Fırat Üniversitesi Rektörü Haberleri

Fırat Üniversitesi Rektörü Haberleri

Milletvekili Erol’dan, FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş’a teşekkür mesajı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a 800 yataklı üniversite hastanesinin yapımında emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Rektör Göktaş’tan hayırseverlere teşekkür

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ramazan ayı boyunca binlerce üniversite öğrencisinin Üniversite Evi’nde ücretsiz iftar yaptığını belirterek iftar yemeklerine destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Rektör Göktaş, öğrencilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş “Çedene Bizden, Sohbet Sizden” buluşmaları kapsamında yaklaşık 15 öğrenciyle bir araya geldi. 

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni TOKİ inşa edecek

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin TOKİ marifeti ile yapılacağını açıkladı.

Rektör Göktaş: Üniversiteye 12 Milyar TL’lik yatırım kazandırdık

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda Rektör Prof. Dr. Göktaş, görev süreci içerisinde Üniversitede yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi.

Vali Toraman’dan Rektör Prof. Dr. Göktaş’a tebrik ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Başarılı Akademisyenler ödüllendirildi 

Fırat Üniversitesi’ndeki başarılı akademisyenler ödüllendirildi. Fırat Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından COST Aksiyonlarında yer alarak proje hazırlayan ve başarı sağlayan akademik personele yönelik ödül töreni düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen ödül törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile ödül alan öğretim üyeleri katıldı. 

ETSO’da Şubat Ayı olağan meclis toplantısı 

ETSO Şubat ayı olağan meclis toplantısında ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, ETSO Başkanı İdris Alan ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş önemli açıklamalarda bulundu. 

Rektör Göktaş’tan, Kılıç’a teşekkür plaketi 

2022 yılı TÜBA – TESEP Halil İnalcık özel ödülüne layık görülen İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kılıç’a, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş teşekkür plaketi verdi. 

Prof. Dr. Mustafa Temizer Koşusu'nu 'Hasan In My Heart' kazandı

Eski Elazığ Belediye Başkanı ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Temizer adına düzenlenen koşuyu Hasan In My Heart isimli safkan at kazandı.

TEKNOFEST finalistleri Rektör Göktaş ile bir araya geldi

TEKNOFEST'TE çeşitli kategorilerden yarışmaya katılarak finalist olmaya hak kazanan takımlar Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı makamında ziyaret etti.

Elazığ'da 'Çedene Bizden Sohbet Sizden' programı

Elazığ'da 'Çedene Bizden Sohbet Sizden' programı çerçevesinde 10 öğrenci Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

TVF Başkanı Üstündağ, rektör Göktaş ile bir araya geldi

A Milli Erkek Voleybol Takımı ile Slovakya arasında oynanacak maç için Elazığ'a gelen Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Vali Toraman ve Rektör Göktaş milli takım ile bir araya geldi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı ile bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, öğrenci evinde sahur yaptı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrencilerin davetini geri çevirmeyerek öğrenci evinde sahur yaptı.

Rektör Göktaş, başarılı akademisyenleri ödüllendirmeye devam ediyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başarılı akademisyenleri ödüllendirmeye devam ediyor.

F.Ü. Rektörü Göktaş'tan özel çocuklara doğum günü sürprizi

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, halk eğitim merkezinde öğrenim gören 2 özel öğrencinin doğum günü olması sebebiyle pasta kesip doğum günlerini kutladı.

Nijerya Heyetinden Fırat Üniversitesine ziyaret

Nijerya Hükümeti Yurtdışı Burslar Direktörü Prof. Suleiman Muhammad ve beraberindeki heyet Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Göktaş: Araştırma üniversitesi olmanın bir çok avantajını göreceğiz

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi'nin araştırma üniversitesi kapsamına alınması konusunda açıklamalarda bulundu.

Rektör Göktaş başarılı akademisyenleri ödüllendirdi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başarılı çalışmalara imza atan akademisyenleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Rektör Göktaş öğrencilerin taleplerini dinledi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, bir grup öğrenci ile rektörlük toplantı salonunda bir araya geldi.

TUBİTAK Başkanı Mandal, Rektör Göktaş ile bir araya geldi

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı ziyaret etti.

Kazakistanlı 25 öğrenci Fırat Üniversitesi'nde staj yapacak

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Kazakistan Abay Kazak Devlet Pedagoji Üniversitesi'nden staj yapmak için üniversitelerine gelen 25 Kazakistanlı öğrenciyle bir araya geldi.

FÜ Rektörü Göktaş, Teknofest'ten başarılarla dönen Roket takımı ile bir araya geldi

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Teknofest 2021 Roket Yarışması'nda Türkiye ikinciliği ödülü ve 'En İyi Takım Ruhu Ödülü' alan Roket takımı ile bir araya gelerek, ekibi tebrik etti.

Rektör Göktaş, öğrenci yurdunu ziyaret etti

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Sare Ana Öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Rektör Göktaş, Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Bölgedeki Üniversite Rektörleri Bir Araya Geldi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Diyarbakır Dicle Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki üniversite Rektörleri tanışma ve istişare toplantısına katıldı.

Rektör Göktaş, Model Uydu Takımının Çalışmalarını İnceledi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yrd. Prof. Dr. Bilal Üstündağ ve Rektör Yrd. Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile birlikte Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan UVCSAT Model Uydu Takımının Teknofest 2020 için yaptıkları hazırlıkları yerinde inceledi. 

Rektör Göktaş'tan Öğrencilere 'Hoş Geldiniz' Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, YKS 2020 tercih sonuçları ile Fırat Üniversitesi’ndeki programlara yerleşme başarısı gösteren öğrenciler için bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Göktaş, yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin açıklama yaptı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu