Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğü Haberleri

Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğü Haberleri

GSİM’den yeni salon yeni branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

ELAZIĞ GSİM, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASININ İLİMİZDE OYNANMASI İÇİN TFF’YE RESMİ BAŞVURUDA BULUNDU

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23 Mayıs tarihinde oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanması için resmi başvuruda bulundu.

Elazığ’da iki kurum arasında protokol imzalandı 

Elazığ’da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü öncülüğünde; Mevlid-i Nebi İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi okul ziyaretlerini sürdürüyor 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Çalışanları Bakanlık, İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. 

Elazığ GSİM: Psikososyal etkinliklerle yaraları sarıyoruz 

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu ve İzzetpaşa Kız Yurdunda kalan depremzede vatandaşlar için her türlü imkan sağlanırken, psikosoyal etkinliklerde gerçekleştiriliyor.

GSİM Ekipleri depremzedelerin yaralarını sarmayı sürdürüyor

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. 

Yurtlarda kalmak isteyen depremzedeler için müracaatlar başladı

Elazığ Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarından kalmak isteyen vatandaşlar için müracaatlar başladı. Elazığ dışından gelip ikametgâhı deprem bölgesinde olan depremzedeler, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Elazığ'da ikamet eden depremzedeler ise AFAD'a başvuruda bulunabilecek.

Elazığ GSİM: Depremzedelerimizin yanındayız

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerdeki depremzedelerin yaralarını bir nebzede olsa sarmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürleri, personelleri ve gönüllüleriyle canla başla çalışıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremdeki tüm depremzedeler için çalışmalar zaman kaybetmeden ve hız kesmeden sürüyor.

Elazığ Stadyumu enerjisini kendi üretecek 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, aralarında yeni şehir stadyumunun da olduğu gençlik ve spor il müdürlüğü bünyesindeki tesislerde güneş enerji sistemi oluşturmak için bakanlığa proje sunduklarını belirtti. 

Elazığ GSİM’den anlamlı proje 

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü, enerji üretimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir projeye imza attı. İl Müdürlüğü enerji tasarrufu ile mücadele başlattı. 

Yıldız Hentbolcular kupalarına kavuştu 

Elazığ’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Kız-Erkek Müsabakaları 96 sporcunun katılımı ile tamamlandı. 

Elazığ'da voleybol aday hakemlik kursu açılıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ'da voleybol aday hakemlik kursu açılacağını açıkladı.

Elazığ'da Karayolları ve İl Özel İdare sahaları yenilendi

Elazığ futboluna hizmet eden Karayolları ve İl Özel İdare Spor Tesisi sahaları Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilendi.

Elazığ'ın ilk profesyonel su topu takımı 2. Lig'de

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Su Topu takımı 2. Lig'e yükseldi.

Elazığ 6 bin 552 sporcuyu ağırladı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021-2022 sezonunda Elazığ'ın ev sahipliği yaptığı organizasyonlar ve katılan sporcu sayılarına ilişkin bir açıklama yayımladı. Buna göre 2021-2022 sezonunda Elazığ'ın 6 bin 552 sporcuyu ağırladığı belirtildi.

Sınav kalemleri ihtiyaç sahibi öğrenciler için toplandı

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplanan gönüllü gençler, üniversite adaylarına verilen sınav setlerini ihtiyaç sahibi öğrenciler için topladı.

Elazığ'da basketbol aday hakemlik kursu açılıyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Elazığ'da basketbol aday hakemlik kursu açılacak.

Elazığ'da öğrenciler hazırladıkları erzak kolilerini dağıttı

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde yurtlarda kalan öğrenciler ve gönüllü gençler tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan erzak kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Okçulukta hedef, olimpiyatlar

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları müsabakaları kapsamında  gerçekleştirilen Okçuluk yarışmaları sonuçlandı.

Mahallede Maç Var Analig Futbol Turnuvası Elazığ'da başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği Mahallede Maç Var Analig Futbol Turnuvası'nın Elazığ grubu maçları başladı.

Elazığ GSİM'den Kadınlar Günü programı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın çalışanlarına özel program düzenledi.

Çocuklarda sağlıklı beslenme ve spor konferansı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Elazığ Cimnastik Atölyesinin birlikte düzenlediği 3-15 yaş arası sporcu öğrencilere yönelik 'Çocuklarda Sağlıklı Beslenme ve Spor, Çocuk Akran İlişkisi ile Ebeveyn Çocuk İlişkisi' konferansı gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi Korosu ilk sahne programını gerçekleştirdi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan kora, ilk sahne programını gerçekleştirdi.

Sahalar hizmete hazır

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün İl merkezi ve İlçelerdeki futbol sahalarında bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. 

Gönüllü gençlerden gönüllere dokunan hareket

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi’nde faaliyetlerini gönüllü olarak sürdüren Genç Gönüllüler, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. 

Elazığ'da öğrenciler her ayın 23'ünde yöresel yemeklerle buluşacak

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtlarda kalan öğrenciler için her ayın 23'ünde yöresel yemek, kürsü başı, halk oyunları ve mahalli müzik etkinliği gerçekleştirilecek. Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen etkinliğin ilki dün Harput Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi. Üniversite öğrencileri, Elazığ'a ait yöresel yemekleri yedikten sonra kürsü başı, halk oyunları ve mahalli müzik etkinliği ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Yönetmenler ve oyuncular yurtlarda kalan öğrencilerle buluştu

'13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali' kapsamında Elazığ'a gelen yönetmenler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarındaki öğrencilerle bir araya geldi.

FÜ ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı

Fırat Üniversitesi (FÜ) ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.