Gencin Haberleri

Gencin Haberleri

Urumiçi katliamının yıldönümünde İHH’dan açıklama

2009 yılında, işçi olarak Urumçi’deki bir fabrikada çalışan iki Doğu Türkistanlı gencin linç edilerek öldürülmesinin ardından bilgi alma talebiyle valilik önünde toplanan kalabalığa ateş açılmasıyla başlayan Urumçi Katliamı’nın yıl dönümünde İHH’dan açıklama yapıldı.

Elazığ'da engelli 2 gencin polislik hayali gerçek oldu

Elazığ'da engelli 2 gencin polislik hayali, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçeğe dönüştürüldü.

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da 20 yaşındaki gencin cansız bedeni tarihi Harput Mahallesi'nde ağaca asılı halde bulundu. Jandarma ekipleri, şüpheli buldukları ölümün ardından geniş çaplı inceleme başlattı.

Kanser tedavisi gören gencin hayalini jandarma gerçekleştirdi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, kanser tedavisi gören 23 yaşındaki gencin jandarma kıyafeti giyme ve araçlarına binme hayalini gerçekleştirdi.

Aşılı ve aşısız olarak koronaya yakalanan 2 gencin akciğer tomografisi korkunç gerçeği gözler önüne serdi

Elazığ'da öksürük, halsizlik, yorgunluk ve çabuk yorulma gibi şikayetlerle hastaneye başvuran ve korona virüs tespit edilen 2 genç hastadan aşısız olanının tomografi sonuçlarında virüsün akciğerlerde zatürreye sebebiyet verdiği görüldü. Aynı şekilde aşı olup korona virüs hastalığına yakalanan bir başka genç hastanın bilgisayarlı akciğer tomografisinde akciğerinde herhangi bir sorunun olmadığı belirlendi.

İntihar notu bırakan gencin cansız bedeni bulundu

Elazığ'da 'ölürsem eğer kimse bundan sorumlu değildir' notu bırakarak kayıplara karışan gencin cansız bedeni boş bir arazide bulundu.

Muğla'da gölde kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor

Muğla'nın Milas ilçesinde arkadaşlarıyla gölde balık avlayan Çineli genç, oltasına gelen balığı yakalamak isterken suya düştü. Gözden kaybolan gencin bulunması için çalışma başlatıldı.

Aydın'da gölete düşen genç boğuldu

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Yukarı Yakacık Mahallesi'nde balık tutmaya çalışan bir kişi düştüğü sulama göletinde boğuldu. Arkadaşlarının gözleri önünde suda kaybolan gencin bulunması için dalgıç ekibi çağrıldı.

Samsun'da 18 yaşındaki gencin ölümünde cinayet şüphesi

Samsun'da 18 yaşındaki gencin tabancayla vurularak ölmesiyle ilgili cinayet şüphesi üzerinde duruluyor.

Nazilli’de feci kaza: Manevra yapan kamyonet gencin üzerine devrildi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yayalara çarpmamak için manevra yapınca devrilen kamyonetin altında kalan bir kişi, çevredeki vatandaşların aracı kaldırmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kanalda kaybolan 17 yaşındaki genci arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'da yeğeniyle birlikte serinlemek için girdiği kanalda gözlerden kaybolan 17 yaşındaki genci arama çalışmaları 3'üncü gününde de devam etti. Sabah erken saatlerde karadan ve su altından başlayan çalışmalarda, akşam saatlerine kadar gencin izine henüz rastlanılmadı.

Antalya’da 17 yaşındaki genç serinlemek için girdiği derede kayboldu

Antalya'da 17 yaşındaki genç, serinlemek için girdiği derede kayboldu. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri, polis ve sağlık ekipleri ile tedbir amaçlı Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Yaklaşık iki buçuk saat süren aramada 1 kilometrelik bir alanda tarama yapan ekipler, 17 yaşındaki gencin izine rastlayamadı.

Elazığ'da bir genç araçtan sıkılan kurşunların hedefi oldu

Elazığ'da yolda yürüyen bir genç, araçtan açılan ateşle bacağından yaralandı. Yaralı gencin panikle uzaklaşmaya çalışması ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kendisini bıçaklayan oğlunun tahliyesini istedi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde anne ve babasını bıçaklayıp, toplamda 25 yıl hapis cezasına çarptırılan gencin cezasını Yargıtay, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı katılmadığı ve akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını isteyerek bozdu. Adli Tıp Kurumu, olay tarihinde gencin akli dengesinin yerinde olduğuna dair rapor verirken kendisini bıçaklayan oğlunun akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden baba gözyaşları içerisinde tahliye istedi.

16 yaşındaki gencin kullandığı motosiklet kaza yaptı: 1 ölü 1 yaralı

Bahçilevler'de, 16 yaşındaki çocuğun kullandığı motosikletin kontrolde çıkması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada 16 yaşındaki çocuk yaşamını yitirirken, arkasındaki 15 yaşındaki çocuk ise yaralandı.

Elazığ'da trafik kazası:1 ölü, 1 yaralı

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Kazada ölen gencin, Tapu Kadastro Elazığ İl Müdürü Gazi Osman Tosun'un oğlu olduğu öğrenildi.

İzine geldiği memleketinde nehirde kaybolan askerin cansız bedeni bulundu

İzine geldiği memleketi Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehrine yüzmeye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan gencin cansız bedeni bulundu.

Nehirde kaybolan gencin izne gelen asker olduğu öğrenildi

Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan gencin asker olduğu ve izne geldiği öğrenildi.

Adıyaman'da 16 yaşındaki gencin sır ölümü

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kardeşleri ile birlikte kalan 16 yaşındaki Suriyeli Taha El Hamut, evinde ölü bulundu.

Nişanlısına “Hakkını helal et” diye yazıp giden kayıp genç bulundu

Antalya'nın Kaş ilçesinde sözlüsü Elif Çetinkaya'nın cep telefonuna, 'hakkını helal et' mesajını gönderdikten sonra ortadan kaybolan Kadir Hayri İrbeç'in Fethiye'de olduğu ve Kaş'a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. İHA muhabirinin gencin babasıyla görüşmeye gittiği sırada yaşanan gelişme, aileyi sevince boğdu.

Motosikleti ile intihar girişiminde bulundu iddiası

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bunalıma giren bir gencin motosikletini dereye sürerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

6 gündür aranıyordu, balık adamlar cesedini buldu

Elazığ'da evinden çıkan ve 6 gündür haber alınamayan öğretmenlik mezunu 24 yaşındaki gencin baraj kenarında önce kıyafetleri sonra polis dalgıçların çalışmasıyla cesedi bulundu.

Kayıp genç için balık adımlar devrede

Elazığ'da evinden çıkan ve 5 gündür haber alınamayan 24 yaşındaki gencin kıyafetleri baraj kenarında bulunurken, balık adamlar arama çalışmalarına başladı.

Hiç yürüyemiyordu, anne sevgisi ve emeği engelini aştırdı

Elazığ'da doğumda beynine oksijen gitmediği için yüzde 85 engelli olan Serebral Palsi (SP) hastası 15 yaşındaki Ayyüce Mutlu, doktorların tavsiyeleri ve annesinin sevgisi ile emeği sayesinde engel oranı 49'a düştü. 5 yaşına kadar hiç yürüyemeyen Liseli gencin annesinin ev yerine, okulda eğitimine devam ettirmesini sağlaması ve tekerlekli sandalye kullandırmaması engel oranını düşürerek, normal bir hayat yaşamasında büyük etki sağladı.