Firma Haberleri

Firma Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden zorunlu açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi iştiraki olan İZBETON’un Elazığ’da yapımını üstlendiği okulun ödenek krizi yüzünden durdurulduğu ve yüklenici firma tarafından haciz işleminin başlatıldığına ilişkin iddia ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Erol: Şarap Fabrikası, kararını yeniden gözden geçirmelidir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da uzun yıllardan beri faaliyet gösteren Şarap Fabrikası’nın faaliyetlerine son verip başka bir şehre taşınmasının hem firma hem de üreticilerimiz için büyük bir yanlış olacağını dile getirdi.

Başkan Özçelik’ten sert tepki!

TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman ÖZÇELİK, yaptığı açıklama ile Alacakaya’da Eti Krom’da çalışan emekçilere hakaret eden, azarlayan firma sahibine sert tepki gösterdi.

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

Alan: Firmalarımız teknolojik yenilikleri yakından takip ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Alan: BYD’yi Elazığ’a yatırıma davet ediyorum

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Çinli otomobil firması BYD firmasını, üreteceği otomobillerin bazı parçalarını üretmek için 6. bölge teşvik imkânlarından faydalanması için Elazığ’a davet etti.

Nazırlı ve Işıkver’in girişimleriyle Maden’de yıkımlar durdu

Maden ilçesinde yüklenici firmanın hafriyatı nedeniyle doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkım kararı Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretleri ve konunun hassasiyetini paylaşmaları sonrasında yıkımlar durduruldu. Ayrıca Madenle ilgili çok geniş kapsamlı toplantı kararı alındı.

Açıkkapı: Elazığ’da 1392 firmaya destek sağlandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Sivrice merkezli 24 Ocak 2020 depremlerinden bugüne kadar esnafa yönelik sağlanan kredi destekleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

En büyük TOKİ ihalesini hangi firma aldı?

2024 yılının Elazığ’da yapılan en büyük TOKİ ihalesini Çetin İnşaat aldı. 809 adet deprem konutunun yapımını üstlenen Çetin İnşaatın kısa süre içerisinde konut inşaatına başlaması bekleniyor.

M.Bulut İnşaat’ın gurur günü

İlimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat tarafından “Elazığ'ın Kalbinde Yeni Yaşam Başlıyor” sloganıyla bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak 22.000 metrekare alan üzerine kurulan, AVM, CADDE MAĞAZA ve Ofis olarak 3 farklı bağımsız bölümden oluşacak New Point projesi, ülkemizin önde gelen markaların sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı görkemli bir törenle İstanbul’da tanıtıldı.

Başkan Alan: 6 Şubat depreminde hemşerilerimizle birlikte firmalarımız da seferber oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  şehrimizde yatırım yaparak istihdam ve üretime katkıda bulunan firma ziyaretlerini süründürüyor.

Başkan Alan: Firmalarımızın başarısıyla gurur duyuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, istihdam ve üretim alanında ilimiz ekonomisine katkıda bulunan işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Alan: Elazığ, yatırım ve üretimle kalkınıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimiz yatırım, istihdam ve üretimine katkıda bulunan firma ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Alan, Elazığ OSB’deki firma ziyaretlerine devam ediyor 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ istihdamına ve üretimine katkı sunan firmalara ziyaretlerini sürdürüyor. 

Ramazan Kil, yoğun katılımla adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Abdullahpaşa Mahallesinde Öğrenci Servisi firması olan Ramazan Kil, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını açıkladı.

Başkan Alan: Üretenin her zaman yanındayız

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın yatırım, istihdam ve üretimde başarı elde ederek ilimiz ekonomisine katkı sunan firma ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Alan, Elazığ OSB’deki firmalar ile OSB Başkanı Öztürk’ü ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ile üretim ve istihdamlarıyla ilimiz ekonomisine katkı sunan firmaları ziyaret etti.

Demirbağ, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu 

22, 24 ve 27. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar’daki bir tekstil firmasında incelemelerde bulundu. 

ELHAK Platformu, İsrail ürünlerini boykot etti 

ELHAK Platformu, İsrail’e desteğini açıklayan firmalara giderek, ellerindeki pankartlarla ürünleri boykot etti. 

Güneykent Mahallesi’nde, Aile Sağlığı Merkezleri’nin yapımına başlandı 

Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde faaliyet sürdürecek olan Aile Sağlığı Merkezleri için yüklenici firma tarafından zemin etüdü ve proje çizimi sürecine başlanıldı. 

Ticaret Bakanlığı’ndan gizli fiyat artışlarına uyarı 

Ticaret Bakanlığı, gizli fiyat artışı yapan firmalara uyarı yaptı. Buna göre; gramaj, adet ve ambalaj değişiklikleriyle fiyat artışı yapan firmalara para cezası uygulanacak. 

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Bölgesinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla her geçen gün büyük ivme kazanan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, başarı grafiğine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Babasından devraldığı bayrağı bir adım ileri taşıyan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, hayallerinin yüksek olduğunu belirterek bölgede ses getiren çalışmalara imza attıklarını kaydetti. 

Elazığ Altınova Çimento Fabrikası ve Elazığ siyasetçileri

Elazığ ve çevresinin çimento ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 Nisan 1954 tarihinde Elazığ Altınova Çimento Sanayi Ticaret A.Ş kurulmuştur.1959 tarihinde şirket tarafından faaliyete geçmiştir. Şirketin, 12 Haziran 1996 tarihinde OYAK-GAMA gurubu tarafından Özelleştirme Kurulu'ndan satın alınmıştır. Fabrikayı şu an Çimentaş adlı bir firma işletmektedir. Bölgesinde en fazla üretim yapan fabrikalar arasındadır. Fabrika bir yılda yaklaşık 160 bin ton çimento ihracatı gerçekleştirmektedir. Fabrika çimentoyu özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimize göndermektedir. Malatya, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Diyarbakır illerine satış yapmaktadır.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Türkiye'nin önde gelen seyahat firmalarından biri olan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, her geçen gün istikrarlı büyümesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu firma 2022 yılında aldığı yeni araçlarla adından söz ettiriyor.

TURYAP gayrimenkul Elazığ’da hizmet vermeye başlıyor

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firmalarından TURYAP gayrimenkul yakında Elazığ'da hizmet vermeye başlayacak.

Elazığspor'a yeni isim sponsoru

Elazığspor, isim sponsorluğu için Günel Enerji Sistemleri firması Entegre Solar ile anlaşmaya vardı.

Moleron, Doğu ve Güneydoğu Anadolu iş ortaklarıyla bir araya geldi

Türkiye'de 47 lüks mobilya firmasının bir araya gelerek kurduğu e-ticaret platformu Moleron, Elazığ ev sahipliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bulunan iş ortaklarıyla bir araya geldi.

60 yıldır aynı direğe yuva yapıyorlardı, bu yıl yine geldiler

Elazığ'da yıllardır aynı direğe yuva yapan leylekler, havaların ısınmasıyla birlikte geri döndü. Önceki sene deprem, geçen sene de elektrik firmasının yıktığı yuvalar leylekler tarafından yeniden yapıldı.

MARBLE İZMİR Fuarında Elazığlı Firmalar Büyük İlgi Gördü

Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan MARBLE İZMİR Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını tüm dünyaya açtı. Sektör devlerinin buluştuğu fuarda Elazığlı mermer üreticisi firmalar büyük ilgi gördü.

Elazığ Belediyesinden atık ilaç toplama projesi

Elazığ'da imzalanan protokol kapsamında toplanan atık ilaçlar Elazığ Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'nde depolanarak lisanslı firmalar tarafından bertaraf edilecek.