Fatih Haberleri

Fatih Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü değişti

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. İl Müdürlüğü görevine Fatih Önalan atandı.

Erbakan, Elazığ'a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 19 Eylül Perşembe Günü Elazığ'a gelecek.

Taşkın: Eğitimin olduğu yerde umut vardır

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile ilgili bir açıklama yaptı. Taşkın açıklamasında eğitim sadece bireyleri değil milletleri de yükseltir ifadelerine yer verdi.

Türk Eğitim Sen’den yeni bir kütüphane daha

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Arıcak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kütüphane açtı

Türkiye'nin konuştuğu kadın Elazığ'da

Türkiye'nin ilk kadın Otobüs Şoförü olan Buket Yaman acı, gözyaşı ve azimle dolu hikayesini Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ile paylaştı.

Ömer Ateş: Hiçbir başarı cezasız kalmaz!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevinden alınan Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “Hiçbir Başarı Cezasız Kalmaz” dedi.

Septioğlu: Çelik Fabrikasının Elazığ’a kazandırılması için söz aldık

Seçim çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçilmesi halinde partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan paslanmaz çelik fabrikasının Elâzığ’a kazandırılması için söz aldıklarını söyledi. Septioğlu; “seçimlerde Elâzığ, en doğru kararı verecektir”

YRP Genel Başkanı Erbakan canlı yayında Elazığlılara seslendi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan iki televizyon kanalının ortak canlı yayınına katılarak Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’nun kazanmasının Elazığ’ın kazanacağı anlamına geldiğini belirterek, Septioğlu’na destek istedi. 

Septioğlu: İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.

Başkan Alan: Hizmetlerin kaynağı vergidir

Elazığ Defterdar Vekili Ahmet Fatih Göksal ve beraberindeki heyet,  Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin ittifak kararını açıkladı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde yerel seçimlere yönelik ittifak kararını açıklıyor. Erbakan, "Milletimiz ittifak istemiyor" dedi. 

YRP, AK Parti ile ittifak görüşmelerini sonlandırdı! 

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara dahil 10 büyükşehirde kendi adaylarına destek istediği Yeniden Refah Partisi ile uzlaşı sağlanamadı. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu. Yeniden Refah İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmaya hazırlanıyor.

Erdoğan, 16’sı büyükşehir 47 adayını açıklıyor! 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarının da aralarında olduğu 16'sı büyükşehir ile 47 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Ankara’da Turgut Altınok, İzmir'de Hamza Dağ, Adana'da Fatih Mehmet Kocaispir, Antalya'da Hakan Tütüncü isimleri kesinleşti. Depremden etkilenen illerin belediye başkanlarının hiçbirisi aday gösterilmedi. İşte il il belediye başkan adayları...

Kartakgül, Genel Başkan Erbakan ile bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracak iddiası! 

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki işbirliği görüşmelerinden anlaşma çıkmadığı ve Yeniden Refah'ın İstanbul ile Ankara'da kendi dayını çıkarmaya hazırlandığı konuşuluyor. YRP, bugünkü GİK toplantısında konunun karara bağlanması ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ı basın toplantısı ile kararı duyurması bekleniyor. YRP'nin İBB adayı ise Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz...

Elazığ’da emekli öğretmenlere vefa gecesi

Mesleğe yıllarını veren ve emekli olan öğretmenler için Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından vefa gecesi düzenlendi.

Fatih Erbakan'dan asgari ücret zammına tepki! 

17 bin 2 lira olarak açıklanan yeni asgari ücrete Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan tepki geldi. Seçim öncesi yapılan protokoldeki sözlerin yerine getirilmediğini belirten Fatih Erbakan, "Açıklanan asgari ücret 3 ay sonra açlık sınırının altında kalacak. En üz 23 bin lira olmalıydı" dedi.

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYESİ GÜL: PARTİMİZ, ÜLKEMİZ İNSANINA UMUT OLDU

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, 23 Kasım 2018 tarihinde ‘Temiz Geçmiş, Sağlam Gelecek’ sloganıyla kurulan Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşunun 5. Yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Taşkın: Beyaz önlük değil, ikramiye istiyoruz 

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 24 Kasım Öğretmenler Gününde dağıtılacak olan beyaz önlük yerine öğretmenleri motive etmek için ikramiye verilmesini talep ettikleri, konu ile ilgile olarak hazırladıkları kanun teklifini siyasilere gönderdiklerini söyledi. 

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı 

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yerinde dönüşüm konusu başta olmak üzere çeşitli konular görüşüldü. 

Erbakan'dan İsrail ve ABD'ye yaptırım uygulansın çağrısı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazze'de devam eden saldırılar nedeniyle İsrail ve ABD'ye yaptırım uygulanması çağrısında bulundu.

Genel Başkan Erbakan’dan vefa ziyareti

Malatya’daki temaslarının ardından Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül’ü işyerinde ziyaret etti.

Erbakan, Yazıkonak’ta vatandaşlarla buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Malatya’dan Bingöl’e giderken Elazığ'da Yazıkonak Beldesinde bir mola vererek burada partilileri ve vatandaşlarla buluştu. Genel Başkan Erbakan yaptığı açıklamada, “Elazığ halkı her zaman olduğu gibi bizleri yine bağrına bastı” dedi.

Taşkın: Her zaman her koşulda sahada yanlarındayız 

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla ilgili açıklama yaptı. 

Bakan Kacır, Elazığ’a yapılan yatırımları açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Elazığ’da yapılan yatırımları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Kacır, Elazığ’da 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi... Ziyaretlerine AK Parti İl Başkanlığından başlayan Bakan Kacır toplantıda yaptığı açıklamada, Elazığ’daki işletmelere 150.000 TL’den 400.000 TL’ye kadar finansman desteği sağlayacaklarını açıkladı. 

Sinan Akçıl Konseri İptal Edildi

Elazığ Belediyesi tarafından Yaz Şenlikleri kapsamında bu akşam yapılması planlanan Sinan Akçıl konserinin, Elazığlı Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın şehit düşmesi sebebiyle iptal edildiği duyuruldu.