Gitmeden Haberleri

Gitmeden Haberleri

Milletvekili Keleş'ten Kuzova çiftçilerine müjde 

Kuzova ve Uluova Sulama Projeleri ile ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, DSİ Bölge Müdürlüğünün ilk defa gerçekleştireceği pilot uygulama ile Kuzova sulamasının otomasyon ve uzaktan kontrol uygulaması ile çiftçilerin cep telefonları ile tarlalarına gitmeden ürünlerini sulayabileceklerini söyledi. 

Dalmış Beauty'den güzellik merkezleri için 'referans' önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, merdiven altı güzellik merkezlerine dikkat çekerek merkezlere gitmeden önce güçlü referans alınmasını istedi.

Aşılamada sarıya dönen Elazığ'da uzmanlar uyardı: 'Ben aşı oldum, bu hastalık bana bulaşmaz demeyelim'

Korona virüs aşılama oranında yüzde 65'i geçerek sarıya dönen Elazığ'da, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Cihangiroğlu vatandaşları uyararak, Ben aşı oldum, bu hastalık bana bulaşmaz demeyelim. Bunların hepsi savaşa gitmeden önce aldığımız bir zırh gibiler. Okun vücudumuza isabet etmesini, silahın yaralamasını önleyecek etki gibi aşı da bu hastalığın bulaşmasını önlüyor dedi.

Hiçbir Kurs Merkezine Gitmeden Türkiye 64.’sü Oldu

Elazığ'da hiç bir kurs merkezine gitmeden sadece destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılarak 2020 Yüksek öğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılan Kübra Şule Çavaş, Sözel alanda Türkiye 64.’sü olarak büyük bir başarıya imza attı.