Gayrimenkul Haberleri

Gayrimenkul Haberleri

Vera AVM 3,75 milyar liraya satıldı

Elazığ‘da yer alan Konsept Vera Projesi kapsamındaki AVM, 3 milyar 750 milyon lira + KDV bedelle S.S Ortak Yatırım Gayrimenkul İşletme Kooperatifi’ne vadeli olarak satıldı.

Elysium Yönetim Kurulu’ndan açıklama 

Elysium Gayrimenkul Şirketi Yönetim Kurulu, Elysium projesinin, Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Elazığ Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Akademisyenleri tarafından yerinde ve detaylı olarak incelendiğini ve incelemeler neticesinde projenin taşıyıcı sistemi bakımından “hasarsız” olduğuna ilişkin rapor verildiğini duyurdu. 

Tapuda yeni dönem resmen başladı!

Konutta fiyat ve rayiç bedel farkına müdahale geliyor. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Hazine Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan bu çalışmanın problemlerin önüne geçeceğini söylüyor.

TURYAP gayrimenkul Elazığ’da hizmet vermeye başlıyor

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firmalarından TURYAP gayrimenkul yakında Elazığ'da hizmet vermeye başlayacak.

Satıcı: Vatandaşlarımız tarlaya yatırım yapsın

Kuzey İnşaat Rental ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı, vatandaşları gayrimenkul alırken nelere dikkat etmesi gerektiğini hatırlatarak, 'Vatandaşlarımız için arsadan ziyade tarla yatırımları daha karlıdır. İmar görmemiş ve imara yakın bölgelerde yapılan tarla yatırımları vatandaşlarımıza 1-2 yıl içinde ciddi karlar getirecektir' dedi.

Hayırseverler Gayrimenkul ve Nakit Bağışında Bulundu

Türkiye Diyanet Vakfı’na vatandaşların gönüllü bağışları devam ediyor. Bu bağışlardan biri daha bugün Elazığ’da yapıldı. 

Elazığ’ın Yeni Yıldızı 'Bir Modern'

Gayrimenkul sektörünün değişen dinamiklerini doğru analiz ederek, sektörün ihtiyaçlarına güçlü finansal çözümlerle yaklaşan BİRTEP, içinde bulunduğumuz ve yeni normal olarak ifade edilen koşulların geliştiği böylesi bir dönemde, yenilikçi bir konut pazarı oluşturma hedefiyle ilk iş ortaklığı projesine Elazığ’dan başladı.

Kredi faizlerinin yüksek olması ipotekli satışları vurdu

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, mevduat faizlerindeki yüksek getiri, kredi faizlerinin yıllık yüzde 20'nin üzerinde devam etmesinin ipotekli satışları düşürdüğünü söyledi.