Galibiyet Haberleri

Galibiyet Haberleri

Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık’ı bağrına bastı 

Elazığspor-Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, karşılaşmayı taraftarların arasında izlerken, maç sonu ise galibiyet primini üstlenerek futbolculara da jest yaptı. 

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler, Kırşehir'de 7 golle kazandı

Sezona galibiyet ile başlayan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Kırşehir engelini de farklı galibiyetle aştı.

Aksaray Gençlikspor, BAL'a ısındı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun 6. haftasında Arapgirspor'a konuk olan Elazığ Aksaray Gençlikspor, rakibini 1-0 yenerek üst üste 5. galibiyetine imza attı.

ES Elazığspor 10 puana ulaştı

TFF 3. Lig 1. Grup 5. haftasında konuk ettiği Çatalcaspor'u 2-1'lik skorla yenen ES Elazığspor, bu sezonki 3. galibiyetini alarak puanını 10 yaptı ve 4. sıraya yükseldi.

ES Elazığspor'dan müthiş başlangıç

TFF 3. Lig 1. Grupta 3. maçına çıkan ES Elazığspor, 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan topladı.

Elazığspor'u 3 hoca çalıştırdı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle kümede kalmayı başaran Elazığspor'u sezon içinde 3 farklı teknik adam çalıştırdı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 84 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 74

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 84-74 mağlup ederek bu sezonki 2. galibiyetini aldı.

Galibiyet sevinci kavgaya dönüştü

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde oynanan maçta galibiyet sevincini rakip takımın yedek kulübesi önünde kutlayan futbolcular, rakip takımın teknik heyeti ve futbolcuları tarafından darp edildi.

Elazığ SYSK, Aksaray Belediye deplasmanında

Geçtiğimiz haftayı Adana deplasmanında galibiyetle tamamlayan Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, bu hafta yine deplasmanda galibiyet arayacak.

Elazığspor, 10 maçlık galibiyet hasretini bitirmek istiyor

TFF 3. Lig'de 10 haftadır galibiyete hasret olan Elazığspor, yeni transferleriyle çıkacağı ilk maçta şanssızlığını kırmayı hedefliyor.

Elazığspor'da hasret 5 maça çıktı

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'ta galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 83 - Beşiktaş: 77

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Elazığ İl Özel İdare evinde karşılaştığı Beşiktaş'ı 83-77 mağlup etti ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Elazığ'ın yüzünü Yolspor güldürdü

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'ta yer alan Elazığ takımlarından Yolspor, 2. haftayı galibiyetle tamamlarken, Fırat Üniversitesi GSK ve Kovancılarspor mağlup oldu.

TVF 2. Lig: Elazığ Aksaray Gençlik: 3 - Erzincan Yurdum Gençlik: 0

Sezona kötü bir başlangıç yapan Elazığ Aksaray Gençlikspor, ilk galibiyetini evinde Erzincan Yurdum Gençlikspor'a karşı 3-0'lık skorla elde etti.

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Hakan Acer: ''Grup maçlarına galibiyetle başlamak önemliydi''

Eurocup Women B Grubu ilk hafta maçında Macaristan ekibi Uni Gyor'u mağlup eden Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Hakan Acer, inişli çıkışlı bir maç oynadıklarını belirterek, Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Elazığspor uzatmalarda yediği golle 1 puana razı oldu

Sezonun ilk galibiyetine Artvin Hopaspor karşısında yaklaşan Elazığspor, rakibinin 90+7. dakikada attığı golle 1 puana razı oldu.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Galibiyetle Başladı

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası play-off maçlarına galibiyet ile başladı.

3. Lig: Elazığ Karakoçan: 2 - Çatalcaspor: 1

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 34. haftasında Elazığ Karakoçan FK, evinde karşılaştığı Çatalcaspor'u 2-1 mağlup etti. Bu galibiyetle Elazığ Karakoçan sezonu 41 puanla tamamladı.

Şiş: Şanssızlıklardan biraz hedefimizden saptık,bundan sonra daha iyi olacağız'

Basketbol takımıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, Sezon başı planlamamız da aldığımız oyuncuların sakatlıkları bizim organizasyonumuzu bozdu. 5 maçın 4'ünü kaybettik ve önceki gün ilk galibiyetimizi aldık. Şanssızlıklardan biraz hedefimizden saptık ama bundan sonra daha iyi olacağımız kanaatindeyimdedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: B. Elazığ İl Özel İdare: 68 - Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol: 56

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında B. Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı BB. Adana Basketbol'u 68-56 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Elazığspor, 306 gün sonra galibiyetle tanıştı

TFF 2. Lig ekiplerinden Elazığspor, 306 gün sonra 3 puanla tanışırken Teknik Direktör Levent Eriş, güzel bir takım güzel bir gelecek oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

Orak: Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmamamız için hiçbir sebep yok

Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Elazığ ekibi, bu hafta sonu ağırlayacağı Fenerbahçe'yi mağlup etmenin planlarını yapıyor.

Tutaş: 3 galibiyet bizim için başlangıç

Futbolcuların inançlarını ortaya koyduğunu belirten Elazığ Belediyespor FK Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, alınan 3 galibiyetin kendileri için başlangıç olduğunu söyledi.

Elazığ takımlarının bu hafta yüzü güldü

Elazığ'ın profesyonel liglerde mücadele eden takımlarının tamamı haftasonu oynadıkları maçlardan galibiyetle ayrıldı.

Toprak: 'Elazığ Belediyespor düşecek bir takım değil'

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, galibiyetten ötürü takımı kutlayarak, futbolcularına güvendiğini söyledi.

Orak: 'Beşiktaş galibiyetiyle Elazığ'a döneceğiz'

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Beşiktaş'la karşılaşacak olan B.Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak, Kazanabilecek durumdayız. Açıkçası onlardan daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Pazar günü inşallah bir Beşiktaş galibiyetiyle geleceğiz dedi.

Levent Eriş: Bu lig çok kötü

Sivas Belediyespor'u 2-1 yenerek ligde 6 hafta sonra galibiyet alan B. Elazığspor'da Teknik Direktör Levent Eriş, maç sonu yaptığı açıklamada, Bu lig çok kötü bir lig. Golü atan takım maalesef yerden kalkmıyor dedi.

Elazığspor, 6 haftadır kazanamıyor

Ligde son olarak Ankara Demirspor'a 3-0 yenilen B. Elazığspor, galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

Olcay Orak: 'İki galibiyet elde edersek çok büyük avantaj olur'

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü ve A Milli Kadın Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Olcay Orak, milli takımın Sırbistan ve Litvanya maçları hakkında yaptığı açıklamada, iki galibiyet elde ettikleri takdirde çok büyük avantaj yakalayacaklarını söyledi.

Dohman, 'Seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum'

Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Ümit Dohman, 'Kozanspor maçıyla birlikte seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum. Takımın ahengini beğeniyorum, birbirlerine uyumlu' dedi.