevli tüp, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çevredeki vatandaşlar, yanan tüpün patlamadan söndürülmesi ile rahat bir nefes aldı.

Elazığ'daki bombalı saldırının 6. yılı

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 6 yıl geçti. Saldırıda demir yüklü tırı ile set görevi görerek daha büyük bir faciayı önleyen Abdulbasit Özdemir, saldırının düzenlendiği ve şimdi Millet Bahçesi olan yerde ailesiyle birlikte gezdikten sonra yaşananları anlattı.

Elazığ'da kamyonun akaryakıt istasyonuna girme anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, önce seyir halindeki otomobile çarptı ardından akaryakıt istasyonuna girdi. 2 benzin pompasının yıkıldığı olayda facia ucuz atlatılırken, kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. O anlar ise benzin istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Elazığ'da facianın eşiğinden dönüldü, otomobile çarpan kamyon akaryakıt istasyonuna girdi: 5 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, önce seyir halindeki otomobile çarptı ardından akaryakıt istasyonuna girdi. 2 benzin pompasının yıkıldığı olayda facia ucuz atlatılırken, kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Elazığ'da faciadan dönüldü: Eğitim kurumundaki yangın yürekleri ağızlara getirdi

Elazığ'da bir eğitim kurumunun bacasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Dalmış Beauty'den yaşlanma karşıtı bakım önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, yaşlanma karşıtı bakım olarak bilinen hydrafacial uygulamasını kliniklerinde başarıyla uyguladıklarını söyledi.

Kontrolden çıkan tır eve çarptı: 1 yaralı

Elazığ'da rampa aşağı inen tır, kaygan yolda kontrolden çıkarak eve çarptı. Kazada sürücü yaralanırken evdekilerin, başka bir odada olması olası bir faciayı önledi.

Yangında itfaiyenin dikkati faciayı önledi

Elazığ'da bir çatı katında çıkan ve iki binaya zarar veren yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Birkaç tüpün patladığı yangında itfaiye ekiplerinin dikkati sayesinde fark edilen çok sayıda tüp dışarı taşınarak olası bir facianın önüne geçildi.

Sakarya'da elektrik kontağından çıkan yangın ahırı küle çevirdi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangın ahırı küle çevirdi. Yangın sırasında hayvanların ahırda olmaması ise faciayı önledi.

7 kişinin öldüğü sahte içki faciasında market sahibi tutuklandı

Kırıkkale'de sahte içkiden zehirlendiği iddia edilen 11 kişiden 7'sinin hayatını kaybettiği olayda gözaltına alınan market sahibi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir’de kaçak kazı faciası: 2 ölü, 3 yaralı

İzmir'in Selçuk ilçesinde kaçak kazı için bir kuyuya giren 5 kişiden 2'si zehirlenerek hastanede tedavi altına alındı. Kuyuda bulunan 3 kişiden 2'sinin cansız bedeni çıkartılırken, mahsur kalan 1 kişi daha yaralı olarak çıkartıldı.

Aydın’da otobüsler birbirine girdi

Aydın'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 otobüs birbirine girdi. Bir otomobilin de karıştığı kazada adeta facianın eşiğinden dönülürken kazada sadece 2 kişinin hafif yaralanması teselli kaynağı oldu.

Elazığ'daki bombalı saldırının 4.yılı

3 şehit verilen 251 kişinin yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından 4 yıl geride kaldı.Saldırıda demir yüklü tırı ile set görevi görerek daha büyük bir faciayı önleyen Abdulbasit Özdemir, saldırının düzenlendiği ve şimdi Millet Bahçesi olan yerde yaşananları anlattı.

3’üncü kattan atlayan zihinsel engelli genci yoldan geçen vatandaş tuttu

Elazığ'da 3'üncü kattan atlayan zihinsel engelli genci, o sırada yoldan geçen bir vatandaş şans eseri tutarak olası bir faciayı önledi.

Otomobil durağa girdi, facianın eşiğinden dönüldü

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, otobüs durağına girdi. Yarısı yıkılan durakta kimsenin olmaması faciayı önledi.

Hatalı sollama facia getirdi: 4 ölü, 3 yaralı

Adana'nın Pozantı ilçesinde otomobil ve midibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Kazanın hatalı sollama nedeniyle gerçekleştiği iddia edildi.

Keban'da heyelan

Elazığ'ın Keban ilçesinde meydana gelen heyelanda tonlarca ağırlıktaki toprak ve kaya parçaları yola savruldu. O anda olay yerinden araç geçmemesi büyük bir faciayı önledi.

Maden'de Korkutan Olay

Elazığ'ın Maden ilçesinde, Camii Kebir mahallesine ulaşımı sağlayan köprünün girişine büyük kaya parçaları yuvarlandı. Yüzlerce kilo ağırlığındaki kayalar mahalle yolunu ve köprü girişini kapattı. Yolun kapalı olması büyük bir faciayı önledi.

Bakan Soylu: '8 jandarmamızı, 3 de güvenlik korucumuzu kaybettik'

Van'da meydana gelen çığ faciası ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maalesef 8 jandarmamız 3 de güvenlik korucumuzu kaybettik. Toplam şu anda 11 kişi şehit oldu. Çığın altında olanlar olduğunu değerlendiriyoruz şu anda Van'a geçiyorum dedi.

Yolcu minibüsünün yasak “U” dönüşü faciası: 6 yaralı

Bağcılar'da 'U' dönüşünün yasak olduğu yerden dönen yolcu minibüsüne hafif ticari araç çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yolcu minibüsü devrilirken kaza da 6 kişi yaralandı. Feci kaza anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Seyir halindeki pick-up alev aldı

Elazığ'da seyir halindeki pick-up bir anda alev aldı. Bir otel çalışanlarının yangın tüpleri ile hızlı müdahalesi sonucu facianın önüne geçildi.

Öğrenci servisinin freni patladı, facianın eşiğinden dönüldü: 15 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde içinde öğrenciler olan midibüsün freni patladı. Servis şoförü yol kenarındaki ağaca vurarak durabildi. Kazada 15 öğrenci hafif şekilde yaralandı.