Fetö Haberleri

Fetö Haberleri

Erol: Fetö'nün arkasındaki siyasi irade açığa çıkarılmalıdır

Terörle ve Terörizmle Mücadele ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Terörle mücadele bir devlet politikası haline getirilmelidir” dedi.

MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: 15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ DESTANIDIR

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Gününün 8. Yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Söğüt’te, Malazgirt’te, Kut’ül Amare’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de ne cevap verildiyse 15 Temmuz’da aynı cevap verilmiş ve tüm dünyaya Türk’ün istikbal aşkı ilan edilmiştir.” İfadelerinde bulundu.

Tarihi direnişin 8. yılı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin ve bu girişime karşı milletin direnişinin üzerinden 8 yıl geçti.

Akşener'den Sönmez'e destek! FETÖ iddialarına son noktayı koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında siyaset gündemine dair soruları yanıtladı. Millet İttifakı ve İYİ Parti'nin adayları üzerine bir değerlendirme yapan Akşener, program sunucusunun İYİ Parti Elazığ 1.Sıra adayı İrfan Sönmez ile ilgili sorduğu bir soru üzerine açıklama yaptı. Akşener, Sönmez'e isnat edilen FETÖ davası  ile ilgili olarak ;''Benim hakkımda dava açıldı. Havada duruyor. Benim ifadem bile alınmadı. Ben sanık mıyım? Tanık mıyım? Ben bile bilmiyorum. Bu tarz asılsız suçlamalar İstanbul İl Başkanımız için de söylendi. FETÖ suçlaması çok ağır bir suçlama.'' dedi.

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

Elazığ'daki FETÖ ve PKK ile mücadele çalışmaları paylaşıldı

Elazığ'da 1 Ocak-27 Ekim tarihleri arasında FETÖ, PDY, PKK ve KCK ile mücadele çalışmalarının detayları Elazığ Valiliği tarafından paylaşıldı. Yapılan operasyonlarda toplam 249 şahsa adli işlem yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: 'Muhalefet terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamadı'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Son dönemde bu yatırım karşıtlığına ek olarak maalesef ve bunu üzülerek ifade etmek istiyorum. Terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamamak da eklenmiş durumdadır. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz'un yıl dönümünü yaladık. 252 şehit verdiğimiz çok ciddi bir mücadelenin yıldönümüydü ve üzülerek gördük ki bu yıl dönümünde muhalefet şehitlerimizi hiçbir şekilde gündeme getirmediği gibi FETÖ söylemini de ağzına alamadı' dedi

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ temsilcisi Kara:

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ temsilcisi gazeteci Erol kara, FETÖ ile mücadelede hiçbir zaman ve hiçbir şekilde vazgeçilmemesi gerektiğine dikkat çekerek, 'Birilerinin 15 Temmuzda başaramadıklarını başka yöntemlerle başarmalarına izin vermemeliyiz dedi.

15 Temmuz şehit babası Tevfik Oğuz, 'Cumhurbaşkanımızın dirayetli olması darbe girişimini engelledi'

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen Özel Harekat Polisi Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz 'Cumhurbaşkanımız dirayetli davrandı ve halkımız da arkasından gitti. Eğer öyle olmasaydı bu hainler darbeyi kazanırlardı. Cumhurbaşkanımızın dirayetli olması darbe girişimini engelledi' dedi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: '15 Temmuz'ları yapan FETÖ'cüler zinde bir şekilde halen çalışıyor'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, '15 Temmuz'ları yapan FETÖ'cü grupların hala zinde bir şekilde bu ülkede çalışmalarına devam ettiklerine emin olabilirsiniz' dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Finlandiya ve İsveç'in bu konudaki geri adımını ve kabulünü hep birlikte gördük'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü ve iradeli bir lider olduğunu belirterek, Biz 'Terör örgütlerine, FETÖ'ye ve diğer örgütlere yardım etmeyeceksiniz, ederseniz biz de sizin NATO üyeliğinizi veto ederiz deyip bundan vazgeçeceksiniz' dedik. Finlandiya ve İsveç'in bu konudaki geri adımını ve kabulünü hep birlikte gördük' dedi.

