Giren Haberleri

Giren Haberleri

Motorine kallavi zam geliyor! 

2024 yılına üst üste zamlarla giren akaryakıt fiyatları, pazartesi itibarıyla yeniden değişecek. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorinin litre fiyatının, pazartesi itibarıyla 1 lira 40 kuruş artacak. Motorin böylece birçok ilde 44 lirayı geçecek... İşte 9 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Elazığ Belediyesi’nden YKS’ye giren gençlere destek 

Elazığ Belediyesi, gençlerin gelecekleri açısından büyük önem taşıyan YKS'nin yapıldığı şehir merkezindeki 39 noktada ikram çadırı kurdu. Kurulan çadırlarda, öğrenciler ve velilere su ve kek ikramında bulunuldu. 

AK Parti'nin milletvekili aday listesi sızdı iddiası!

AK Parti'nin milletvekili aday listesinin sızdığı iddia edildi. Hangi bakan hangi şehirden aday gösterildi? AK Parti listelerine giren tescilli Türkiye güzeli kim?.. Alparslan Türkeş'in oğlu aday listesinde birinci sıraya yerleşti. Ağrı Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Savcı Sayan, İzmir'den 6. sıraya konuldu.

Başkan Gülyüz: Tapuda ekspertiz uygulamasıyla ilgili kesinleşen bir durum yok 

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, yeni yürürlüğe giren ‘Tapuda Ekspertiz Zorunluluğu’ uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kömürlüğe giren anne kahroldu, oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı

Elazığ'da kömürlüğe giren anne, oğlunu tavana iple asılı halde buldu. Kadın baygınlık geçirirken, ölümü şüpheli bulan ekipler, geniş çaplı inceleme başlattı.

Elazığ'da köpekler kümese girdi, 37 tavuğu telef etti

Elazığ'da bir kümese giren sokak köpekleri, 37 tavuğu telef etti.

Okul kantinine giren kar maskeli 5 hırsız yakalandı

Elazığ'da girdikleri lisenin kantinini adeta talan eden kar maskeli 5 şüpheli yakalandı.

Okul kantinine giren kar maskeli hırsızlar, ne varsa çöp poşetine doldurup çaldı

Elazığ'da bir liseye camlarını kırarak giren kar maskeli hırsızlar, kantini talan etti. Çikolataları ve bozuk paraları çöp poşetine dolduran hırsızlar, müdür odasından da bilgisayar ve televizyonu çaldı.

Uzun yıllar sonra sınava giren öğretmenlerden öğrencilere uyarı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) düzenlenen 'Uzman Öğretmenlik Sınavı'na girmek için kurallara uyan ve sabahın erken saatlerinde okul bahçelerine gelen öğretmenler, öğrencileri de sınav kurallarına uyması gerektiğini ve sınav yerlerine erken gelmeleri konusunda uyardı.

Elazığ'da eve giren 1 metrelik yılan paniğe neden oldu, ailenin yardımına itfaiye ekipleri yetişti

Elazığ'da bir eve giren yılan, aile sakinlerini paniğe sürükledi. Yılan, itfaiye ekiplerinin yardımı ile evden çıkarılarak doğal ortamına bırakıldı.

Kovancılar'da trafik kazası

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kavşağa kontrolsüz giren iki araç çarpıştı. Ölen ya da yaralanın olmadığı olayda araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Elazığ'da bağ bozumu etkinliği

Elazığ'ın Hoş köyünde düzenlenen bağ bozumu etkinliğinde dereceye giren üzüm yetiştiricilerine hediyeler verildi.

Tantuni dükkanına giren hırsız, 2 bin lira çaldı

Elazığ'da bir tantuni dükkanına giren hırsız, 2 bin lira çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Girdiği dükkanda umduğunu bulamayan hırsız, kasadaki bozuklukları çaldı

Elazığ'da bir lokantaya giren hırsız, umduğunu bulamadığı kasadaki bozuk 10 lirayı çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Motor tutkunu damadın gelin arabası da motosiklet oldu, görenler şaşırdı

Elazığ'da motosiklet derneğinden tanışarak dünya evine giren çiftin gelin arabası çok sevdikleri motosiklet oldu. Konvoyunda motosikletlerden oluştuğu düğünde, halay ve çiftetelli yerini motosiklet gösterisine bıraktı.

