Genç Kız Haberleri

Genç Kız Haberleri

Kalbi durup bitkisel hayata giren genç kız kök hücre nakli ile hayata tutundu

Tunceli'de evinde kalbi durmuş halde bulunan ve uzun süre beynine oksijen gitmeyerek bitkisel hayata giren Gözde Özgül, Medical Park Elazığ Hastanesinde uygulanan kök hücre nakli ile yeniden hayata tutundu.

Elazığ'da kayıp genç kız bulundu

Londra'dan ailesi ile birlikte Elazığ'a tatile gelen ve kaybolan 19 yaşındaki genç kız bulundu.

Londra'dan Elazığ'a tatile gelen 18 yaşındaki genç kızdan bir gündür haber alınamıyor

Londra'dan Elazığ'a ailesi ile birlikte tatile gelen Sena Top'tan 1 gündür haber alınamıyor.

İmmünglobülin G4 hastalığına yakalanan genç kız Türkiye'de 2'nci, dünyada 13'üncü vaka oldu

Elazığ'da 3 yıl önce burun kanaması ile hastaneye başvuran 17 yaşındaki Ayşe Tuncel, İmmünglobülin G4 (IgG4) hastalığı teşhisi ile Türkiye'de 2'nci, dünyada ise 13'üncü vaka olarak kayıtlara geçti. İlk ameliyatı sonrası ikinci bir ameliyat daha olması gereken Tuncel, Ben artık geceleri rahat uyumak istiyorum. Uykuda nefesim kesilerek uyanıyorum dedi.

Elazığ'da otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti

Elazığ'da bir hafta önce otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da 19 yaşındaki genç kız, inşaat halindeki 18 katlı katlı binanın önünde ölü bulundu. Polis ekipleri, şüpheli buldukları ölümün ardından geniş çaplı inceleme başlattı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: '28 Şubat darbesiyle milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 28 Şubat postmodern darbenin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat postmodern darbesiyle insanlar ayrımcı, ötekileştirilen insan haklarına aykırı uygulamalara maruz bırakılmış milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır. Kadınlarımız ve genç kızlarımız ne yazık ki bu sürecin en mağdurlularından olmuştur' dedi.

Tekerlekli sandalyesi çalınan genç kıza dernekten sevindiren hediye

Elazığ'da doğuştan bedensel engelli 27 yaşındaki Gülden Kaya'nın evinin önünde bulunan tekerlekli sandalyesi çalındı. Durumdan haberdar olan Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, mağduriyet yaşayan Kaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Genç kıza 6 yıl boyunca tacizde bulunan şahıs 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Elazığ'da önce anneye ardından da 6 yıl boyunca 16 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan şahıs, 30 yıl hapis cezasına çarptırılarak cezaevine gönderildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren, Buse Naz Çakıroğlu ile buluştu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar boks 51 kiloda ikinci olan Buse Naz Çakıroğlu, Genç Kızlar ve Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası kapsamında geldiği Elazığ'da İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdulsamet Eren ile bir araya geldi.

18 yaşında cinayete kurban gitti, geriye '22 yıl daha yaşar mıyım' dediği video kaldı

Elazığ'da dün gece sevgilisi tarafından barakada vahşice bıçaklanarak öldürülen genç kadından geriye sosyal medyada yakın zamanda paylaştığı ve playback yaptığı 22 yaşındayım, 22 yıl daha yaşar mıyım görüntüleri kaldı. Öte yandan genç kızın Bahar Bal takma ismini kullandığı, yaşının 18 gerçek isminin ise Emine Fulya Akçelebi olduğu öğrenildi.

Pencereye çıkan kızı, vatandaşlar film gibi izledi

Elazığ'da bir hastanenin 8'inci katına çıkan genç kızı ikna etmek için ekipler devreye girerken, vatandaşlar da olayı hem telefonları ile kaydetti hem de film izler gibi izledi.

Polis ve itfaiye ekibinin müdahalesi genç kızı kurtardı

Elazığ'da bir binanın 3. katında pencereye çıkan genç kız, polis ve itfaiye ekibinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

Genç Kızılay Minik Yüreklere Dokunuyor

Genç Kızılay Elazığ Şubesi, konteyner kentlerde kalan depremzede minikleri yalnız bırakmıyor.

Cinnet getiren amca av tüfeğiyle dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'da bir kişi, aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen yeğenini ve o esnada olay yerinde bulunan bir komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, silah sesini duyup çıkan yengesi ve yeğeninin eşini de yaraladı. Olay esnasında saçmaların isabet ettiği bir genç kız da yaralandı.

Genç kızın cinayet şüphelisi tutuklandı

Gaziantep'te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu D. olayında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında tutulan Mehmet K., Sulh Ceza Hakimliği tarafından adam öldürme suçunun nitelikli hali ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından tutuklandı.

Malatya’da balkondan düşen genç kız hayatını kaybetti

Malatya'da 3'üncü kattaki evlerinin balkonundan düşen genç kız hayatını kaybetti.

Babası tarafından katledilen genç kızın cenazesi toprağa verildi

Elazığ’da babası tarafından katledilen Merve K'nın cenazesi, Elazığ'da Asri Mezarlıkta toprağa verildi.