Genel Müdürü Haberleri

Genel Müdürü Haberleri

Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Yıldırım’a verildi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği tarafından Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım’a verildi.

Cumhur İttifakı’ndan Elazığ turizmi için tarihi adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir'i ziyaret etti.

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Hemşehrimiz Taha Çakmak’a yeni görev 

Birçok kurumda başarılı çalışmalara imza atan Elazığlı Hemşehrimiz Taha Çakmak, Türkiye Sigorta Genel Müdürü olarak atandı. 

Artçı depremler kaç yıl sürecek? 

AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, artçı depremlerin uzun bir süre daha devam edeceğini ama belli bir zamandan sonra azalarak artık sona ereceğini söylemenin mümkün olduğunu fakat bu artçı sarsıntıların en az 2 yıl kadar sürmesini beklediklerini söyledi. 

AFAD: Şu ana kadar 1600’ün üzerinde artçı sarsıntı var 

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, artçı şu ana kadar bin 600’ün üzerinde artçı sarsıntı olduğunu, sarsıntıların bir süre daha devam edeceğini açıkladı. 

AFAD acı bilançoyu açıkladı!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, 10 şehri etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde 76 kişinin hayatını kaybettiğini, 440 kişinin yaralandığını belirtti. Tatar, depremin ardından 50 artçı deprem meydana geldiğini açıkladı.

Zincir market yöneticilerine fiyat uyarısı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürüyle görüştü. Bakan Muş, asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili yöneticileri uyardı. Bakan Muş, "Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. 

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Elazığ'da vatandaşlarla bir araya geldi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ'da Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında incelemelerde bulunup esnafla bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu Elazığ'da gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş'tan kahraman şehit Fethi Sekin'in babasına ziyaret

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, kahraman şehit Fethi Sekin'in babası Zeki Sekin'i ziyaret etti.

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen, 'Elazığ'da 19 bin 174 konutun kuraları çekildi, vatandaşlarımıza teslim edildi'

Elazığ'da meydana gelen depremde 24 bin konut, bin 800 iş yeri ve 2 bin 200 ahırın hasar gördüğünü belirten Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, 'Konutlarımız hasar gördü, yıkıldı ve şuanda da yenileniyor yenilenme işlemleri de bitmek üzere. Bu çerçevede toplam 25 bin konut yapılıyor. Elazığ'da, bunların içerisinden 19 bin 174 tanesinin de kuraları çekildi vatandaşlarımıza da teslim edildi. Bir taraftan dükkanlarımız da devam ediyor, bin 308 tane işyerimiz yapıldı bunlardan da bin 130 tanesinin kurası çekilip teslimleri de gerçekleştirildi' dedi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Elazığ'da emniyet personeli ile bir araya geldi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DSİ Genel Müdürü Yıldız: 'Elazığ'a 15 baraj ve 3 yeraltı depolaması kazandırdık'

Doğu'nun ve ülke tarımının en önemli illerinden biri olan Elazığ'da ziraatın daha da gelişmesi için son 19 yılda 87 adet tesis ile 2 milyar 850 milyon TL yatırım yaptıklarını vurgulayan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, 'Elazığ'da son 19 yılda 15 baraj ve 3 yeraltı depolaması inşa ettik' dedi.

Baykan, Elazığlı güreşçilere hediyelerini gönderdi

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Elazığlı güreşçilere hediyeler gönderdi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Baykan, Elazığ güreşçileriyle görüştü

Güreşçileri ziyaret eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, sporcuları Gençlik Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ile telekonferansla görüştürdü.

DSİ Genel Müdürü Yıldız,'Palu ve Kovancılar'ın 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu ihtiyacı karşılanacak'

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyunun ihalesi yapılan arıtma tesisi ile karşılanacağını belirten DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, tesisin günlük 4 bin metre küp kapasitede olacağını söyledi.

Yıldız: 'Elazığ'da son 18 yılda 15 baraj inşa ettik'

Tarımın en önemli illerinden biri olan Elazığ'da ziraatın daha da gelişmesi için son 18 yılda kente 84 adet tesis ile 2 milyar 509 milyon 152 bin 989 TL yatırım yaptıklarını belirten DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Elazığ'da son 18 yılda 15 baraj inşa ettik. İnşaatı devam eden 1 baraj ile 2 bin 330 dekar arazi daha sulamaya açılacakdedi.

Kurtar: 'Hentbol takımımızı her zaman desteklemeye devam edeceğiz'

Elazığ'ı Süper Lig'de temsil eden kadın hentbol takımının kulüp başkanı ve oyuncularını hastanede ağırlayan Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ahmet Sedat Kurtar, 'Uzun yıllardan beri desteklediğimiz ve başarılarını alkışladığımız kadın hentbol takımına geçmişte olduğu gibi gelecekte de en iyi şekilde sponsor ve bir taraftar olarak desteklemeye devam edeceğiz' dedi.

Elazığ'da sağlık çalışanları aşı olmaya devam ediyor

Elazığ'da sağlık çalışanları aşılanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Covid-19 aşısı olan Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ahmet Sedat Kurtar 'Aşı salgın süresince alınan tedbirlerin yanı sıra pandeminin son bulması için büyük bir güç dedi.

Motosikletli 2 şahıs, medya genel müdürünün aracını kurşunladı

Elazığ'da bir televizyonun genel müdürüne ait araca, motosikletli 2 şahıs silahlı saldırı düzenledi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

4 ilde 532 bin 512 dekar tarım arazisi sulandı

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl'de bu yıl 532 bin 512 dekar alanda sulu tarım yapıldığını belirten DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, bölgede yapılan sulu tarım ile birlikte ülke ekonomisinde 790 milyon 301 bin TL zirai gelir artışı sağlandığını aktardı.

Eximbank İstişare Toplantısı Yapıldı

Eximbank desteklerine yönelik İstişare Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ile aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu Oda ve Borsa Başkanlarının katılımı ile video konferans aracılığıyla yapıldı.​

Eximbank Uygulama ve Süreçleri İstişare Toplantısı Yapıldı

Eximbank Uygulama ve Süreçlerine Yönelik İstişare Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ve Eximbank bürokratları ile aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu Oda ve Borsa Başkanlarının katılımı ile  video konferans aracılığıyla yapıldı. Toplantıda iş dünyasının Eximbank’tan beklentileri dile getirildi.

Tekataş Ailesinin Acı Günü

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü, Elazığlı bürokrat Ali Tekataş'ın Babası, emekli okul müdürü Hasan Hüseyin Tekataş vefat etti. 

Turkcell, Bilişim 500’de kategorisinde 1’inci seçildi

Türkiye'nin müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi, önde gelen bilişim firmalarının yer aldığı '500 Bilişim Şirketi Araştırması'nda 11'inci defa kategorisinde birinci seçildi. Araştırmada Turkcell de 'Türkiye Merkezli Üretici' ana kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Elazığ'da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ'da ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu. 

Günlük 160.000 M3 Ham Su Arıtılacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürü (DSİ) Kaya Yıldız, Elazığ İçmesuyu Ana İsale Hattı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, isale hattından maksimum 1820 lt/sn ham suyun arıtma tesisine iletiminin sağlandığını seyledi.

Elazığ'da 114.980 Dekar Tarım Arazisi Sulanmaya Başladı

DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız,

Yıldız: Çok Yıldızlı Projeleri Hayata Geçiriyoruz

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne Kaya Yıldız vekaleten atandı.