Genel Merkezi Haberleri

Genel Merkezi Haberleri

Erol, Kahramankazan’da hemşehrileriyle buluştu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, 15 Eylül 2024 Pazar günü düzenlenen Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali kapsamında, Milletvekili Gürsel Erol Elazığlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Festival, Elazığ Kültür Derneği Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenleniyor ve Elazığ’ın kültürel zenginliklerini Ankaralılarla buluşturmayı amaçlıyor.

Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali yapılacak

Ankara’da Elâzığ Kültür Derneği Genel Merkezi, Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali düzenleyecek.

Erdoğan-Özel görüşmesi bugün olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi bugün saat 16.00’da CHP Genel Merkezi'nde olacak.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki kritik görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Özel’i genel merkez kapısında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı.

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin ittifak kararını açıkladı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde yerel seçimlere yönelik ittifak kararını açıklıyor. Erbakan, "Milletimiz ittifak istemiyor" dedi. 

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı belli oldu

Saadet Partisi Genel Merkezinden yapılan açıklamayla Abdullah Akın’ın Elazığ Belediye Başkan adaylığı kesinleşti. Mevcut İl Başkanı Abdullah Akın 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. 

ASKON, Bolat’a Elazığ ile ilgili görüş ve taleplerini iletti 

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar; Ticaret Bakanlığına Elazığ İş Dünyasının taleplerinin aktarılması adına bir rapor düzenleyerek ASKON Genel Merkezi aracılığıyla Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a ilettiklerini ifade etti. 

Erol, Bakanlık Yolunda!

İlimiz milletvekili Gürsel Erol'un CHP içindeki etkinliği, sadece 60 kişiden oluşan Parti Meclisi Üyesi olmasından kaynaklanmıyor. Erol’un yeniden birinci sıradan aday gösterilmesi, Parti genel merkezi kadar tabandaki gücünden ve artık şehrin siyasi bir gerçeği ve gücü olmasından kaynaklanıyor.

Yüksel Ercan aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan iş insanı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Merkezine yaptığı müracaatın ardından bu kararını partilileri ve Elazığlılarla da paylaştı.

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Genel Merkeze Resmi Müraatını Yaptı

İyi Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Merkezi’ne resmi müracaatını yaptı.

Çoban, MHP Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylık başvurusunu yaptı

HAZARSAM Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçiminde Elazığ MHP Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı. Çoban, seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, “15 yıllık siyasi mücadelemizde her bir vatandaşımızın hayatına dokunacak projeleri ve şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları atma zamanı gelmiştir” dedi…

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş İYİ Parti'de! 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasına saatler kala Ankara fena karıştı. Masayı terk eden Meral Akşener'e, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı olsun" teklifi yapıldı. Akşener'in cevabı beklenirken Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti. Yavaş ve İmamoğlu çıkıştı ne dedi?.. Ankara'da son dakika gelişmeler...

Partililer Genel Merkez önüne çağrıldı!

Meral Akşener'in ayrıldığı Millet İttifakı bugün CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ortak cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamaya hazırlanıyor. Saadet Partisi'ndeki toplantının ardından kapıda adaylığının açıklanması beklenen Kılıçdaroğlu için CHP Genel Merkezi'nde de hummalı bir çalışma başladı. Partililer kısa mesajla Genel Merkez önüne çağrıldı.

GÜL: “KARARDA YRP’NİN ÖNEMLİ KATKISI OLDU”

İlimizin Afet kapsamına alınması ile ilgili açıklamalar devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde ilimizin de ciddi anlamda etkilenmesinin ardından konuyu ilk kez gündeme getiren Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi yetkililere seslenerek Elazığ’ın kapsam dışında tutulmaması gerektiği açıklamıştı.

YRP Genel Merkezi: Elazığ Afet Bölgesi ilan edilmeli 

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Elazığ’ında afet bölgesi kapsamına alınması gerektiğini ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Başkan Şerifoğulları hemen faaliyete geçirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen 'Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında' belediye başkanlarına 'Su tüketim bedelindeki KDV oranından yüzde 7 indirim yapın' açıklamasının ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelinde sudaki KDV oranında yüzde 7 indirim yaptıklarını açıkladı.

Başkan Yıldırım, yerel yönetimler bölge toplantısına katıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi tarafından Şırnak’ta düzenlenen ve 22 ilin belediye başkanının dâhil olduğu Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na katıldı. 

Bahşi: Testi kırılmadan gerekenlerin yapılmasını istiyoruz

Memur Sen Elazığ Şubesi, 200 kişilik bir ekiple Memur-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenecek genel eyleme katılmak için Ankara'ya gitti.

Ülkü Ocakları'ndan Çocuklara Anlamlı Hediye

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Ocaktabul Oyunu, Elazığ'da öğrencilere hediye edildi. 

Ülkü Ocakları’nın “Bilgi Ocakta” Uygulaması Hayata Geçirildi

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından kurulan “Bilgi Ocakta” internet sitesi her yaş gurubundan öğrenciler için adeta bilgi deposu haline geldi.

Milletvekili Ağar, Genel Merkezin Görevlendirmesi İle Afyon’da 

AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü ve Elazığ Milletvekili Tolga Ağar genel merkezin görevlendirmesi ile İl Başkanlığı seçimleri öncesi hafta sonu da devam edecek olan temayül yoklamalarına Afyon’dan başladı. 

MHP Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı Feshedildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı, MHP Genel Merkezi tarafından feshedildi.

Lösemi hastalarına et gıda kolisi gönderildi

Elazığ'da lösemi hastalarına LÖSEV Ankara Genel Merkezinden et gıda kolisi gönderildi.

Av. Esra Soylu’ya Kadem Genel Merkezinde Görev

2015 yılından bu yana KADEM Elazığ Kurucu Temsilciliği görevini yürüten Doruk Medya Yön. Kur. Bşk. Av.Esra Soylu, KADEM Genel Merkezinde İş Dünyası Temsilcileri Çalışma Grubu Başkanı oldu. 

CHP'de delege seçimi yapılacak

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanlığı Kongresi Ocak ayında yapılacak. Parti genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda il başkanlığı için oy kullanacak delegeler, parti üyeleri tarafından seçilecek.

AK Parti 3 ilçe başkanını belirledi

AK Parti Genel Merkezi, Elazığ'da 3 ilçe başkanlığına atama yaptı.

AK Parti'de 4 ilçe Başkanının istifası istendi

AK Parti Genel Merkezi, Elazığ'da 4 ilçede başkanı ve yönetim kurulunun istifasını istedi.