Gelini Haberleri

Gelini Haberleri

Özdoğan: Esnaflarımız görmezden geliniyor

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, esnafın sorunlarını dile getirdi.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler, Kırşehir'de 7 golle kazandı

Sezona galibiyet ile başlayan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Kırşehir engelini de farklı galibiyetle aştı.

Köyün gelini, her soruna el attı, virüsü de köye sokmadı

Elazığ'da gelin olarak geldiği köyde muhtar olan Gülizar Demirpolat, kadın başına ne yapabilir sözlerine aldırış etmeyerek arkasına aldığı kadınların desteğiyle yol, internet ve telefon şebeke sorununu çözdü, köy içine de parke taşı döşemeye başladı. Köye giriş ve çıkışları kontrol altına alan muhtar sayesinde bugüne kadar hiç Covid-19 vakası da görülmedi.

Halen daha aynı acıyı yaşıyoruz

Elazığ'da meydana gelen depremde 14 kişini hayatını kaybettiği Dilek Sitesinde 2 yaşındaki torununu ve gelinini kaybeden 62 yaşındaki Abbas Yıldız, '24 Ocak her geldiğinde bize bir acıdır. O acıyı her zaman hissediyoruz' dedi.

Torul’da kepçe gelin arabası oldu

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde dünya evine giren iş makinesi operatörü damat, gelini evden kepçeyle alarak şehir turu attı.

Kuaföre giden gelin trafik kazasında hayatını kaybetti

Ağrı'nın Tutak ilçesinde, gelin arabasının kaza yapması sonucu gelin hayatını kaybederken, damat ve gelinin kuzeni ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Tarla yüzünden baba cezaevine, oğlu ve gelini mezara girdi

Kahramanmaraş'ta arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma sonrası babası tarafından öldürülen oğlu ve gelini son yolculuğuna uğurlandı.

Elini tutamadığı için oğlu ölen baba kızının elini bırakmadı

Elazığ'da yaşanan depremde Sürsürü Mahallesinde çöken binanın enkazında cansız bedenlerine ulaşılan anne ile 12 yaşındaki oğlunun cenazeleri, defnedilmek üzere morgdan alındı. Acılı baba Turgut Elidar, depremden sağ kurtulan kızı Gizem'e sıkıca sarılırken, dede Adil Elidar ise gelini ve torununun arkasından gözyaşları döktü.

Elazığspor'a 3 dönem geçici transfer yasağı

Transfer engelini kaldırabilmek için çözüm yolları arayan Elazığspor'da Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, FIFA'dan 3 futbolcuya olan borç nedeniyle geçici transfer yasağı aldıklarını, borcun ödenmesi ile durumun ortadan kalkacağını söyledi.

Hiç yürüyemiyordu, anne sevgisi ve emeği engelini aştırdı

Elazığ'da doğumda beynine oksijen gitmediği için yüzde 85 engelli olan Serebral Palsi (SP) hastası 15 yaşındaki Ayyüce Mutlu, doktorların tavsiyeleri ve annesinin sevgisi ile emeği sayesinde engel oranı 49'a düştü. 5 yaşına kadar hiç yürüyemeyen Liseli gencin annesinin ev yerine, okulda eğitimine devam ettirmesini sağlaması ve tekerlekli sandalye kullandırmaması engel oranını düşürerek, normal bir hayat yaşamasında büyük etki sağladı.