Göçük Haberleri

Göçük Haberleri

Alacakaya’da göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 

Elazığ’da maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 2 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor. 

Elazığ'da göçük altında kalan işçi için ekipler seferber oldu

Elazığ'da kanalizasyon çalışması sırasında göçük altında kalan işçinin kurtarılması için ekipler zamanla yarıştı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yaralı işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Elazığ'da göçük altında kalan işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Elazığ'da bir inşaat alanında yapılan kazı çalışmasında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan bir işçi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yıkım esnasında göçük meydana geldi, iş makinası enkaz altında kaldı

Elazığ'da Sanayi Mahallesi'nde bir binanın yıkımı esnasında kepçe yıkılan binanın altında kaldı.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde altın madeninde göçük: En az 50 ölü

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde altın madeninde göçük meydana gelmesi sonucu en az 50 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Germencik’te göçük meydana geldi: 1 Ölü 3 Yaralı

Aydın'ın Germencik ilçesinde su kuyusu kazımı sırasında göçük meydana geldi. Oluşan toprak yığını altında kalan 60 yaşındaki Mehmet Ali Güllü hayatını kaybetti.

Göçük altında kalan mühendis 33 saat sonra sağ kurarıldı

Gaziantep'te dün saat 15.00 sıralarında çöken cami inşaatı iskelesinin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan 33 saat süren arama kurtarma çlışması ile yaralı olarak kurtarıldı

Kaçak ocaktaki göçükte ölen 19 yaşında genç toprağa verildi

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında meydana gelen göçük sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Taner Nasuhoğlu, köyü olan Sapça'da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.