Girişim Haberleri

Girişim Haberleri

Tarihi direnişin 8. yılı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin ve bu girişime karşı milletin direnişinin üzerinden 8 yıl geçti.

TÜMKİAD’DAN Anıtkabır Ziyareti

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Anıtkabir ziyareti gerçekleştirecek. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ve il başkanlarının hazır bulunacağı ziyaret 24 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Nazırlı ve Işıkver’in girişimleriyle Maden’de yıkımlar durdu

Maden ilçesinde yüklenici firmanın hafriyatı nedeniyle doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkım kararı Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretleri ve konunun hassasiyetini paylaşmaları sonrasında yıkımlar durduruldu. Ayrıca Madenle ilgili çok geniş kapsamlı toplantı kararı alındı.

Gürkan: Girişimcilik desteğinin 2 milyona çıkarılması memnuniyet verici

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, KOSGEB girişimcilik desteğinin 2 milyona çıkarılması memnuniyet verici” dedi.

Işıkver, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la telefonda görüştü

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara kullandırılan kredi faiz oranlarının artması sonrası iş dünyası temsilcilerinin çağrı üzerine yoğun girişimlerde bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yaşanan sorunun çözümü için temaslarını sürdürüyor.

Vali Toraman müdahale etti! Elazığ’da somun ekmek kaç lira oldu?

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın girişimi ile Elazığ’da Somun Ekmek 8 liradan satılmaya başlandı. Elazığ’da ekmek zammı ile ilgili son karar verildi.

Elazığspor’a prim desteğinde bulunanlar açıklandı

Elazığspor Kulübü, yönetim kurulunun girişimleriyle kulübe şampiyonluk yolunda destek vereceğini açıklayan isimlerin listesini kulüp resmi hesaplarından kamuoyu ile paylaştı.

İki yılda 6 bin 500 girişimci kadına destek verilecek

TÜRKONFED yürütücülüğünde, Türkiye İş Bankası desteği ile girişimci kadınların iş geliştirme süreçlerine daha hızlı ayak uydurmalarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen Girişimde Kadın Gücü projesinin 2024-2026 yılları arasını kapsayan yeni döneminde 6 bin 500 girişimci ve girişimci adayı kadına ulaşılması hedefleniyor. Projenin ilk döneminde de 5 binden fazla girişimci kadına ulaşılmıştı.

Alan: Ağınlı kadın girişimcilerimiz önemli bir başarı hikâyesi yazıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ağın ilçesinde kadın girişimciler tarafından kurulan Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

Başkan Alan, Genç Girişimcilerle iftarda buluştu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Erdoğan ve Sisi, Gazze için ortak mesaj verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Erdoğan, "Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönünde girişimler bizim için yok hükmündedir." ifadelerini kullandı.

Genç girişimciler buluşması

İlimiz ekonomik kalkınmasına katkı amacıyla çalışmalarını yürüten genç iş insanları ve genç girişimciler bir araya gelip istişare toplantıları yaparak güçlerini Elâzığ’ın gelişmesi yönünde birleştirmeye devam ediyorlar.

Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti…

Elazığ’daki TOGG sayısı belli oldu!

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (TOGG) Elazığ'daki otomobil sayısını açıkladı. Buna göre, Elazığ'da 89 kişi T10X almaya hak kazandı.

İHH’dan Dünya Şehit Çocuklar Günü Etkinliği

Gazze’de yaşanan insanlık dramında binlerce çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından tüm dünyada organize olan gönüllülerin sosyal mecralarda başlattıkları girişimler sonucu İsrail’in katliamlarını protesto etmek ve şehit çocukları unutmamak adına 23 Aralık tarihi Dünya Şehit Çocuklar Günü olarak anılmaya başlandı.

Açıkkapı: Elazığ’a yönelik yatırımlar için temaslar sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'a yönelik yatırımların artırılması için girişimleri sürdüreceklerini söyledi. 

Başkan Alan AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya geldi 

AK Parti Gençlik Kolları, Elazığ Ticaret ve Sanayi odasında TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi. 

Başkan Alan, Genç Girişimcileri ağırladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu ve Genç ASKON Elazığ Üyeleri, Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İdris Alan’la bir araya geldiler.

Elazığ’da Kadın Girişimciler ilk toplantısını yaptı 

TOBB Elazığ kadın girişimciler kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kadın istihdamının artırılması görüşüldü. 

TOBB Genç Girişimciler Kurulu toplandı 

Bir süre önce TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına seçilen Başkan Ahmet Kutlu yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ETSO Başkanı İdris Alan da katıldı. 

TÜMKİAD Elazığ Şubesi’nden örnek davranış 

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Elazığ Şube Başkanı Osman Özçelik, Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla bir etkinlik düzenleyerek sevgi evlerinde yaşayan çocukların kışlık ihtiyaçlarını karşıladı. 

Milli Eğitim tarihin en büyük okulu hızla yükseliyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) tarafından Elazığ’a yaptırılan ve Milli Eğitim tarihini en büyüğü olacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hızla yükseliyor. 

Başkan Alan: Seçimler 19 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek 

ETSO Başkanı İdris Alan TOBB Elazığ il kadın girişimciler kurulu ve genç girişimciler kurulu aday başvurularının tamamlandığını kaydetti. 

Kırmızı Montlular Derneği’nden Girişimci Kadınlar için toplantı

Kırımızı Montlular Derneği girişimci kadınlar için bir toplantı düzenledi. Toplantıda kadınlar hayata geçirmek istedikleri projeler üzerine konuştu. İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, girişimci kadınların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Başkan Kurnaz’dan, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Turan Kurnaz girişimleri sonucunda Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destekleri ile Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Diyanet Eğitim Merkezi’nin birliklerine tahsis edildiğini duyurdu. 

TÜMKİAD çevre temizliğine dikkat çekti 

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği Üyeleri Elazığ’da su kenarlarında oluşan çöpleri toplayarak çevre temizliğinin önemine dikkat çekti. 

Işıkver: TOKİ konutlarımızın her bir sorunu kısa sürede çözülecek 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TOKİ konutları ile ilgili eksiklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için girişimlerde bulundu. TOKİ heyeti Işıkver’in talebi üzerine Elâzığ’a gelerek incelemelerde bulundu. 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığından Elazığ Stadyumu açıklaması

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından Elazığ’da yeni yapılan stadyumun ismiyle ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Elazığ Stadyumunun isminin yeni sezonda Elazığ Atatürk Stadyumu olması konusunda girişimlere başlanmıştır” denildi. 

Ercan: Kovancılar değişim istiyor

14 Mayıs seçimleri öncesi siyasi çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti, Milletvekili adayı Yüksel Ercan’ın girişimleri ile Kovancılar ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Milletvekili Demirbağ: Allah'a şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi liderimiz var 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ İzzetpaşa Kız Öğrenci Yurdu'ndaki depremzedelerle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Talepler noktasında gerekli girişimleri gerçekleştireceklerini ifade eden Milletvekili Demirbağ; "Deprem, sadece bir ilde meydana gelseydi bu kadar ağır bir yükle karşılaşılmazdı. Deprem tam 11 ili etkiledi. Ancak Allah'a şükür, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız ve liderimiz var. Bütün dünya, "Türkiye bu felaketin altından kalkamaz" derken Devletimiz bütün çalışmaları tek tek gerçekleştiriyor" dedi.