Gizli Haberleri

Gizli Haberleri

Yeni Dönem il genel meclisi toplantısı yapıldı!

Elazığ İl Genel Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Yeni seçilen 30 il genel meclisi üyesi, ilk toplantıda meclis başkanını; başkan vekillerini ve katip üyelerini seçti. Toplantıda yapılan gizli oylama sonrasında Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı seçildi.

AK PARTİ ADAYLARINI NEDEN AÇIKLAMIYOR? GİZLİ EL KİM?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Elazığ’da siyasi hareketlilik yok denecek kadar az. Partilerin aday belirleme süreçlerinde yaşanan sıkıntılar, hala daha açıklanmayan adaylar derken 31 Mart’a kadar heyecansızlığın devam edeceği aşikâr.

Ticaret Bakanlığı’ndan gizli fiyat artışlarına uyarı 

Ticaret Bakanlığı, gizli fiyat artışı yapan firmalara uyarı yaptı. Buna göre; gramaj, adet ve ambalaj değişiklikleriyle fiyat artışı yapan firmalara para cezası uygulanacak. 

Doğunun gizli denizi Hazar Gölünde sonbahar güzelliği

Elazığ'da doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölünde sonbahar güzelliği, seyrine doyum olmayan manzaralar sunuyor.

Sonbaharda kampın adresi doğunun gizli cenneti 'Hazar Gölü'

Üç tarafı sularla çevrili yarımada konumundaki Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yer alan Hazar Gölü, Türkiye'nin dört bir yanından gelen kampçı ve doğaseverleri ağırladı. Etkinliğe katılan onlarca kişi sonbaharda doğanın keyfini çıkardı.

Sıcaktan bunalanlar Hazar Gölü'ne akın etti, plajlar Ege ve Akdeniz'i aratmadı

Elazığ'da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla vatandaşlar, 'doğunun gizli denizi' olarak bilinen Hazar Gölü'ndeki plajlara akın etti.

35 dönümlük ada, tavşan ve martılara emanet

Doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü'nde yer alan 35 dönümlük ada, 200'ü aşkın tavşana ve binlerce martıya ev sahipliği yapıyor. 1'inci derece sit alanı ilan edilen ve çıkmanın yasak olduğu ada, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturuyor.

Sıcaklar arttı, vatandaşlar doğunun gizli denizi Hazar'a akın etti

Elazığ'da sıcaklıkların artmasını fırsat bilen vatandaşlar, doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü'ne akın etti.

Bunlar İnci Kefali değil Siraz, akıntıya karşı göç başladı

Türkiye'de sadece Van'da İnci Kefali'nin tersine göçü bilinirken, Elazığ'da bulunan ve doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü'nde yaşayan endemik tür 'Siraz'ın yumurtasını bırakmak için akıntıya karşı göçü başladı. Tersine göç izleyenlere seyretme keyfi yaşattı.

HAYDİ'den pitbull operasyonu, cezalar peş peşe geldi

Elazığ'da Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri, yasaklı köpek ırklarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede kayıtsız besleyen ve ağızlıksız dolaştıran 2 hayvan sahibine toplam 29 bin 964 lira ceza kesildi.

Elazığ'da minibüs aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün gizli buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs aydınlatma direğine çarptı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Doğunun gizli denizi Hazar Gölü'nde kış güzelliği

Elazığ'da doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü'nde kış güzelliği, seyrine doyum olmayan manzaralar sunuyor.

Tavşan Adası'nın uzun kulaklı sakinleri jandarma tarafından besleniyor

Doğunun gizli denizi olarak bilinen Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü ortasında yer alan Tavşan Adası'nın sevimli sakinleri, kış aylarında jandarma tarafından besleniyor.

Sıfır aldığı otomobil ayıplı çıktı

Elazığ'da bir kişi , 2017 yılında sıfır aldığı aracın gizli ayıplı çıkması üzerine başlattığı hukuk mücadelesini yaklaşık 3 yıl sonra kazandı. Mahkemenin 'aracın ayıpsız yenisi ile değiştirilmesine' karar vermesine rağmen yetkili firma ile görüşen otomobil sahibi, olumlu bir sonuç alamadı.

İzinsiz sokağa çıktılar, hiç birinin mazereti cezadan kurtarmadı

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlar polise yakalandı, 'Ben gizli gizli bir şey yapmıyorum ki, senin kombin çalışmasa evde çocuğun olsa, izin vermezseniz yine geri döneceğim' gibi mazeretler üretti.

