Gelişim Haberleri

Gelişim Haberleri

EBEGEM’de kurs kayıtları başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açacağı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam edecek.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Elazığ, Başkan Şerifoğulları’nın yatırımları ile gelişimini sürdürecek

Depreme dayanıklı, modern ve yepyeni yaşam alanları oluşturarak şehri daha güvenli bir geleceğe taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin geleceği adına son derece önemsediğimiz bu projemiz tamamlandığında, şehrimizin merkezi çok daha hızlı gelişmiş olacak.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Resim kursuna katılan çocuklar sertifikalarını aldı

Elazığ Belediyesi tarafından çocukların bireysel gelişimlerini ve becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan ücretsiz resim kursu tamamlandı. Duygusal konsantrasyon ve algı becerilerini tuvale yansıtan çocuklara kursun ardından sertifikaları törenle verildi.

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Çocuklar hazırlanan açık hava sinemasında çizgi film izlemenin keyfini yaşadı. İpekyolu Uluslararası Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin başlattığı çalışma ile yaz tatilinde öğrencilerin sosyal alanda gelişimine destek olmak amaçlanıyor.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz satranç ve ney kursları

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Elazığ Belediyesi muhtarlarla yeni dönemde de önemli faaliyetler gerçekleştirecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ile Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimi noktasında çözümün önemli bir parçası olan muhtarlarla yeni dönemde de önemli faaliyetler gerçekleştirecek.

BAŞKAN TELÇEKEN: “ELAZIĞSPOR İÇİN İSTANBUL’DA KENETLENİYORUZ”

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak Çimentaş Elazığspor ile 52 Orduspor maçı öncesi bir basın açıklaması yaparak şehrin tüm dinamiklerinin Elazığspor etrafında birleşmeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Telçeken: İşçinin hakkı her zaman önceliğimizdir

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Yasemin Açık bir kez daha TÜRKÇİMENTO yönetimine seçildi

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, çimento sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği’nin (TÜRKÇİMENTO) 66’ncı Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 2016 yılından bu yana TÜRKÇİMENTO’nun yönetiminde yer alan Açık, üretimdeki maliyet artışları ve küresel gelişmelerin etkisiyle ihracatta düşüş yaşanmasına rağmen sektör olarak dünya genelinde ilk sıralarda yer aldıklarını, 2024 yılını da geçen yılın yurt içi ve ihracat rakamlarına benzer bir tablo ile kapatmayı öngördüklerini söyledi. 

Yasemin Açık Vakfı deprem bölgesinin sosyal gelişimi için proje geliştirecek

Yasemin Açık Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri andı. Dayanıklı şehirler, dirençli işletmeler, sağlam ve sağlıklı yapılar için her şeyden önce dayanıklı bir toplum inşa edilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Açık, “Biz de bu yaklaşımla depremden etkilenen kentler başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da özellikle kız çocuklarının, gençlerin ve kadınların hayatına değer katacak çalışmalar yapmayı, ulusal ve uluslararası olmak üzere kapsamlı iş birlikleri geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Başkan Telçeken’den asgari ücret açıklaması

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken vergi dilimleri ve asgari ücret açıklamasında, "İşvereni ve işçiyi koruyan, enflasyon artışları ile erimeyen, işverene ve çalışana vergi yükü oluşturmayan bir asgari ücret bekliyoruz" dedi. 

Başkan Telçeken: Öğretmenler gelecek neslin mimarıdır

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği(ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Telçeken: Yeni sanayi sitesi şehrimize değer katacaktır 

Elazığ’da kurulacak yeni sanayi sitesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği Başkanı Tugay Telçeken, mevcut sanayi sitesi bölgesi alanının taşınma sonrasında şehrin doğusunda yeni yaşam alanlarının oluşacağını kaydetti. 

YKS öncesi gençlere motivasyon desteği

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluştu.

Açıkkapı: Şehrimize fayda sağlayacak her yatırımın takipçisi olacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Milletvekili olduğu dönemde Elazığ’a ve Harput’a kazandırdıkları Uluslararası Harput Diyanet Külliyesinin, şehrin kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkı sağladığını belirterek, Elazığ’a faydası olacağına inandıkları bu ve benzeri yatırımların şehre kazandırılması için gereken ne varsa yapacaklarını söyledi.

MHP Milletvekili Adayı Işıkver’den 23 Maddelik Halk Sözleşmesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver, şehir için hayati önem taşıyan 23 Maddelik Halk Sözleşmesi yayımladı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın güçlü bir oy alacağına inandıklarını kaydeden Işıkver, Elazığ’ın gelişimine katkı sunacak maddeleri bir bir sıraladı. 

ELİGED’ten deprem bölgesine yardım

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremden etkilenen bölgelere yardımlar devam ediyor. Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği temin ettikleri kuru gıdaları, depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere Elazığ Valiliği’ne teslim etti.

Kursiyerlere katılım belgeleri verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) vatandaşlara eğitim, sanat ve kültürel gelişim alanlarında katkı sağlayacak eğitimlerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi, enstrüman kursu açıyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM); eğitimden sanata, kültürden spora birçok branşta ücretsiz kurslar açarak vatandaşların gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

Ahmet Gül sürekli gelişim semineri sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesince organize edilen ve Elazığspor'un efsane futbolcularından Ahmet Gül'ün isminin verildiği sürekli gelişim semineri sona erdi.

Doç. Dr. Tartar , 'Antibiyotikler, ağrı kesici ve ateş düşürücü değildir'

Antibiyotiklerin keşfedildiğinden bu güne enfeksiyon hastalıklarında modern tıbbın yapı taşı olarak görev yaptığını dile getiren Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Sağmak Tartar 'Antibiyotikler, ağrı kesici ve ateş düşürücü değil. Her hastalığı tedavi etmiyor. Gereksiz antibiyotik kullanımı hem yan etki oluşturacak hem de direnç gelişimini olumsuz etkileyecektir' dedi.

Elazığ'da trafik bilinci gelişimi faaliyetleri sürüyor

Elazığ'da polis ekipleri tarafından öğrencilere yönelik, trafik bilinci gelişimi faaliyetleri sürüyor.

Elazığ Gençlik Merkezi'nde ücretsiz gelişim kursları başlıyor

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi'nde yaz kursları başlıyor.

Elazığ Belediyesi yaz spor kurslarına kayıtlar başladı

Elazığ Belediyesi, yaz tatilinde çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla üç ayrı branşta ücretsiz düzenlediği yaz spor kurslarına kayıtlar başladı.

Münir Yılmaz futbol antrenör gelişim semineri sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesinin düzenlediği Münir Yılmaz futbol antrenör gelişim semineri tamamlandı.

Elazığ Belediyesi yaz spor kursları başlıyor

Elazığ Belediyesi, yaz tatilinde çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla üç ayrı branşta ücretsiz yaz spor kursları başlatıyor. Yüzme, basketbol ve futbol branşlarında açılacak kurslar için başvurular 17 Haziranda başlıyor.

Traktörcüler Sitesi İnşaatında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, 'Elazığ'ımızın gelişimine değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz'

Elazığ'ın gelişimine değer katacak projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Fiziki çalışmalarımızın yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerimizle de şehrimize yepyeni değerler kazandırıyoruz' dedi.