Gönüllü Haberleri

Gönüllü Haberleri

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu’ndan THM konseri

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, 13 Eylül Cuma günü saat 19.30’da düzenlenecek olan konser ile Türk Halk Müziği'nin sevilen eserlerini icra edecek. Konser, ücretsiz olacak.

ELBAK ekibine, sertifikaları verildi

Olası afet durumlarında Elazığ Belediyesi adına sahaya çıkarak vatandaşların yardımına koşabilme hedefi ile Elazığ Belediyesi bünyesinde gönüllü belediye personelleri tarafından kurulan 38 kişilik Elazığ Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ELBAK); teorik, tatbikat ve uygulamalı saha eğitimlerinin ardından sertifikalarını aldı.

Gazze’de gönüllü hekimlik yapan kamacı yaşadıklarını anlattı

Gazze'de gönüllü hekim olarak Çalışan Dr. Taner Kamacı, Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yaşadıklarını anlattı.

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu’ndan müzik ziyafeti

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Ramazan etkinlikleri programı bu defa Belediyenin Gönüllü Halk Korosu sahne aldı.

‘Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun’ konferansı

GİMDES Hanımlar Kurulu Gönüllü Elazığ Temsilciliği “Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun” temalı konferans düzenledi.

Gönüllü Halk Korosu’ndan TSM Konseri 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu tarafından gerçekleştirilen konserde, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. 

Gönüllü Halk Korosu Konseri gerçekleştirilecek

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, Elazığ’daki konserlerine devam ediyor.

İHH’dan Dünya Şehit Çocuklar Günü Etkinliği

Gazze’de yaşanan insanlık dramında binlerce çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından tüm dünyada organize olan gönüllülerin sosyal mecralarda başlattıkları girişimler sonucu İsrail’in katliamlarını protesto etmek ve şehit çocukları unutmamak adına 23 Aralık tarihi Dünya Şehit Çocuklar Günü olarak anılmaya başlandı.

İHH gönüllülerine iki günlük doğa programı

İHH Elazığ Şubesi gönüllü arama kurtarma ekibi aralarındaki kaynaşma ve diyalogu artırmak, doğa şartlarında daha uzun süre hayatta kalmayı öğrenmek amaçlı iki günlük bir doğa programı gerçekleştirdi.

Gönüllü Halk Korosu Harput Müziği esintileri sundu 

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü halk korosu, “bir Harput akşamı”ndan esintiler sundu. 

Türkiye Diyanet Vakfı Kovancılar Bürosunun açılışı gerçekleştirildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kovancılar Şubesinin hizmet bürosu Elazıg İl Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ, Kovancılar İlçe Müftüsü Muhammed Sait OKUMUŞ, Kurum amirleri, STK temsilcileri, TDV gönüllüleri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

Elazığlı Kadınlar, Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a sahip çıktı

Gönüllü Kadınlar Platformu tarafından Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık için “Kadın Dayanışması” programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programda büyük bir coşku yaşanırken Prof. Dr. Yasemin Açık, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor 

Umut Kervanı Vakfı Elazığ Şubesi, Elazığ’a yerleşen depremzede ailelere ve komşu şehir Malatya’da yardım faaliyetlerine, kadın ve erkek tüm gönüllüleri ile birlikte Ramazan Ayında da faaliyetlerine devam ediyor. 

Telmih Dergisi deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor 

Telmih kültür sanat edebiyat ve tarih dergisi, deprem bölgesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Elazığ merkezde uluslararası yayın yapan Telmih kültür sanat edebiyat ve tarih dergisi Elazığ depreminde olduğu gibi asrın felaketinde de sahadaki yerini aldı. Telmih Dergisi ve Telmih Gönüllülük hareketi yöneticisi Talat Özer faaliyet planları hakkında bilgiler verdi. 

Elazığ GSİM: Depremzedelerimizin yanındayız

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerdeki depremzedelerin yaralarını bir nebzede olsa sarmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürleri, personelleri ve gönüllüleriyle canla başla çalışıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremdeki tüm depremzedeler için çalışmalar zaman kaybetmeden ve hız kesmeden sürüyor.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği deprem bölgesinde

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve ‘Yüzyılın Afeti’ olarak değerlendirilen depremlerin ardından İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği de ilk andan itibaren hem arama ve kurtarma hem de insani yardım faaliyetlerinde tüm gönüllüleri ile birlikte seferber olmuş durumda.

Gönüllü Öğretmenler depremzedeler için ekmek ve çorba pişiriyor 

Elazığ'da meslek liseleri bünyesinde yer alan fırın ve mutfak atölyelerinde gönüllü öğretmenler ve okul personeli gece gündüz vardiya yaparak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'daki depremzedeler için ekmek yapıyor, çorba hazırlıyor. 

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu, yoğun ilgi dolayısıyla ikinci konserini düzenledi 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği ikinci konserini Elazığlılar için gerçekleştirdi. 

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu Müzik Ziyafeti Yaşatacak

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

Gönüllü gençler jandarmayla bir araya geldi

Elazığ'a gelen gönüllü öğrenciler, Harput'ta jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Komandoları aratmayan UMKE eğitimi

Sağlıkçıların Özel Harekatı olarak anılan Ulusal Medical Kurtarma Ekiplerine (UMKE) katılmak isteyen gönüllü sağlıkçılar, komando eğitimlerini aratmayan zorlu parkurlardan geçiyor.

Elazığ'da Mahalle Destek ve Gönüllülük Çalıştayı düzenlendi

Ülke genelinde 25 ilde hayata geçirilen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi çerçevesinde Mahalle Destek ve Gönüllülük Çalıştayı düzenlendi.

Sınav kalemleri ihtiyaç sahibi öğrenciler için toplandı

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplanan gönüllü gençler, üniversite adaylarına verilen sınav setlerini ihtiyaç sahibi öğrenciler için topladı.

Elazığ'da çocuklar ve gönüllüler Harput'u temizledi

Elazığ'da çocuklar ve gönüllü vatandaşlar, tarihi Harput Mahallesi'nde çevre temizliği yaptı.

Elazığ'da öğrenciler hazırladıkları erzak kolilerini dağıttı

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde yurtlarda kalan öğrenciler ve gönüllü gençler tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan erzak kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

AFAD'dan gönüllülere afet eğitimi

Elazığ'da AFAD tarafından gönüllü gençlere afet eğitimi verildi.

Gönüllü gençlerden gönüllere dokunan hareket

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi’nde faaliyetlerini gönüllü olarak sürdüren Genç Gönüllüler, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. 

Elazığ'da İpek Yolu Gençlik Merkezi gönüllülerinden lavanta parkı

Elazığ'da İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi tarafından 30 dönüm araziye 40 bin kök lavanta ekimi yapıldı.

Elazığ Gençlik Merkezi Sivrice'de

Elazığ Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve liderleri, Sivrice ilçesinde bir ortaokulu ziyaret ederek öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Vefalı gençler, pazara gitti yaşlılara yardım etti

Elazığ'da gönüllü gençler farkındalık oluşturmak amacıyla gittikleri pazar yerinde yaşlılar için hem alışveriş yaptı, hem de poşetlerini ve pazar arabalarını taşıdı.