Muğla'da dolandırıcılar emekli savcıyı 380 bin TL dolandırdı

Muğla'nın Datça ilçesinde yaşayan emekli savcı ile bir haftadır telefon ile görüşen dolandırıcılar, adının FETÖ soruşturmasında geçtiğini belirterek 380 bin lira dolandırdı. Dolandırıldığını anlayan emekli savcı G.M.'nin polise yaptığı ihbardan 2 saat sonra şüpheli, Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe otogarında yakalandı.

Şehit oğlunun anısına, 2 bin 500 fidanla orman oluşturdu

Fettullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında şehit düşen Elazığlı Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun'un babası Bünyamin Uzun, oğlunun anısına köyüne 2 bin 500 fidan dikerek Hatıra Ormanı oluşturdu. Baba Uzun, diktiği 500 adet badem ağacının gelirini ise köye bağışladı.

Postacı Kılığına Giren Jandarma, FETÖ Firarisini Yakaladı

Elazığ’da postacı kılığına giren Jandarma ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan İ.K isimli şüpheliyi yakaladı.

FETÖ Firarisi Elazığ'da Yakalandı

Elazığ'da öğretmen olarak çalışırken 2016 yılında meslekten ihraç edilen ve FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan Y.Ü. isimli şüpheli yakalandı. 

Örgüt Üyesinin Saklandığı Yer Herkesi Şaşırttı

Elazığ'da, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan aranan kadının saklandığı yer herkesi şaşırttı.

Elazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 6 tutuklama

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

FETÖ Operasyonu: 8 Gözaltı

FETÖ Terör Örgütüne yönelik Elazığ Merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ'nün Polis Akademisi 'mahrem imamı' yakalandı

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda örgütün Polis Akademisi ve Polis Meslek Yüksek Okulu 'mahrem imamı'nın da aralarında olduğu 3 şüpheli yakalandı.

FETÖ/PDY operasyonu: 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün 'F' tipinde 3 bin örgüt üyesi hesap verdi, şimdi devlet okulu oldu

Elazığ'da FETÖ soruşturması kapsamında kapatılıp İl Emniyet Müdürlüğüne verilen ve 3 binden fazla şüphelinin ifadesinin alındığı bina, devlet okuluna dönüştürüldü. Uydu görüntülerinden binanın, FETÖ elebaşısının adının baş harfi F şeklinin olduğu ortaya çıktı.

Elazığ'da FETÖ'den gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında bir doktorun da bulunduğu 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

FETÖ'den hapis cezası alan şüpheli yakalanıp tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Konya'da yargılandığı davada 2 yıl 10 gün hapis cezası alan şüpheli Elazığ'da yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FETÖ'den aranan şüpheli Elazığ'da yakalandı

Elazığ'da jandarma ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan 1 şüpheliyi düzenlediği operasyonla yakaladı.

Elazığ merkezli FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

Elazığ merkezli 4 ilde FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin amacının, millet iradesine zincir vurmak ve Türkiye'yi sömürüye açık hale getirmek olduğunu söyledi.

Milletvekili Ağar’dan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar,  bundan üç yıl önce FETÖ’nün hain darbe girişiminin kahraman Türk Milletinin iradesiyle önlendiğini belirterek; “Bu birlik ve beraberlikle, hiçbir güç Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemeyecektir” dedi.

TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan ABD ve Avrupa'ya 'diktatörlük' cevabı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, 'Türkiye'nin bir diktatörlük olduğunu iddia eden ve bu algıyı yaratmak isteyen ABD ve Avrupa toplumları, böyle bir algıyı yerleştirmek için çalışan PKK, FETÖ ve onların tetikçisi DHKPC işbirliğiyle bir lobi yapmaktadır. Bu lobi Türkiye'nin yargı reformu paketini çıkarmakta samimi olmadığı inancını dünya kamuoyunda yerleştirmeye yöneliktir. 1,5 senedir binlerce insanın emek harcayarak Türkiye'nin önünü açacak bir yargı reformu çalışması yapması Türkiye'nin diktatör olmadığının bir ispatıdır' dedi.

Elazığ'da FETÖ operasyonu: 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki mahrem yapılanmaya yönelik 5 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 2'si adliyeye sevk edildi.