Fırat Elektrik Haberleri

Fırat Elektrik Haberleri

TEDAŞ’tan Fırat EDAŞ’a ziyaret

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya, TEDAŞ Elazığ 11. Bölge Müdürü Kamuran Işık ve beraberindeki heyet, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Müjdat Çelik’i ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Arasında Protokol 

Meslek liselerin elektrik elektronik bölümü öğrencilerinin eğitimine katkı sunulması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fırat Elektrik Dağıtım şirketi arasında protokol imzalandı. 

İşbirliği protokolü imzalandı

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin kullanımı ile doğal kaynaklar hızla tükenmekte, çevre kirliliği, iklim değişikliği ve enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir. Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz anlayışıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Tasarruf İçin Enerjik Eğitim” projesi hazırlandı.

Fırat EDAŞ’tan büyük başarı    

Sorumluluk bölgesinde bulunan Malatya, Elâzığ, Tunceli ve Bingöl illerinde, sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzını sağlamak adına çalışmalarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), teknik ve teknik olmayan kayıp olan yerleri tespit ederek kayıp kaçak oranını 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1 puan daha düşürdü. 

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yaklaşık 40 mühendis ile bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, fiber optik ve altyapı üzerine hizmet veren genç mühendislerin taleplerini dinlerken, Elazığ Müftüsü İrfan Üstündağ, Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Müdürü Müjdat Çelik ve Elazığ Çemişgezekliler Derneği Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimiyle de bir araya geldi. 

Fırat Edaş’tan Elazığ’a 9 Milyon TL yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş, Elâzığ ve ilçelerinde kesintisiz enerji arzı ve kaliteli dağıtım hizmeti vermek amacıyla 9 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. 

Fırat EDAŞ yatırımları ile köye dönüşe enerji oluyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Tunceli’de köy ve kırsal alanlar için planladığı 6 milyon 246 bin TL tutarında gerçekleştireceği yatırımlar ile köye dönüşün enerjisi olmaya hazırlanıyor.

Başarılı Yönetici Ödüllendirildi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Sivrice İlçe Yöneticisi Ayhan Beşiktaş, ilçede gösterdiği başarılı performansından ötürü Kaymakam Yunus Emre Vural tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. 

Aksa Fırat Elektrik Taksit Kampanyasını Uzattı

Aksa Fırat Elektrik, hizmet verdiği Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’de Covid-19 salgını döneminde elektrik faturalarını ödeyemeyen aboneleri için daha önce başlattığı taksitli fatura ödeme kampanyasını 31 Temmuz’a kadar uzatma kararı aldı.

AKSA'dan Elazığ'a jest

AKSA Fırat Elektrik A.Ş, Elazığ'daki tüm esnafların elektrik faturalarında yüzde 11 indirim yapma kararı aldı.

Elazığ İhale Haberleri

Elazığ ihale haberleri