Final Haberleri

Final Haberleri

Elazığspor Kulübü kupa töreni programını açıkladı

TFF 3.Lig 2.Grupta Şampiyon olan Elazığspor Kulübü, Kupa Töreni Programını açıkladı. Elazığspor, TFF 3.Lig 2.Grupta Play Off Finalinde Orduspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Elazığspor’un kutlama programı belli oldu

Elazığspor’da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor’u 3-0’lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

Ve Şampiyon Elazığspor

TFF 3.lig 2.grup Play-Off finalinde Elazığspor, 52 Orduspor ile karşı karşıya geldi.

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan taraftarlara 5 otobüs

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan taraftarlara bir jest daha… Başkan Şerifoğulları, Elazığspor’un Final karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için 5 adet otobüs tahsis etti

Final maçı biletleri satışta

TFF 3. Lig Play-Off final maçı biletleri satışa çıktı.

Gülyüz: Nerde olursa olsun takımımızı yalnız bırakmayız

Emlakçılar Derneği Başkanı ve iş insanı Nuri Gülyüz, Cumartesi günü final karşılaşmasına çıkacak olan Elazığspor'a başarılar dileyerek “Elazığ’ımızı bu kadar kenetlenmesinin çok güzel inşallah takımımızı çok güzel yerlerde göreceğiz” dedi.

Yasemin Açık’tan taraftara 5 otobüs desteği

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı taraftarlara İstanbul’da oynanacak final maçına gitmeleri için 5 otobüs tahsis ederek önemli katkıda bulundu.

Başkan Öztürk Elazığspor Maçı İçin 2 Otobüs Tahsis Etti

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi Günü İstanbul’da Rams Park’ta oynayacağı final maçı için 2 otobüs tahsis etti.

Başkan Alan, Elazığspor maçı için 2 otobüs tahsis etti

TFF 3. Lig Play-Off 3. Turu’nda sahasında Efeler 09 SFK’yı mağlup ederek play-off finaline yükselme başarısı gösteren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un 25 Mayıs cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi şehirde ve İstanbul’da yaşayan Elazığlıların heyecanı dorukta.

Elazığspor’dan final biletleriyle ilgili açıklama

Cumartesi günü oynanacak Çimentaş Elazığspor- 52 Orduspor maçı için Elazığspor vatandaşlara çağrıda bulundu.

İş insanı Yüksel Ercan’dan Elazığspor’a destek 

3.Lig 2. Grupta Play Off finali oynayacak olan Çimentaş Elazığspor’a prim destekleri devam ediyor.

ELAZIĞ GSİM, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASININ İLİMİZDE OYNANMASI İÇİN TFF’YE RESMİ BAŞVURUDA BULUNDU

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23 Mayıs tarihinde oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanması için resmi başvuruda bulundu.

Elazığ Belediyesi voleybol takımı gençler grubu Diyarbakır yolcusu

İl birincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol Takımı Gençler Grubu, toplam 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır’a gidecek.

Taşel’den, İyi İnsan Yetiştirmek Konulu konferans 

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, “İyi İnsan Yetiştirmek” konulu konferansta velilerle buluştu. 

Uluslararası Satranç Turnuvası devam ediyor 

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği Yüzyılın Hamlesi Uluslararası Satranç Turnuvası yoğun ilgiyle devam ediyor. Sessiz ortamda saatlerce büyük dikkatle oynan Satranç turnuvası 2 Kasım’da final programı ile sona erecek. 

Şiir Yarışması il finali gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Şiir Yarışması İl Finali Elazığ’da gerçekleştirildi.

Bilgi yarışması il finali gerçekleştirildi 

Elazığ’da Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Bilgi Yarışması İl Finali yoğun katılım ile gerçekleştirildi. 

Elazığ’da ses yarışması il finali gerçekleştirildi

Elazığ’da üniversite okuyan öğrencilere yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Sahne Sırası Sende’ Ses Yarışması İl Finali yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Halk oyunları yarışması bölge finali yapıldı 

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması bölge finalleri Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde kapalı spor salonunda yapıldı. 

Hayat Namazla Güzeldir etkinliği finali düzenlendi

Elazığ'da Kur'an Nesli Platformu tarafından “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği finali büyük bir katılımla düzenlendi.

Elazığ Belediyesi'nin Teknofest’te Desteklediği 2 takım finale yükseldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği 2 takım bu yıl altıncısı düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te farklı kategorilerde finale kaldı.

Milletvekili Demirbağ, şampiyonu tebrik etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan Elazığ Belediyespor Boksörü, Milli Sporcumuz Elazığlı Gizem Özer'i evinde ziyaret ederek, tebrik etti.

Milletvekili Erol'dan Şampiyon Gizem Özer'e tebrik telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan milli sporcu Gizem Özer'i arayarak tebriklerini iletti.

Gizem Özer, Dünya Üniversiteler Boks Şampiyonası'nda yarı finale çıktı

Samsun'da devam eden Dünya Üniversiteler Boks Şampiyonası'nda Elazığlı milli sporcu Gizem Özer, çeyrek finalde Güney Koreli Haedeun Jeong'u yenerek yarı finale yükseldi.

Hafızlık yarışması Türkiye üçüncüsü Elazığ'dan

Diyanet İşleri Başkanlığınca, 'Kur'an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışması Türkiye Finali' Şırnak'ta gerçekleştirildi.

Elazığ takımları çeyrek finalde

Eskişehir'in ev sahipliği yaptığı Kadınlar Basketbol Federasyon Kupası'nda Elazığ İl Özel İdare ve Elazığ Basketbol Kulübü çeyrek finale yükseldi.

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması bölge birincisi Elazığ'dan

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 yılı hafızlık eğitimi verilen Kur'an kursları arası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması bölge finali, Bayburt Yusufiye Camiinde düzenlendi. Yarışmada bölge birincisi Elazığ Altın Çevre Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğrencisi Muhammet Fatih Yel bölge birincisi oldu.

TEKNOFEST finalistleri Rektör Göktaş ile bir araya geldi

TEKNOFEST'TE çeşitli kategorilerden yarışmaya katılarak finalist olmaya hak kazanan takımlar Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı makamında ziyaret etti.

Bedirhan Kaya taekwondoda Türkiye 3.'sü oldu

Ankara'da düzenlenen Analig Taekwondo Türkiye Finalleri'nde Elazığlı sporcu Bedirhan Kaya, 65 kiloda Türkiye 3.'sü oldu.