Gerginlik Haberleri

Gerginlik Haberleri

HDP'li meclis üyesi resmi mühürlü belgeleri çoğalttı, ortalığı karıştırdı

Elazığ'da Karakoçan Belediyesi Denetim Komisyonu'nda görevli HDP Grubu Meclis üyesi tarafından resmi mühürlü belgeler zorla alınıp çoğaltılınca ortalık karıştı. Diğer grup üyeleri ile HDP'li üye arasında yaşanan gerginlik güvenlik kameralarına yansıdı.

Bakan Çavuşoğlu: Doğu Akdeniz'de gerginliği artıran biz değiliz, Yunanistan'dır, Rum Kesimi'dir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile düzenlediği ortak basın toplantısında 'Doğu Akdeniz’de gerginliği artıran biz değiliz, Yunanistan’dır, Rum Kesimi’dir. Bunun en son örneğini Yunanistan’ın dün bölgede askeri tatbikatlar yapması ile de bir kere daha görmüş olduk' dedi.

Kırşehir Belediyesinde gergin meclis toplantısı

Kırşehir Belediye Meclis Toplantısında, belediye başkanının geçtiğimiz 'Mart Ayı Hesap İncelemesi' önerisini AK Partili üyeler teklifi reddedilince, meclis üyeleri Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu'na 'medyada şov yapıyorsun' diyerek tepki gösterdi.

Marmaris'te su sporları merkezi ateşe verildi, turistler cep telefonlarına sarıldı

Marmaris'te ihale süresi dolan su sporları merkezini tahliye etmeye gelen belediye çalışanları arasında gerginlik yaşandı. Tahliyeye engel olmaya çalışan işletme çalışanları, işletmeyi ateşe verdi. Sahilde güneşlenen turistler o anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.

Elazığ'da gergin şampiyonluk kutlaması

Bu sezon küme düşen Elazığspor'un taraftarları ile şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray taraftarları arasında gerginlik yaşandı.