Gençlik Ve Spor Haberleri

Gençlik Ve Spor Haberleri

GSİM’den yeni salon yeni branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

Sporun Kalbi, Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi’nde atacak

Gençlik ve spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi, şehrin sportif faaliyetleri noktasında önemli bir ihtiyacını giderecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi’ni Elazığ’a kazandıracak.

ELAZIĞ GSİM, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASININ İLİMİZDE OYNANMASI İÇİN TFF’YE RESMİ BAŞVURUDA BULUNDU

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23 Mayıs tarihinde oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanması için resmi başvuruda bulundu.

Elazığ’da iki kurum arasında protokol imzalandı 

Elazığ’da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Elazığ’dan 5 personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılı sözleşmeli gençlik çalışanı alım duyurusu yayımlandı. Türkiye genelinde toplam 1071 gençlik çalışanı alınacak. Elazığ'da ise 5 gençlik çalışanı alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve zamanı... 

Yurtbaşı Futbol Sahaları açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yurtbaşı Beldesi’ne kazandırılan Futbol Sahaları’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

GSB burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü öncülüğünde; Mevlid-i Nebi İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi.

Şiir Yarışması il finali gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Şiir Yarışması İl Finali Elazığ’da gerçekleştirildi.

Bilgi yarışması il finali gerçekleştirildi 

Elazığ’da Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Bilgi Yarışması İl Finali yoğun katılım ile gerçekleştirildi. 

Elazığ’da ses yarışması il finali gerçekleştirildi

Elazığ’da üniversite okuyan öğrencilere yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Sahne Sırası Sende’ Ses Yarışması İl Finali yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi okul ziyaretlerini sürdürüyor 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Çalışanları Bakanlık, İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. 

Suat Kılıç, YRP'ye geçti

Bir dönem Gençlik ve Spor Bakanlığı da yapan Suat Kılıç, AK Parti'den ayrılarak Yeniden Refah Partisi'ne geçti. Kılıç'a rozetini Fatih Erbakan taktı.

Elazığ GSİM: Psikososyal etkinliklerle yaraları sarıyoruz 

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu ve İzzetpaşa Kız Yurdunda kalan depremzede vatandaşlar için her türlü imkan sağlanırken, psikosoyal etkinliklerde gerçekleştiriliyor.

GSİM Ekipleri depremzedelerin yaralarını sarmayı sürdürüyor

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. 

Yurtlarda kalmak isteyen depremzedeler için müracaatlar başladı

Elazığ Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarından kalmak isteyen vatandaşlar için müracaatlar başladı. Elazığ dışından gelip ikametgâhı deprem bölgesinde olan depremzedeler, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Elazığ'da ikamet eden depremzedeler ise AFAD'a başvuruda bulunabilecek.

Elazığ GSİM: Depremzedelerimizin yanındayız

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerdeki depremzedelerin yaralarını bir nebzede olsa sarmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürleri, personelleri ve gönüllüleriyle canla başla çalışıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremdeki tüm depremzedeler için çalışmalar zaman kaybetmeden ve hız kesmeden sürüyor.

Elazığ Stadyumu enerjisini kendi üretecek 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, aralarında yeni şehir stadyumunun da olduğu gençlik ve spor il müdürlüğü bünyesindeki tesislerde güneş enerji sistemi oluşturmak için bakanlığa proje sunduklarını belirtti. 

Elazığ GSİM’den anlamlı proje 

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü, enerji üretimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir projeye imza attı. İl Müdürlüğü enerji tasarrufu ile mücadele başlattı. 

Yıldız Hentbolcular kupalarına kavuştu 

Elazığ’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Kız-Erkek Müsabakaları 96 sporcunun katılımı ile tamamlandı. 

Elazığ GSB hentbol takımları çalışmalara başladı

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü hentbol kız-erkek takımları 2. Ligde mücadelesine devam ediyor.

Elazığ GSB, milli atlet Hasan Turğut'u transfer etti

Eğitim öğretim hayatını Elazığ'da tamamlayan ve atletizme Elazığ'da başlayan Hasan Turğut, Batman Petrol Kulübü'nden Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü'ne transfer oldu.

Elazığ'da spor salonu olmayan ilçe kalmıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen, merkez ile ilçe belediyeleri tarafından ihaleleri gerçekleştirilerek Elazığ sporuna kazandırılacak olan spor salonlarında inşa çalışmaları devam ediyor.

Elazığ'da voleybol aday hakemlik kursu açılıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ'da voleybol aday hakemlik kursu açılacağını açıkladı.

Elazığ'da Karayolları ve İl Özel İdare sahaları yenilendi

Elazığ futboluna hizmet eden Karayolları ve İl Özel İdare Spor Tesisi sahaları Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilendi.

Elazığ Stadyumu'nda sona doğru

Elazığ Stadyumu'nda gelinen son aşamaya ilişkin Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile MYS Yol Yapı A.Ş. yetkilisi Semih Işıkver bilgiler verdi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu Elazığ'da gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Ağar: Elazığ'da yurt sayısında ciddi artış yaşandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurdu sayısının 7’ye yükseldiğini öğrenci kapasitesinin ise 10 Binin üzerine çıktığını açıkladı.

Elazığ bocce takımları Antalya'da

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımı, 2. Lig müsabakaları ve milli takım seçmeleri için Antalya'ya gitti.