Finansman Haberleri

Finansman Haberleri

Sanayi Sitesinin finansman sorunu çözülüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile sanayi sitesinin finansman durumunu görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan Milletvekili Nazırlı, sanayi sitesinin yapımında kullanılmak üzere 600 milyon doların bu yıl içerisinde imzalanarak tahsis edileceğini duyurdu.

Bakan Kacır, Elazığ’da 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi... Ziyaretlerine AK Parti İl Başkanlığından başlayan Bakan Kacır toplantıda yaptığı açıklamada, Elazığ’daki işletmelere 150.000 TL’den 400.000 TL’ye kadar finansman desteği sağlayacaklarını açıkladı. 

Orta gelirliye konut kampanyasının detayları belli oldu

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak.

Şiş: Elazığ’a güzel bir hizmet daha

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyet, finansmanı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, yapım işlerinin tamamının ise Elazığ İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen, ülkemize hizmet edecek müezzin, imam-hatip, vaiz gibi birçok din adamının eğitim alacağı ülkemizin sayılı tesislerinden olacak Harput Dini İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti. Gelinen son durum hakkında Harput Dini İhtisas Merkezi Müdürü Turgut Tunç’tan bilgiler alan heyet daha sonra merkezi gezerek incelemelerde bulundular. 

Eminevim ve Elazığ Şavaklılar Derneği 'Ortak Frekans'ta buluştu

Tasarruf finansman sektörüne 30 yılı aşkın süredir liderlik eden Eminevim, Ortak Frekans projesi çerçevesinde Elazığ ŞAVAK-DER ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol çerçevesinde dernek üyeleri Eminevim'in sunduğu tasarruf finansman hizmetinden indirimli olarak yararlanma fırsatı bulacak.

Elazığ'da 52 üreticiye süt sağım makinası dağıtıldı

Elazığ'ın 2 ilçesinde yüzde70 hibe ile finansman sağlanan proje neticesinde 52 yetiştiriciye süt sağım makinası dağıtıldı.

TOBB Nefes Kredisi 2021 Başvuruları Başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz dönemlerde odalarımız/borsalarımızın değerli katkıları ile başarıyla gerçekleştirilen Nefes Kredisi projesi tekrar başlatıldı.