Fatih Dönmez Haberleri

Fatih Dönmez Haberleri

Bakan Dönmez duyurdu! Elektrikte indirim sinyali

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, şubat ayı itibarıyla toptan elektrik fiyatlarında yüzde 15-16 seviyesinde bir gerilemenin olabileceğini belirtti.

Bakan Dönmez: Akdeniz'de ne kimsenin hakkını yeriz ne de hakkımızdan vazgeçeriz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Akdeniz’de ne kimsenin hakkını yeriz ne de hakkımızdan vazgeçeriz' dedi.

Bakan Dönmez: 'Yunanistan istiyorsa gelebilir, müzakere edebiliriz'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Yunanistan istiyorsa gelebilir, bu konuları müzakere edebiliriz. Kendisine 580 kilometre mesafedeki Meis Adası'nı kendi ana kara ülkesinin bir parçası gibi gösteriyor, kendisinin bile doğrudan görmediği adadan bahsediyoruz, hukuki temelden uzak' dedi.

Erol: Düzenleme Yeni Bir Mağduriyet Oluşturmaktadır

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da deprem nedeniyle elektrik ve doğalgaz faturalarının bir yıl uzatılması konusunu Enerji Bakanı Sayın Fatih Dönmez ile görüştüğünü bildirdi.

Bakan Dönmez: 'Hasarlı binaların Ocak ayına ait faturalarını 90 gün süre ile erteledik'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatura düzenlemeleri Elazığ ve Malatya'da 2 hafta ertelenmiş oldu. Yıkılan hasarlı binalarla ilgili olarak da Ocak ayındaki faturaları 90 gün süre ile ertelemiş olduk. Daha önceden başka bir nedenden elektrik veya gazı kesik olanlarda yine başvurmaları halde bundan yararlanacak, doğal gaz ve elektrik akışı tekrar sağlanacakdedi.