Gençlik Ve Spor Bakanlığı Haberleri

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı Elazığ’dan 5 personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılı sözleşmeli gençlik çalışanı alım duyurusu yayımlandı. Türkiye genelinde toplam 1071 gençlik çalışanı alınacak. Elazığ'da ise 5 gençlik çalışanı alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve zamanı... 

Yurtbaşı Futbol Sahaları açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yurtbaşı Beldesi’ne kazandırılan Futbol Sahaları’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

GSB burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

Şiir Yarışması il finali gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Şiir Yarışması İl Finali Elazığ’da gerçekleştirildi.

Bilgi yarışması il finali gerçekleştirildi 

Elazığ’da Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Bilgi Yarışması İl Finali yoğun katılım ile gerçekleştirildi. 

Elazığ’da ses yarışması il finali gerçekleştirildi

Elazığ’da üniversite okuyan öğrencilere yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Sahne Sırası Sende’ Ses Yarışması İl Finali yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Suat Kılıç, YRP'ye geçti

Bir dönem Gençlik ve Spor Bakanlığı da yapan Suat Kılıç, AK Parti'den ayrılarak Yeniden Refah Partisi'ne geçti. Kılıç'a rozetini Fatih Erbakan taktı.

Yurtlarda kalmak isteyen depremzedeler için müracaatlar başladı

Elazığ Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarından kalmak isteyen vatandaşlar için müracaatlar başladı. Elazığ dışından gelip ikametgâhı deprem bölgesinde olan depremzedeler, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Elazığ'da ikamet eden depremzedeler ise AFAD'a başvuruda bulunabilecek.

Elazığ'da spor salonu olmayan ilçe kalmıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen, merkez ile ilçe belediyeleri tarafından ihaleleri gerçekleştirilerek Elazığ sporuna kazandırılacak olan spor salonlarında inşa çalışmaları devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu Elazığ'da gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Ağar: Elazığ'da yurt sayısında ciddi artış yaşandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurdu sayısının 7’ye yükseldiğini öğrenci kapasitesinin ise 10 Binin üzerine çıktığını açıkladı.

Elazığ'da Amatör Spor Haftası kortej yürüyüşüyle başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği Amatör Spor Haftası etkinlikleri 81 ilde olduğu gibi Elazığ'da da düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı.

GSB Elazığ Yurtları yeni döneme hazırlanıyor

Elazığ'da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) bünyesindeki yurtlar, yapılan çalışmalar ile yeni döneme hazırlanıyor.

Elazığ'da 'Anadoluyuz Biz Projesi' sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve Elazığ'da sürdürülen 'Anadoluyuz Biz Projesi' çerçevesinde 40 genç Rize'ye gitti.

Elazığ'a portatif havuz kuruluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi çerçevesinde Elazığ'da portatif havuz kuruluyor.

Prof. Dr. Devecioğlu'na önemli görev

Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün, Spor Eğitimi ve Bilim Kurulu Üyesi seçildi.

Elazığ'da Gençlik Kampı başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği Gençlik Kampları için Elazığ'da başvurular alınmaya başlandı.

İşte Elazığ'a yapılacak spor yatırımları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Elazığ'a yeni tesisler kazandırılacak. Ankara'da düzenlenen törenle yatırım programları kamuoyuna açıklanırken, 100'ü aşkın spor tesisi Elazığ'a kazandırılacak.

Elazığlı Muhammet Mert Özdemir Bir Şiir Bir Nefes yarışmasında Türkiye 1'incisi oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri tarafından organize edilen Kültür ve Sanat yarışmalarının finalinde Bir Şiir Bir Nefes kategorisinde Elazığ'ı temsil eden Muhammet Mert Özdemir, Türkiye 1'incisi oldu.

Öğrenci Yurdu Sağlık Çalışanlarına Tahsis Edildi

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 1.118 kapasiteli Harput Öğrenci Yurdu, Koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis edildi.