Acemi hırsızlar önce kameraya, ardından polise yakalandı

Elazığ'da gece üç farklı iş yerine giren 2 hırsızlık şüphelisi önce güvenlik kameralarına, ardından da polise yakalandı.

Elazığ'da damada altın yerine 'Kofik' takıldı

Elazığ'da dünya evine giren Veysel Pusa ve Zeliha Deringöl Pusa'nın düğün töreninde, damadın Malatyalı arkadaşları tarafından altın yerine yörede 'Kofik' olarak tabir edilen kurutmalık biber takıldı.

Elazığ'da park halindeki otomobilden inşaat malzemesi çalındı

Elazığ'da gece saatlerinde park halindeki otomobile giren hırsız, piyasa değeri yaklaşık 15 bin lira olan inşaat malzemesini çalarak kayıplara karıştı.

Elazığ'da köpekler kümese girdi, 35 tavuğu telef etti

Elazığ'da bir kümese giren sokak köpekleri, 35 tavuğu telef etti.

Eline aldığı sopayla güvenlik kamerasını kırdı, 30 bin liralık malzeme çaldı

Elazığ'da bir iş yerine giren hırsız, eline aldığı sopayla önce güvenlik kamerasını kırdı, ardından da 30 bin liralık malzeme çalarak kayıplara karıştı.

Elazığ'da İYİ Parti ilçe binasında hırsızlık

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde İYİ Parti ilçe binasına giren hırsız, bilgisayarı çaldı.

Kalbi durup bitkisel hayata giren genç kız kök hücre nakli ile hayata tutundu

Tunceli'de evinde kalbi durmuş halde bulunan ve uzun süre beynine oksijen gitmeyerek bitkisel hayata giren Gözde Özgül, Medical Park Elazığ Hastanesinde uygulanan kök hücre nakli ile yeniden hayata tutundu.

Elazığ'da hırsızlar gece camiye girdi

Elazığ'ın Bahçedere köyündeki camiye giren hırsızlar 2 klima ile birlikte elektrikli süpürge ve semaveri çaldı. Jandarma ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Hırsızlık için girdikleri iş yerinde suçüstü yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı

Elazığ'da hırsızlık için bir iş yerine giren ve polis ekipleri tarafından suçüstü yapılarak gözaltına alınan 2 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi.

Kabloları çalmak isteyen hırsız yanlış kabloyu kesince 40 dairenin elektronik cihazı yandı

Elazığ'da kabloları çalmak için elektrik panosuna giren hırsız yanlış kabloyu kesince, fazla akım sonucunda bir sitede bulunan 40 dairedeki çoğu elektronik cihaz yandı. Sitede yaklaşık 400 bin lira hasar meydana geldiği bildirildi.

Elazığ'da serinlemek için baraja giren 2 arkadaş boğuldu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde kayısı kasalarını yıkarken serinlemek için baraj gölüne giren 2 arkadaş, boğularak hayatını kaybetti.

Köpeğin kulübesine giren kedi neye uğradığını şaşırdı

Elazığ'da bir evin bahçesinde bulunan köpek kulübesine her zaman girip köpeğin yemini yiyen kedi son denemesinde yakayı ele verdi. Durumu fark eden köpek kediye unutamayacağı bir ders verdi.

Okan Üniversitesi, Doğu ve Güneydoğu'da ücretsiz tercih danışmanlığı verecek

Okan Üniversitesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde üniversite sınavına giren öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek.

Bu mağaraya giren içinde 5 dakika duramıyor

Elazığ'ın turizmde önemli değeri tarihi Harput Mahallesi'ne gelenlerin uğrak noktalarından biri olan ve sıcaklığı yazın eksi 20'lere kadar düşen Buzluk Mağarası vatandaşların akınına uğradı. Yaz aylarının sıcak geçmesiyle birlikte Buzluk Mağarası, yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline geldi.

Elazığ'da ters yöne giren iş makinesi otomobile çarptı: 3 yaralı

Elazığ'ın Gezin ilçesinde ters yöne giren iş makinesi otomobile çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.