Uzmanı uyardı: 'Covid-19 hastaların yaklaşık yüzde 30'unda sinir sistemine tutunmuştur'

Korona virüs (Covid-19) hastalığının bir çok virüste olduğu gibi sinir sistemini tuttuğuna ve uzun süre gizli kalabileceğine dikkat çeken Nöroloji Hastalıkları Uzmanı Dr. Oktay Kapan, hastaların yaklaşık yüzde 30'unda Covid-19'un sinir sistemine tutunduğunu, hatta bu oranın daha fazla olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

Deprem Batık Şehri de vurdu

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde doğunun gizli denizi olarak bilinen ve 24 Ocak'ta meydana gelen depremden sonra su seviyesi yükselen Hazar Gölü'nde görünmez olan batık şehre dalış yapılarak, oluşan tahribat ilk kez görüntülendi.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Arap liderlerle gizli görüşmeler yapıyoruz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Arap liderlerle bağ kurmak için daha fazla gizli görüşmelere başladığını söyledi.

Yerli otomobilin markası belli oldu

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, marka beğeni endeksi yaptırdıklarını belirterek, 'Yaptırdığımız endekste TOGG'un marka beğeni endeksi yüzde 73'lere çıktı. Dolayısı ile şimdilik yola TOGG markası ile devam etme kararı aldık" dedi. Karakaş, Türkiye'nin otomobili projesinde küresel şirketlerle 10 gizlilik anlaşması imzaladıklarını belirterek, "Tedarikçi seçiminin yüzde 93'ü tamamlandı. Yüzde 78'i Türkiye'den yüzde 22'si Avrupa ve Asya'dan oluşacak' ifadelerini kullandı.

Vücudunuzdaki gizli tehlike: Helikobakter pilori

Dünyada her iki kişiden birinde olduğu tahmin edilen ‘helikobakter pilori’ bakterisinin yıllar boyu belirti vermeden vücutta gizlice yaşayabildiğini belirten Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Tolga Yakar, 'Doğrudan temas, yiyecekler ve suyla bulaşabilen helikobakter pilori, mide ve ince bağırsağın koruyucu astarına zarar verebilir. Gastrit ve ülsere yol açabilir. Mide kanseri için risk faktörüdür' uyarısında bulundu.

Yıkılan Binanın Elazığ'ın İlk Belediye Binası Olduğu Ortaya Çıktı

Elazığ'da uzun yıllar SGK binası olarak kullanılan ve bugünlerde yıkımı gerçekleştirilen binanın, Elazığ Belediyesi'nin ilk hizmet binası olduğu ortaya çıktı.

Gizli buzlanma zincirleme kazaya neden oldu

Elazığ'da gizli buzlanma nedeniyle biri tır 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada yaralı olmaması teselli kaynağı olurken, maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle yolculuk yapanlar 2 saatten fazla yolda mahsur kaldı.

Doğunun gizli denizi Hazar'da hafta sonu yoğunluğu

Son günlerde aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, Doğu'nun gizli denizi olarak bilinen Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ne akın etti.

Bu salıncakta sallanmak cesaret ister

Elazığ'da doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü'nü gören Hazarbaba Dağı eteğine kurulan dev salıncak, hem binenlere hem de izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatıyor.

Su seviyesi yükseldi,batık şehrin surları su altında kaldı

Doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü su seviyesi yükselmesiyle birlikte mavi bir görüntüye kavuşurken, bu yıl yağışın fazla olmasıyla birlikte batık şehrin kalıntıları su altında kaldı, daha önce görünen 1,5 kilometrelik kale surları da görünmez oldu. 

Su seviyesi yükseldi,batık şehrin surları su altında kaldı

Doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü su seviyesi yükselmesiyle birlikte mavi bir görüntüye kavuşurken, bu yıl yağışın fazla olmasıyla birlikte batık şehrin kalıntıları su altında kaldı, daha önce görünen 1,5 kilometrelik kale surları da görünmez oldu.

Tatilciler seçime gitti, doğunun gizli denizi 'Hazar' boşaldı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan ve 'doğunun gizli denizi' olarak bilinen Hazar Gölü, İstanbul'dan tatile gelenlerin seçim nedeniyle gitmesiyle büyük oranda boş kaldı.

Siraz'ın akıntıya karşı göçü başladı

Türkiye'de sadece Van'da İnci Kefali'nin tersine göçü bilinirken, Elazığ'da bulunan ve doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü'nde yaşayan endemik tür Sirazın yumurtasını bırakmak için akıntıya karşı göçü başladı. Elazığ'da ilk defa görüntülenen tersine göç izleyenlere seyretme keyfi yaşattı.