Girişler Haberleri

Girişler Haberleri

Ayasofya'da ibadet ve kültür ziyaretlerinin girişleri ayrıldı

Camiye ibadet etmek için gelenler ve turistik gezi amaçlı gelenler için gerçekleştirilen düzenleme sonrasında, giriş kapıları ayrıldı. Bugün yürürlüğe geçen düzenlemeye göre turistler içeri girebilmek için 25 Euro ödeyecek.

Hastanedeki silahlı kavgada seken kurşunlardan biri bekleyen vatandaşa isabet etmiş

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi içinde çıkan silahlı kavgada seken kurşunlardan birinin, hastaneye gelen ve olayla ilgisi olmayan bir kadına isabet ettiği öğrenildi. Saldırgan ve yaralıların sivil vatandaş olduğu kaydedilirken, yaşanan olay hastane girişlerine yerleştirilmesi planlanan X-Ray cihazı tartışmalarını da alevlendirdi.

Elazığ'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı

Elazığ Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi için kent genelinde bulunan ormanlara girişler yasaklandı.

Resmi kurumlarda aşı standı açıldı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Covid-19 pandemisine karşı il genelinde başlatılan aşı seferberliği kapsamında sokak ve alışveriş merkezlerinden sonra bu kez resmi kurum binalarının girişlerine aşı stantları açıldı.

Elazığ'da toplu alanlarda aşı olmayanlara yönelik PCR testi zorunluluğu başladı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da bugün itibariyle toplu alanlara girişlerde PCR testi zorunluluğu başladı. Bu kapsamda kentte bulunan otogar ve sinema salonlarına gelen aşısız vatandaşlar PCR testlerini gösterdi. Aşısız olup PCR testini de yaptırmayan vatandaşlar, ilgili alanlara alınmadı.

Elazığ'da Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Girişler HES Kodu İle Yapılacak

Elazığ Valiliği, 29 Eylül Pazartesi gününden itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına girişlerin HESKodu ile yapılacağını duyurdu. 

10 kişide Covid-19 çıkınca muhtar, köyü karantinaya aldı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesindeki bir köyde 10 kişinin Korana virüs (Covid-19) testi pozitif çıkınca muhtar köyü karantinaya alarak, girişleri kapattı.

Elazığ'da Covid-19 nedeniyle Hazar gölüne girişler kısıtlandı

Elazığ Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yeni kararlar alınırken Hazar gölüne giriş ve çıkışlar kısıtlandı.

Binlerce yıllık doğal oluşumlu sarnıç ve mağaralar dikkat çekiyor

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı bir köyde binlerce yıllık geçmişi olduğu düşünülen doğal su sarnıçları ve mağaralar hem farklı bir görsel şölen sunuyor, hemde yapısıyla dikkat çekiyor. Dar girişleri olan ancak metrelerce uzunluktaki mağaraların bulunduğu bölgenin turizme kazandırılabileceği belirtiliyor.

Teröristlerin korkulu rüyası hudut kartallarından Pençe harekatına tam destek

Teröristlerin korkulu rüyası olan hudut kartalları, Türkiye ile Irak sınırının sıfır noktasında kuş uçurtmuyor. 2 bin rakımlı üs bölgesinde görev yapan hudut kartalları Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe harekatına tam destek veriyor. PKK'lı teröristlerin geçiş güzergahlarını kapatan hudut kartalları, teröristlerin Türkiye'ye girişlerini engelliyor.