Fındık Haberleri

Fındık Haberleri

Erol: Fındığa uygulanan alan bazlı destek kayısı ve üzüme de uygulanmalı

Tarım politikaları üzerine konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Fındık üreticilerimize uygulanan alan bazlı destek modeli, Elazığ’daki üzüm ve kayısı üreticilerimiz için de devreye sokulmalıdır” dedi.

Maltepe’de evinin önünde oturan şahıs silahlı saldırıya uğradı

Maltepe Fındıklı'da bir grup şahıs otomobil ile gelip evinin önünde oturan kişiye kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet etmesi sonucu bir kişi yaralandı. Polis ekipleri cadde üzerinde didik didik boş kovan aradı

Sumsun'da kayıp şahıs fındık bahçesinde ölü bulundu

Samsun'da 2 gündür kayıp olan bir kişi fındık bahçesinde ölmüş halde bulundu.

Düzce’de tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi: 4 yaralı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde fındık toplamaya giden işçileri taşıyan traktörün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Samsun’da patoz kazası: 1 yaralı

Samsun'un Terme ilçesinde otomobilin fındık patozuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Ordu'da akıntıya kapılan işçi kayboldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılan 17 yaşındaki fındık işçisi kayboldu.

Fındıklı çay

Kırsal kesimde yaşayanları nitelikli tarım ve yerli üretime yönlendirmek ve teşvik etmek, yöresel organik ürünlerin satış ve pazarlanmasını sağlamak amacıyla Ordu Tarım A.Ş. (ORTAR) şirketini kuran Ordu Büyükşehir Belediyesi, fındıklı ürün yelpazesini arttırıyor.

Üreticilere 651 Milyon Liralık Destek Ödemesi Başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat Baklagil, Dane Mısır Fark Ödemeleri ile Mazot Gübre Alan Bazlı Gelir Desteği, Zeytinyağı Fark Ödemesi Desteği ve Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği olarak 6 kalemde daha destek ödemelerinin başlayacağını duyurdu.

Elazığ Belediyespor, dış transfere başladı

Elazığ Belediyespor, dış transferde Hayrettin Cengiz ile 2, Tuncay Fındıkcı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.